mensen in keuken

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima geholpen door attente (jonge) dame!

Jan uit Amstelveen, 4 maart 2021

Altijd vriendelijk en erg meedenkent

Nicole uit Tilburg , 4 maart 2021

Keurig te woord gestaan en ook perfect geholpen.

Cocky uit Oud-Beijerland, 4 maart 2021

De mevrouw kon antwoord geven op de vraag die ik had.

Sandra uit Dronten, 3 maart 2021

Prima: helder, snel en volledig antwoord gekregen op mijn vragen. Dank Medewerkster!

M. uit Beuningen, 3 maart 2021

Duidelijke communicatie, fijne toegankelijke manier van zorgkosten indienen en snelle afhandeling.

A uit Tilburg, 3 maart 2021

Super goede ervaring. Medewerkster is in mijn naam ziekenhuizen gaan bellen en kwam op het briljante idee om Duitsland te proberen . Alles binnen 2 weken geregeld. Operatie gelukt en ik ben aan het herstellen
Ook nog bedankt voor de verjaardags versnaperingen

Willy uit Diemen , 3 maart 2021

Prima te woord gestaan. Vraag is beantwoord.

Esther uit Dedemsvaart, 3 maart 2021

Vriendelijk, snel en extra geholpen met mijn vraag én de uitkomst van mijn vraag was positief. Al met al 5 sterren waard :)

Björn uit Kamerik, 2 maart 2021

Prima reactie ontvangen! Wordt behulpzaam mee gedacht.

Brenda uit Balkbrug, 2 maart 2021

Altijd goed bereikbaar en je wordt altijd fijn te woord gestaan. Goede service!

Kelly uit Nieuwegein, 2 maart 2021

Heb telefonisch een vraag gesteld, waar ik op vriendelijke wijze een duidelijk antwoord heb gekregen.

Tonnie uit Enschede, 1 maart 2021

mevrouw luisterde goed, kwam met een duidelijk antwoord!!

Heidi uit Ommen, 1 maart 2021

Good. sales and service team is very co-operative , polite and helpful. Good Luck !

R uit Rotterdam, 1 maart 2021

Zeer slecht klacht ingediend

Constant uit Rotterdam , 27 februari 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij gaan vandaag contact met je opnemen om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 maart 2021

Duidelijk en vriendelijk ‘to the point’ te woord gestaan.

Elisabeth M.W. uit Naarden-Vesting, 26 februari 2021

Duidelijk en vriendelijk ‘to the point’ te woord gestaan.

Elisabeth M.W. uit Naarden-Vesting, 26 februari 2021

Hele fijne zorgverzekeraar maar sommige telefoon dames zijn hier niet geschikt voor dit werk!

Niny uit Watergang, 26 februari 2021

Dat vinden wij jammer om te horen! We pakken dit verder op, zodat we kunnen leren van jouw feedback en je een goede ervaring kunnen geven als je ons belt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

De telefoniste heeft mij goed geholpen!

Goran uit Vlaardingen, 26 februari 2021

Ik heb een paar keer gebeld en verschillende collega's gesproken die gaven aan dat ik voor 2020 bril/lens kon declareren ze zeiden allemaal ja het kan... ik een factuur opgevraagd en naar jullie gestuurd werd het afgewezen omdat er geen leverdatum op stond weer een nieuwe opgevraagd en opgestuurd uiteindelijk werd het goedgekeurd vervolgens paar dagen laten weer afgekeurd omdat ik het niet vergoed krijgt. De medewerkers moeten beter hun werk doen en niet dingen toezeggen heel vervelend is dit.

Aartie uit Ridderkerk, 26 februari 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 februari 2021

Duidelijke uitleg over rekening, je weet waar je aan toe bent. Positief over jullie. Als maandelijkse kostenplaatje ook nog wat kan zakken (geld voor alle verzekeringsmaatschappijen) .

Alice uit Heiloo, 25 februari 2021

In verband met voet in het gips waar ik niet op mag staan heb ik tijdelijk een rolstoel nodig om naar buiten te gaan. Het was zo geregeld, direct kon de stoel in mijn eigen plaats opgehaald worden. Niks geen moeilijk gedoe met administratieve zaken

Gert-Jan uit Woerden, 25 februari 2021

Zeer snel en vriendelijk afgehandeld. Kreeg op mijn verzoek zeer snel de polis van de zorgverzekering gemaild.

Jos uit Utrecht, 25 februari 2021

snel en correct geholpen, zelfs teruggebeld.

Margreet uit Landsmeer, 25 februari 2021

E.e.a. is perfect .
Dank voor Jullie geweldige juiste informatie.
Blijf gezond svp.....aub...

Vincent J. uit Oss, 25 februari 2021

Wij worden altijd snel en fijn geholpen. Ze nemen de tijd voor je vragen. Erg fijn!

Rianne uit Zierikzee, 25 februari 2021

Snel en helder antwoord gekregen op mijn specifieke vraag. Dank je wel.

Marije uit Amstelveen, 24 februari 2021

Het was een prima gesprek. Ik ben goed geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker betreffende een zorgdeclaratie.

Vivianne uit Tilburg, 24 februari 2021

er word gezegd valt onder de dekking en dan declareer je het en dan krijg je een mail met: declaratie afgewezen, daar word je echt verdrietig van

Rob uit Duivendrecht, 24 februari 2021

Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een Specialist Klantvragen neemt contact met je op om het uit te zoeken. Bedankt voor jouw feedback.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 februari 2021

Ik vind dat ik erg duidelijk, rustig en prettig te woord ben gestaan! Ben zeer tevreden!

Ellen uit Ommen, 24 februari 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail