zorgverzekering

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snelle en flexibele telefonische service!

Marc uit Bodegraven, 23 december 2013

Ging zoals verwacht. In 5 minuten een formuliertje online invullen en alles is geregeld.

Robert uit Eindhoven, 23 december 2013

Nog geen ervaring. Dit was het eerste contact. En dat was prima. Wel vraag ik me af of en hoe er wordt gecontroleerd of ik wel een universitaire opleiding heb.

H.L. uit Roden, 23 december 2013

De aanvraag voor een nieuwe zorgverzekering en het opzeggen van de oude was supersnel geregeld!

H. uit Mook, 23 december 2013

Zoals ieder jaar weer gekeken wat een goede, voordelige keuze is voor de zorgverzekering voor mij en mijn gezin. De transparante voorwaarden bij met name de aanvullende verzekeringen gaven de doorslag. Overstappen was snel geregeld. Als alles zo vlot en overzichtelijk gebeurd, ben ik zeer tevreden.

Eelco uit IJsselstein, 23 december 2013

Overstappen perfect ,soepel en snel.

H uit Ysbrechtum, 23 december 2013

Aangenaam verrast door snelheid en gemak

K.J. uit Utrecht, 23 december 2013

zeer snel en korrekt geregeld

H.w.a. uit Oude Pekela, 23 december 2013

Erg makkelijk en duidelijk om over te stappen.

Peter uit Den Bosch, 22 december 2013

Wow, dat ging even gemakkelijk.
De premie berekenen was een fluitje van een cent. De hoogte van de premie is inderdaad de laagste van Nederland.
Online inschrijven makkelijker kan haast niet.
Ook opzeggen oude verzekering is door Promovendum geregeld.
Nu nog ff het reisje naar Australië winnen en we zijn super blij.
Ga zo door zou ik zeggen.

Groet, Jan

J. uit Spier, 22 december 2013

zeer snel en zeer vriendelijk telefonisch geholpen door servicemedewerker.

Eric uit Maastricht, 22 december 2013

Snelle afwikkeling en acceptatie.

G. uit Veldhoven, 22 december 2013

Slecht, ongevraagd is mijn oude verzekering opgezegd. Op de site wordt uitdrukkelijk verklaard dat dit pas gebeurd na mijn akkoord met de polis, die heb ik helmaal nog niet gegeven.

Dispa uit Bussum, 22 december 2013

Reactie Promovendum 22/12/2013

Beste heer/.mevouw Dispa, ons serviceteam zal contact met u opnemen om met u te overleggen.

Het is een duidelijk overzicht

Vlaar uit Alkmaar, 21 december 2013

Nog niet maar telefonisch kontakt gehad en dat was prettig

Antonette uit Harderwijk, 21 december 2013

Vriendelijke telefonist, en makkelijk om over te stappen.

Shahali uit Rotterdam, 20 december 2013

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail