Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

De annulering doorgeven via de mijn omgeving ging snel en gemakkelijk. Daarna werd het snel afgehandeld. Na het afhandelen had ik de dag erna al het geld op mijn rekening.

Koen uit Dordrecht, 24 juni 2024

Makkelijk, snel en goedkoop.

Theo uit Poortugaal, 24 juni 2024

Gezien voorgeschiedenis had Promovendum veel sneller kunnen handelen. Daarnaast is de communicatie met de klant onvoldoende.
Er wordt bv niet eens een simpel bericht van ontvangst gegeven bij mailcontact.
Teruglezen op eigen account is ook geen mogelijkheid.
Mijn ervaring is dat ik dus overal achteraan moet gaan: hebben jullie de info ontvangen? Wat gebeurt er nu verder? Waarom heb ik geen mailtje gehad? Er valt dus nog veel te verbeteren.

Erik uit Maarssen, 19 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We kunnen ons voorstellen dat je teleurgesteld bent en bieden onze excuses aan voor de problemen die jij hebt ervaren. Een van onze Schadebehandelaars neemt binnenkort contact met je op om deze kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 juni 2024

Slecht. Duurt veel te lang, slechte communicatie en dan uiteindelijk natuurlijk toch te weinig uitbetalen. Ik zou me kapot schamen als Promovendum zijnde. Wat laat je je kennen zeg. Triest.

Marcel uit Naaldwijk , 19 juni 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag de gelegenheid aangrijpen om je ervaring te verbeteren. Daarom zal een van onze Schadebehandelaars zo snel mogelijk contact met je opnemen om deze kwestie verder te bespreken en een passende oplossing te vinden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 juni 2024

Duidelijke en snelle afhandeling.

Jos uit Munstergeleen, 19 juni 2024

Prima geholpen. Wel lastig dat huisarts in het kader van de AVG geen geneeskundige verklaring wilde afgeven.

Arjan uit Losser, 18 juni 2024

Goed geholpen en afgehandeld.

Maria uit De Lutte, 18 juni 2024

Vakantie moeten annuleren om medische redenen.
Gebeld en situatie uitgelegd en toezegging dat dit is gedekt.
Schademelding gedaan en gevraagde informatie aangeleverd.
Vervolgens hoor je niets meer en daarom gebeld, proces ligt stil omdat er meer info nodig is. Info aangeleverd, wachten en dan komt er een verzoek om weer meer info ( afspraken in ziekenhuis) aan te leveren. Vervolgens weer 15 dagen wachten.
Medewerkers aan de telefoon of chat zijn aardig en doen hun best maar promovendum heeft het proces van schadeafhandeling niet op orde.
Vraag direct na een schademelding alle benodigde informatie op en niet dakpansgewijs gewijs, dat geeft vertraging en irritatie

Tom uit Bergambacht , 17 juni 2024

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik begrijp de teleurstelling. Op dit moment zijn de reactietijden vooral met betrekking tot de schadeafhandeling niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Je kunt ons voor een update altijd bereiken via de chat of telefoon. Je tip nemen we mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 juni 2024

Ondanks aangeleverde bewijsmateriaal hebben we te weinig vergoeding gekregen.

Berry uit Doetinchem , 14 juni 2024

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te vernemen dat je je niet kunt vinden in de vergoeding die je hebt ontvangen. We proberen het elke dag weer beter te doen en nemen jouw opmerking hier graag in mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 juni 2024

behulpzaam, attent. meedenkend en goede info. Prettig gesprek

Bertus uit Groningen, 14 juni 2024

De schadeafhandeling is snel en correct verlopen. De tussentijdse communicatie was correct. Zonder meer top geregeld.

Cees uit Lisse, 13 juni 2024

fantastisch afgehandeld mijn reiskosten declaratie. In een woord geweldig. wat een service

hans uit Noordwijkerhout, 13 juni 2024

Ten eerste ben ik dik tevreden met Promovendum als verzekeraar en ten tweede ben ik aangenaam verrast door de Specialist Schaderegeling met een Beterschap kaartje omdat ik door een flinke blessure helaas m’n reis moest annuleren.
Zulke service heb ik eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt.
Wat mij betreft dus 5 sterren voor Promovendum.
Van advies t/m evt schade afhandeling verloopt alles goed en snel bij dit bedrijf.
Echt een aanrader dus. Ook qua prijzen.

R uit Rotterdam, 12 juni 2024

Beste Promovendum,
Ik heb 29 mei een vraag per e-mail gesteld.
Daar heb ik vandaag (12 juni) antwoord op gehad.
Ik vind het wel echt erg lang duren, voordat jullie antwoord geven….
Hier valt wel verbetering te behalen….
Mvg

Myron uit Vlaardingen , 12 juni 2024

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat de verwerkingstijd langer heeft geduurd dan je van ons mag verwachten en we zullen dit zeker meenemen in ons verbeterproces. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 juni 2024

Prettig gesprek, fijn ook dat je teruggebeld wordt, prima antwoord op mijn vragen.

Fred uit Barendrecht, 11 juni 2024

Er is mij een e-mail gestuurd met de mededeling dat ik gebeld zou zijn door de Verzekeringsadviseur, maar er geen gehoor was. Dit klopt niet, ik ben steeds thuis vanwege ziekte en heb geen telefoontje ontvangen noch gemist!

Theo uit Oosterhout , 10 juni 2024

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat vreemd dat je geen gemiste oproep hebt van onze collega. We gaan voor je uitzoeken waardoor dit gekomen is. We zien dat je ondertussen contact hebt gehad met onze collega hierover. Mochten er toch nog vragen zijn, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 juni 2024

Schade was gebruikersvriendelijk op te geven op de site.

Afhandeling ging ook probleemloos en snel

frank uit Born, 10 juni 2024

Helaas moesten wij om gezondheidsredenen onze geplande vakantie annuleren. Promovendum heeft onze schade vlot en naar onze zin afgehandeld.

Greet uit Harderwijk, 6 juni 2024

Beoordeling duurt te lang.

chris uit Sappemeer, 6 juni 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. Onze verwerkingstermijn duurt op dit moment langer dan je van ons gewend bent, en dat spijt ons. We zien in het dossier dat de schadevergoeding aan jou wordt uitbetaald. Binnen enkele werkdagen staat het bedrag op je rekening.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 juni 2024

Totaal niet tevreden. Je wordt aan je lot overgelaten en de reactietijd is enkele weken. Absurd!!

Pieter uit Vianen, 4 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Een Schadebehandelaar neemt spoedig contact met je op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 juni 2024

Super slecht hoe de afhandeling gaat. Aan telefoon wordt medegedeeld dat de diefstal van mijn fietsaccu gedekt is, na 3 weken een update dat de schade toch niet gedekt is omdat ik niet de normale voorzichtigheid in acht heb genomen. Mijn fiets stond met 2 sloten op de camper en verankerd aan de camper waar ik sliep. De accu was ook op slot. Waar ben ik onvoorzichtig? Kortom, valt enorm tegen can promovendum

Karin uit Velp, 31 mei 2024

Bedankt voor je feedback. Wat balen dat je schade is afgewezen. We snappen dat dit tegenvalt en dat de toelichting van je Schadebehandelaar wellicht niet voldoende duidelijkheid biedt. Onze collega bespreekt je schademelding graag persoonlijk met je en neemt spoedig contact op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 mei 2024

Direct telefonische verbinding met aardige en deskundige medewerker die mij snel en accuraat heeft geholpen.
Geweldige verzekeringsmaatschappij met lage poliskosten!

Bert uit Zwolle, 31 mei 2024

Fijne en snelle afhandeling!

Martine uit Almere, 31 mei 2024

Correcte afwikkeling van de claim.

HC uit Leiden, 31 mei 2024

Snel en correct antwoord op mijn vraag waarom de premie afwijkt.
Heeft bij nader inzien met indexatie te maken.

Theo uit Oosterhout, 30 mei 2024

Vakantie moeten afzeggen voor medische ingreep, gebeld of alles netjes is aangeleverd met als antwoord ja alles is binnen en dan na alle werkdagen weer eens een mail krijgen dat er meer info moet aangeleverd worden! Alleen maar laten wachten om het verzekerde deel nog niet hoeven uit te betalen! En nu na nog meer aanleveren weer laten wachten zeker, een grote schande hoe jullie hier mee om gaan!!

Robert uit Zandvoort , 30 mei 2024

Bedankt voor het toelichten van je review. We vinden het spijtig dat je niet tevreden bent over de voortgang van je schademelding. We begrijpen dat het vervelend is dat de reactietermijn momenteel hoger ligt dan gebruikelijk. Je Schadebehandelaar neemt contact met je op om de situatie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 mei 2024

700 euro schade, 40 euro uitkering.
Ga snel naar een andere verkeraar uitkijken.

Ruben uit Driehuis, 28 mei 2024

Bedankt voor de tijd je hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw schadeclaim. We kunnen ons voorstellen dat het teleurstellend kan zijn wanneer de schadevergoeding niet overeenkomt met je verwachtingen. Onze collega's beoordelen de schadedossiers op basis van de polisvoorwaarden en de specifieke omstandigheden. We willen de situatie graag verder toelichten. Een collega neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 mei 2024

De afhandeling van deze simpele annulering duurt erg erg erg lang !!
Nu weer een nieuw bewijsstuk aanleveren en maar weer vertragen.
Dat is niet klantvriendelijk.
Daar ben ik zwaar ontevreden over.

Hans uit Enschede , 28 mei 2024

Bedankt voor jouw review. Onze Schadespecialisten doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat er, gedurende de afhandeling, aanvullende stukken opgevraagd worden. Op deze manier kan de schadespecialist het dossier juist beoordelen. Graag leggen we de reden hiervan persoonlijk aan je uit en zorgen we graag voor opheldering. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 mei 2024

Zeer kundig en vriendelijk

Geert-Jan uit Erp, 28 mei 2024

Iedere keer weer nieuwe documenten opvragen. Dat kan toch in één keer??? Het voelt als 'aan het lijntje gehouden worden'.... Nu vraagt u per mail een document op maar de portal zegt dat aan alles is voldaan... Wat voelt dit slecht zeg...!!!

Jan uit Dronten, 27 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat je niet blij bent met de aanvullende vraag die is gesteld. De online omgeving voor het schademelden is nieuw en nog volop in ontwikkeling. We zullen jouw feedback meenemen in het verdere optimalisatieproces. Fijn dat je de tip met ons deelt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 mei 2024

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail