zorgverzekering

Zorgverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een zorgverzekering. Wil je jouw ervaring ook delen? Dat kan via de button hieronder. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik kreeg de email waar wat in mijn vergoedingen zijn betaald maar 2 dagen later het is nog niet op mijn rekening waroom duurt dat zo lang ...

Marianne uit Purmerend, 30 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 september 2020

Vergoeding chiropractie was nog niet geregeld voor onze behandelaar in Hellevoetsluis.
Na dit gesprek probleem vriendelijk en efficient opgelost.

Conny uit Hellevoetsluis, 30 september 2020

snelle en klantgerichte reactie op vraag

Renske uit Enkhuizen, 29 september 2020

Heb een verzoek ingediend, waar in eerste instantie positief op is gereageerd. Vervolgens komen er negatieve berichten binnen op dezelfde vraag. Promovendum is een weinig meedenkende organisatie in moeilijke tijden, voor als zich een probleem aandient. Ik zit niet elke minuut achter mijn PC of mobiele telefoon om te reageren. Ga op zoek naar andere maatschappij. Ben er even klaar mee!

Gerard uit Amersfoort, 29 september 2020

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2020

Ik ben op zich goed geholpen met de antwoorden op mijn vragen. Alleen vraag ging over vervolgtraject met hulpverlener ggz bij hulpverlener die niet bij jullie onder contract staat, Om dan te antwoorden neem maar hulpverlener die bij ons een contract heeft, vind ik niet toepasselijk. Deze hulpverlener heeft mij uitstekend geholpen dus waarom zou ik van hulpverlener veranderen !

Geert jan uit Hengelo, 29 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 september 2020

goede reactie op mijn vraag

Reinout uit Wijk bij Duurstede, 29 september 2020

Vraag is snel en prima beantwoord.

M uit Wageningen, 29 september 2020

Great customer service in English. Thank you for providing the right information that was necessary to understand.

Victor uit Amsterdam, 28 september 2020

Prima, vakkundig geholpen

Corriene uit Grave, 28 september 2020

Tijd en aandacht voor mijn vraag en een duidelijk antwoord

Ans uit Enter, 28 september 2020

Mijn vraag werd deskundig en aardig beantwoord.

Jaap uit Hilversum, 27 september 2020

Onverwacht hoge rekening ontvangen die op een slecht moment kwam. Ik kreeg de mogelijkheid aangeboden om in 3 maandelijkse termijnen te betalen met een eerste betaling wat verder in de tijd. Fijn dat er rekening kon worden gehouden met mijn persoonlijke situatie! Dat heeft mij enorm geholpen!

Onno uit Rotterdam, 27 september 2020

Hartelijk dank voor de snelle reactie. Mijn vraag is heel helder en duidelijk beantwoord.

Roel uit Veenendaal, 25 september 2020

Prettig geholpen en meegedacht

Marieke uit Molenhoek, 25 september 2020

Voor het eerst in onze nu bijna 2 jaar lopende zorgverzekering bij Promovendum wordt er snel en adequaat op een telefoongesprek tussen Promovendum en mij gereageerd. Die ene ster, die ik gegeven heb, geldt dus nadrukkelijk niet voor uw medewerkster. Zij heeft alles goed opgepikt. CHAPEAU!
Die ene ster geldt dus wel voor Promovendum, dat zich zo graag als de verzekering voor hoger opgeleiden wil profileren. Zij is daar echter gezien mijn ervaringen in de afgelopen bijna 2 jaar nodig ver van verwijderd. Ik zal waarschijnlijk mijn consequenties uit deze ervaringen trekken, want ik als hoger opgeleide voel mij absoluut niet als zodanig behandeld!!!

Will uit Uden, 24 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 september 2020

Ik mis , van wat er betaald is een behandeling of medicijn dat wil ik graag bij een afschrijving zien . Al het andere zegt niks en kun je dan ook niet nagaan waar het voor betaald is. Kan dit anders ?

J.J.Kolkman uit Groenlo, 24 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw tip. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 september 2020

Ik vind het zeer slecht dat ik verrast wordt met een nota anderhalf jaar na de gemaakte kosten en dan wordt deze binnen 5 dagen automatisch van mijn rekening afgeschreven. Ik heb hier niet mee rekening gehouden en er niet voor gebudgetteerd. Onacceptabel vind ik dit. Dit moet beter. Om 17 maanden na de gemaakte kosten verrast te worden is zeer klant onvriendelijk.

Juan uit Zoetermeer, 23 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 september 2020

De medewerker heeft mij zeer professioneel geholpen. Ben niet tevreden met het resultaat omdat ik niet juist ben ingeklicht over de voorwaarden van een bril aanmeten. Nu moeten we toch gaan betalen. Het resultaat is dat de geloofwaardigheid van Promovendum miniem is geworden.
Dit betekent dat we volgend jaar met 3 personen een nieuwe zorgaanbieder gaan zoeken en een andere autoverzekering.
Jammer

Jan uit Enschede, 23 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 september 2020

Altijd snel bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan en direct gericht zoekend naar een oplossing. Super!

Mariem uit Amsterdam, 23 september 2020

goed en snel geholpen

Tom uit Tilbur, 23 september 2020

De maatregel die u getroffen heeft om een betalingsregeling te ontbinden, aangezien het bedrag 11 dagen later ontvangen is dan oorspronkelijk is afgesproken komt zeer burocratisch over. Een herinnering aan de afspraak had in deze kwestie ook kunnen volstaan. Ik heb nooit eerder meegemaakt bij welke verzekeringsmaatschappij dan ook dat een betalingregeling ontbonden is ivm één keer 11 dagen later betalen dan afgesproken. Tenslotte zouden er ook onverwachte omstandigheden hebben kunnen plaatsgevonden, die een noodgedwongen vertraging zou hebben kunnen veroorzaakt.

Overigens heeft u mij op 15 september j.l. ook een aanmaning toegezonden terwijl het maandelijks afgesproken termijnbedrag in het kader van een betalingsregeling reeds betaald was. Een onterechte aanmaning! De desbetreffende medewerker was niet op de hoogte van een afgesproken betalingsregeling. Geen excuus daarvoor ontvangen.

Alfred uit Amsterdam, 22 september 2020

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief was! Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 september 2020

11 polissen bij Promovendum lopen. Wat een slechte service / dekking. Zeker het heroriënteren waard.

Schade reisverzekering wordt eenzijdig afgewezen ondanks dekking.

Rik uit Pijnacker, 22 september 2020

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Een collega van ons Schadeteam neemt graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 september 2020

Ik ben goed geholpen door de medewerker. Duidelijke uitleg/antwoord op mijn vraag en netjes verwoord waarbij er begrip werd getoond voor de situatie. Wel teleurgesteld over het antwoord zelf. Ik had verwacht dat ondanks dat er weinig bekend is over een therapie er wel de bereidheid was vanuit promovendum om hier meer over te komen weten en het voor Promovendum kleine bedrag van €200 hiervoor uit te keren. Vooral als gekeken word naar de historie dat we op 1 jaar na nooit voorbij de eigen risico gaan en dus elk jaar de premie eigenlijk cadeau doen die we betalen. Mocht Promovendum zich bedenken over mijn intentie om deze therapie uit te proberen en hiervan een verslag van ondergetekende te ontvangen over de ervaringen en resultaten van deze therapie op eczeem dan verneem ik dit alsnog graag.

mark uit Steenwijk, 22 september 2020

Bedankt voor jouw review. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 september 2020

Wat ik niet begrijp in de vandaag ontvangen Promovendum declaratie overzicht is het feit dat ik een terhandstelling en begeleidingsgesprek bijdrage betaal aan de huisarts apotheek terwijl ik het recept van de specialist in het Albert Schweitzer ziekenhuis heb gekregen en daar ook de uitleg heb ontvangen!

Jan Joop uit Mijnsheerenland , 22 september 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 september 2020

snelle reactie terug ontvangen.

Jack uit Heerle Nbr, 21 september 2020

Na telefonisch ambivalente informatie, kreeg ik schriftelijk een kraakhelder antwoord op mijn vraag. Top!

jola uit Vorden, 19 september 2020

Deskundige en vriendelijke raectie op mijn vraag

Peter uit Capelle aan den IJssel, 18 september 2020

Ik werd snel, kundig en betrokken te woord gestaan, heel fijne communicatie!

Sjoerd uit Naarden, 18 september 2020

Een beller is sneller...

Eric uit Naarden, 18 september 2020

net een informatief gesprek gehad met jullie adviseur, zeer tevreden. erg vriendelijk en kennis van zaken. offerte in de mail en over twee weken verdere bespreking.

simone uit Amsterdam, 18 september 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail