Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Prima alles was snel geregeld

Louis uit Lelystad, 21 februari 2024

Eigenlijk 0 ster verdiend.
Er werd eerst gevraagd naar aanschaf bewijs en na paar weken krijg ik te horen dat ik geen vergoeding zal krijgen.
Ik had verwacht dat de verzekeraar vergoeding gaat regelen met de vliegmaatschapij.
Dat was de eerste schade wat ik heb gemeld, helaas ben ik zeer telleurgesteld. Ik ga zsm overstappen naar een betere verzekeraar. Dit zal gelden ook voor de andere producten.

Abdelouahed uit Zaandam, 21 februari 2024

Jammer om te lezen dat je ervaring niet positief is vanwege de afwijzing die je hebt ontvangen. We begrijpen dat dit nooit leuk is, maar leggen graag uit hoe de afhandeling tot stand is gekomen. Een collega van het Schadeteam neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 februari 2024

telefonisch gemeld; formulier toegestuurd gekregen met naam en dossier nummer; ingevuld teruggestuurd met mededeling dat meer info zou volgen; die info later ook toegestuurd; binnen twee weken bericht over afhandeling en betaling schade; betaling na die mail ontvangen.
Volgens mij hebben jullie je processen heel goed op orde én medewerkers die prettig en correct communiceren!

Frits uit Dordrecht, 21 februari 2024

Lang gewacht aan de telefoon, maar wel vriendelijk en snel geholpen. Bedankt!

G.H. uit Rijssen, 20 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring! We vinden het jammer om te lezen dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Uiteraard doet het ons goed om te lezen dat je na de wachttijd vriendelijk en snel bent geholpen door een Klantadviseuse. We zetten jouw review door naar onze collega!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 februari 2024

Helaas een gedeelte van de reis door ziekte reisgenoot moeten annuleren, fijn dat schade netjes is afgewikkeld.

Edwin uit Oud-Beijerland, 19 februari 2024

Dank je wel voor je mooie review. Wat ontzettend balen dat jullie de reis niet af konden maken. We hopen dat het ondertussen beter gaat met je reisgenoot. Fijn dat we je konden helpen met de gemaakte reiskosten.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 februari 2024

Zeer goede reisverzekering

Marion uit Enschede, 16 februari 2024

Goed en vriendelijk geholpen.

Paul uit Amstelveen, 15 februari 2024

Prima.
Vriendelijk en duidelijk.
Tevens snel.
Dik tevreden

W uit Zuid Scharwoude, 13 februari 2024

Komen afspraken niet na, zeer trage reactie en vragen vervolgens mij bewijslast die in de eigen systemen aanwezig had moeten zijn. En dat allemaal om €77 te besparen. Zeer teleurstellend.

Mark uit Berkel-Enschot , 9 februari 2024

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. We nemen jouw feedback zeer serieus en willen graag de kans krijgen om deze kwestie verder met je te bespreken. Een van onze Schadebehandelaars zal hierover spoedig contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 februari 2024

Snel , goed en vriendelijke informatieverstrekking door medewerker.

René uit Bunde, 8 februari 2024

Helder verhaal, vriendelijke adviseur

Eelco uit Zwolle, 8 februari 2024

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Gustaaf uit Koedijk, 7 februari 2024

geen wachtrij aan de telefoon (heel fijn), snel en goed geholpen.
Vriendelijk en persoonlijk.

marja uit Zwolle, 7 februari 2024

Telefonisch contact gezocht. Lange wachttijd aan de telefoon met alleen een staccato pieptoon.

Co uit Heemstede, 7 februari 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring en onze excuses voor de lange wachttijd aan de telefoon. We werken eraan om onze wachttijden te verbeteren en onze telefonische bereikbaarheid te optimaliseren. Jouw feedback helpt ons om dit te realiseren. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 februari 2024

Goed en duidelijk uitgelegd

Wasse uit Vries , 7 februari 2024

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat onze uitleg goed en duidelijk was. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan altijd klaar om te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 februari 2024

Vriendelijk en kundige dame aan de telefoon gehad.

John uit Dongen, 6 februari 2024

wat een vragen voor een verloren zonnebril van €100
waarom heb ik een verzekering als ik al een dag bezig ben om alles bij elkaar te zoeken,
verzekering nooit gebruikt ,heb je hem nodig vragen ze zoveel,
dat je iets hebt van laat maar zitten

Ron uit Malden, 6 februari 2024

Bedankt voor het doorgeven van je feedback. We vinden het jammer om te vernemen dat je vindt dat er veel stukken worden opgevraagd. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en daar werken we iedere dag hard aan. Zo nemen we ook jouw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 februari 2024

Prettig en snel geregeld

Marianne uit Groningen, 5 februari 2024

Door het overlijden van een familielid moesten wij onmiddellijk vanuit Spanje terugvliegen naar Nederland. De enige schade waren de tickets van Transavia. De schade bij Promovendum gemeld en binnen twee weken kregen wij onze schade uitbetaald.
Lof voor deze snelle afwikkeling!

Ellie uit Delft, 3 februari 2024

Wat verdrietig dat jullie een familielied zijn verloren. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Fijn om te horen dat ons Schadeteam je goed heeft geholpen bij het afwikkelen van de schademelding. Dat is het minste wat we konden doen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 februari 2024

Hele slechte schadeafwikkeling. Erg makkelijk om deze zaak zo af te doen. Ik vraag me echt af waarom ik dan verzekerd ben.

Leon uit Oosterland, 2 februari 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het jammer om te vernemen dat je je niet kunt vinden in de uitkomst van je schademelding. We zorgen graag voor opheldering. Jouw Schadebehandelaar neemt daarom zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 februari 2024

Snel, vriendelijk en duidelijk.

Damoun uit Almere, 1 februari 2024

Het duurde lang voordat jullie meegingen in het feit dat de aanvullende kosten van het gestolen rijbewijs niet behoorde tot de afschrijvingstermijn van het rijbewijs zelf

frank uit Born, 30 januari 2024

Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak. We nemen je ervaring mee in ons verbeterproces om dit soort situaties in de toekomst sneller en efficiënter af te handelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 januari 2024

Zeer prettig gesprek gehad en alles naar tevredenheid afgehandeld.
Groet, Henk

Henk uit Riel, 29 januari 2024

ik heb direct de nota's opgestuurd, nu krijg ik na een maand een melding waaruit ik moet afleiden dat ik eea eerst bij mn zorgverzekering had moeten claimen en dat eigen risico niet vergoed wordt. Ik vind het een langzame en onduidelijke afhandeling van zaken.

Adriaan uit Oldebroek, 24 januari 2024

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en bieden onze excuses aan voor de onduidelijkheid en vertraging. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te met jou te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 januari 2024

Ben uitermate vriendelijk en kundig geholpen.

Yvonne uit Diemen, 24 januari 2024

Hartelijk dank voor uw reactie en vergoeding van gemaakte schade door mijn ongeluk in Spanje.

Heidi uit Zoetermeer, 23 januari 2024

Vriendelijk, snel, behulpzaam en kennis van zaken . Dankjewel !

Nanny uit Roosendaal, 23 januari 2024

Dankjewel voor je vriendelijke woorden! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over het contact met onze Verzekeringsadviseur.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 januari 2024

Vriendelijk en goed te woord gestaan. Korte wachttijd ook.

Jur uit Utrecht , 20 januari 2024

Super snelle service op mijn vraag

Johan uit Zevenaar , 18 januari 2024

Prima en snelle afhandeling

Ger uit Barendrecht, 17 januari 2024

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail