mensen in keuken

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

De heer van Schade is een geweldige deskundige die mij begeleidde vanaf het begin tot het einde van dit schade. Super

Mohammed uit Almere, 18 juli 2022

Wat wordt er top met de klant meegewerkt en gedacht! BEDANKT!!!

Manon uit Medemblik , 28 juni 2022

Heel snel en keurig een mail gekregen met gegevens waarom ik om vroeg

Manon uit Zaandam , 14 juni 2022

Snel en duidelijk heeft uw medewerker mijn vraag geregeld.

Piet Hein uit Utrecht, 5 juni 2022

Zeer netjes en geduldig te woord gestaan. Professionele houding van de medewerker.

Pascal uit Susteren, 2 juni 2022

prima en snel antwoord gekregen, top !

Door uit Hellevoetsluis, 31 mei 2022

Zeer vriendelijk, klantgericht, gevoel voor humor en deskundig, telefonisch contact gehad met een servicemedewerker.

Humphrey uit Amstelveen, 31 mei 2022

Super snel en adequaat geholpen. Perfect.

Henk uit Molenschot, 31 mei 2022

Alles is aangeleverd, echter geven ze keer op keer aan niks te hebben ontvangen.

Sharon uit Hellevoetsluis , 30 mei 2022

Bedankt voor jouw review, Sharon. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We lossen dit graag met je op. Ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 mei 2022

Ik kreeg elke keer betalingsregeling bij een groot bedrag.
Dankuwel promovendum

Germaine uit Tilburg , 28 mei 2022

Dit is niet het antwoord op mijn vraag.


Dat is een beter antwoord dan de voorgaande drie mails ik ga er vanuit dat dit de laatste rekening was het voor mij niet mogelijk deze te controleren op deze wijze en vind het op zijn zachts gezechd verwonderlijk dat dit zomaar kan.

Review 29 mei 2022

Erik uit Zuid=beijerland, 22 mei 2022

Bedankt voor jouw review. Wat jammer dat jouw vraag na het mailcontact niet beantwoord is. Dit lossen we graag met je op. Een collega van onze financiële afdeling neemt hiervoor zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 mei 2022

Goed en snel geholpen. Vriendelijk en ik hoefte helemaal niet lang te wachten..daar was ik wat verbaasd over.

Natasja uit Emmeloord, 13 mei 2022

Zeer snelle reactie op mijn verzoek. Uiterst vriendelijke behulpzame medewerker gesproken. Hij bleek zeer kundig en hij heeft ons een korting op ons huidige verzekeringspakket berekend van jaarlijks € 265 ! Bovendien bleken de polisvoorwaarden veel gunstiger !
Dit is reden voor ons geweest om over te stappen. Een absolute aanrader.

Bastiaan uit Nijmegen, 12 mei 2022

Bedankt voor de mooie woorden, Bastiaan! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Welkom bij Promovendum!

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 mei 2022

Snel en correct antwoord

Petrus uit Busot ( alicante ), 11 mei 2022

Jammer van de fout uwerzijds maar daarna prima opgelost

Petrus uit Busot , 11 mei 2022

Prima en snel geholpen

Carina uit Amsterdam, 11 mei 2022

Fijn gesprek gehad. Ben vriendelijk geholpen door de medewerker! Veel kennis en goede uitleg gekregen over zaken.

Hartelijk dank!

Suzanne uit Amsterdam, 6 mei 2022

Tevreden met snelle beantwoording

G uit Groningen, 3 mei 2022

Helemaal top gegaan goede service

Lars uit Boxtel, 1 april 2022

Probleem is prima opgelost met begrip.

Ingrid uit Eersel, 25 maart 2022

Snel, duidelijk en correct opgelost.

Margot uit Veenendaal, 23 maart 2022

help is always given in a speedy manner

Jessica uit Amstelveen, 17 maart 2022

Netjes en snel opgelost. Zeer tevreden

Edita uit Nijmegen , 17 maart 2022

Door omstandigheden een speciaal verzoek moeten doen aan Promovendum.
Is perfect op gereageerd. Zeer blij mee!! !

Gerrit-Jan uit Wissenkerke, 17 maart 2022

Vriendelijk, snel, en duidelijk antwoord

Aaron uit Groningen, 17 maart 2022

Betrof gegevens uit vorig jaar ivm belasting aangifte.
Uw medewerker heeft alle tijd aan ons besteed om voor ons duidelijkheid te scheppen.
Het leidde tot goed inzicht en antwoord in een aangename sfeer
Grote waardering en dus dank daarvoor
Willem

PS Pas nu wordt enigszins duidelijk waarom vorig jaar op pasje stond : Caresco/VGZ en dit jaar rechtstreeks contact met alleen VGZ.

Willem uit Amstelveen, 17 maart 2022

Niet ten nadelen van de medewerkers maar zij kunnen niet leveren wat ik vraag. Ik wil een overzicht hebben over mijn eigen vergoedingen die ik heb meebetaald. Bij mijn vorige zorgverzekeraar was dat zo netjes geregeld en hier schijnt dat heel moeilijk te zijn. Ik ben blij dat ik ben overgestapt

Anita uit Alkmaar, 15 maart 2022

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! We vinden het vervelend om te lezen dat je niet de juiste gegevens hebt ontvangen. Inmiddels hebben we contact met je opgenomen en hebben wij de gevraagde gegevens toegestuurd.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 maart 2022

Gewoon per telefoon bereikbaar, goede hulp en direct antwoord.

R. uit Huizen, 14 maart 2022

Ik heb het goede ervaring , heel blij mee

Zinat uit nieuwegein , 14 maart 2022

Slechte samenwerking tussen zorg- en reis verzekering. Super onduidelijk hoe het proces eruit ziet en wat ik moet doen als klant.

Anne uit Rotterdam, 14 maart 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat er wat zaken onduidelijk zijn voor jou als verzekerde. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Het schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Zij zullen jouw vragen beantwoorden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 maart 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail