zorgverzekering

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Er worden door zorgeverleners niet uitgevoerde diensten vergoed, na vermelding hiervan doen ze er niets mee. Heel vreemd.
Binnenkort is het weer overstaptijd, dat gaat mee in de overweging.

N. uit Almere, 23 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Een collega van ons Serviceteam neemt hierover contact met je op. Graag leggen wij de situatie persoonlijk aan je uit.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 oktober 2020

Het laatste jaar zeer slechte ervaring met Promovendum. Binnenkort haal ik alle verzekeringen weg.

Marjan uit Amstelveen, 23 oktober 2020

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een adviseur komt graag met je in contact om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 oktober 2020

Geen duidelijke reden waarom een declaratie is afgewezen.
Bij navraag meer info maar nog steeds beperkt, niet behulpzaam.
Geen happy customer.

Armand uit Riethoven, 22 oktober 2020

Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Bedankt voor jouw review. Wij gaan hiermee aan de slag en nemen contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2020

Duidelijk antwoord. Dank u wel

Carla uit Almere, 22 oktober 2020

Snel en simpel geregeld! Verzekering aanvragen, zo geregeld. Heerlijk dat het zo makkelijk kan.

Michel uit Moerkapelle, 22 oktober 2020

Zeer duidelijke uitleg. Ook al was het niet wat ik hoopte dat er verteld zou worden.

Joep uit Ridderkerk, 22 oktober 2020

Toch wel bizar dat een uitleg over een medicatie van 2 minuten €13, 00 kost. Belachelijk vind ik dat...

Patricia uit Nijmegen, 21 oktober 2020

Bedankt voor uw review. Ons serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met u op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 oktober 2020

Prettig uitvoerig gesprek. Uw medewerker van het serviceteam is zeer goed op de hoogte van alles wat de studentenverzekering betreft. Fijn!

Th.

Thecla uit Den Haag, 21 oktober 2020

Duidelijk en vriendelijk geholpen door uw medewerker van het serviceteam.

Evi uit Son en breugel , 21 oktober 2020

Duidelijk en eerlijk verhaal. Vriendelijk.

Josette uit Den hoorn , 20 oktober 2020

Ik was al bekend met het medicijn en toch krijg ik de kosten voor het uileggen van het medicijn wat niet was gedaan belachelijk gewoon

Michel uit Almere, 20 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

Als ik naar factuur kijk, gaat het alleen om de kosten van de apotheek mbt terhandstelling. Ik betaal dit bij elke keer dat er medicatie bij apotheek wordt gehaald en ervaar dit als onredelijk. Ik weet dat dit de landelijke afspraken zijn, maar voelde de behoefte dit nog te melden.

Anne-Marie uit Voorburg, 20 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij vinden het altijd waardevol als je jouw ervaring met ons deelt, ook al kunnen we in dit geval geen oplossing bieden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

zo slecht met betalen,
moet iedere keer kijken of je überhaupt wat betaald krijgt

wn uit Opperdoes, 20 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Graag leggen wij de reden hiervan persoonlijk aan je uit. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

- makkelijk in te dienen
- overzichtelijk
- heldere communicatie
- snel gedeclareerd
- vriendelijke medewerkers

Marcha uit Baarn, 20 oktober 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wat goed om te horen dat jouw ervaring zo positief is!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2020

Uitstekende uitleg waarom de alarmering niet vergoed wordt en welk alternatief wel voor vergoeding in aanmerking voor vergoeding komt

Kim uit Zeewolde, 19 oktober 2020

jammer èn klantonvriendelijk om een vergoedingsafwijzing uit te leggen met een getalscode . Het moet voor jullie toch een kleine moeite zijn om een geschreven uitleg te geven? Ik heb die codes niet kunnen vinden

n c uit Leusden, 17 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 oktober 2020

Mijn vraag ging over vrije ziekenhuiskeuze.
In uw zorgzoeker stond het Elisabeth ziekenhuis in Turnhout ( B ) niet in. Ga ik uw toch nog even bellen. Gr.

Ad uit Gilze, 16 oktober 2020

Dankjewel voor jouw review. Een Specialist Klantvragen staat u graag te woord om uw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Het bedrag vanEuro 21 is op niets gebaseerd.Er is iets gezegd
wat betreft de behandeling en dat kost dat bedrag!!
Makkelijk verdiend!

Margreet uit Landsmeer, 16 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Zeer tevreden over de uitleg van mijn vraag!

C. uit Urk, 16 oktober 2020

Toch maar eens uitkijken naar een betere zorgverzekeraar.

AWH uit Amsterdam, 16 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Snel en goed geregeld!

Josephine uit Groesbeek, 15 oktober 2020

Prima, enige onduidelijke uitleg is de verrekening van buitenlandse zorgkosten, rest prima

Henriette uit Vierakker, 15 oktober 2020

Ik was erg snel geholpen en alle medewerkers hadden geduld om me te helpen met mijn situatie!

Jenny uit Maassluis , 14 oktober 2020

Snel en adequaat geholpen!

Frank uit Bergen, 14 oktober 2020

Snel en duidelijk antwoord!

Frans uit Leidschendam, 14 oktober 2020

prima uitleg, ik wacht tot ongeveer midden november

J uit Hoofddorp, 14 oktober 2020

Ik snap de uitleg, en ben er tevreden mee

Lukie uit Haarlem, 14 oktober 2020

Mijn vraag over de keuze voor VGZ is snel en goed beantwoord. In afwachting van nadere informatie half november, met vriendelijke groet.

Klaas uit Bleiswijk , 13 oktober 2020

Meelevend, bereid tot meedenken en ruimhartig. Ik ben zeer tevreden!

Rob uit Alkmaar, 12 oktober 2020

prima overzicht ziektekosten

Douwe uit Zuidwolde, 11 oktober 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail