Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Goed om te ervaren dat er echt iets gedaan wordt met een negatieve beoordeling. Schade is, na herbeoordeling, alsnog vergoed.

Jaap uit Amersfoort , 30 maart 2023

Er wordt beweerd dat ik sinds 2017 een reisverzekering heb, terwijl dit niet klopt.
Ik heb nog nooit betaald en nu opeens wordt er 20 euro afgeschreven.
Ik heb bij jullie een zorgverzekering gehad en een opstalverzekering en verder niks.
Ik ben hier erg boos over

Romanie uit Heemstede, 29 maart 2023

Bedankt voor je review. Je hebt inmiddels concact gehad met één van onze Klantadviseurs en we hebben begrepen dat het is verholpen. Wat fijn om te horen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 maart 2023

Volledig antwoord gehad op de door mij gestelde vraag

Louis uit Rijswijk, 29 maart 2023

Ik heb mijn bezwaren geuit omtrent de premieverhoging van meer dan 50%.
Tevens is deze premie al meer dan 4 weken voor de vervaldag van mijn rekening afgeschreven. De eerste persoon een vrouw stond mij vriendelijk te woord, daarna werd ik doorverbonden met een adviseur, een man die arrogant zijn gelijk wil hebben. Geen enkele vraag werd inhoudelijk correct beantwoord. Ik heb nog steeds geen antwoord op het te vroeg afschrijven van de premie. Kunt u hier alsnog voor een correct antwoord zorgen. De gehele behandeling is zeer klantonvriendelijk

Gerard uit Rotterdam, 28 maart 2023

Wat jammer om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen in deze situatie. We beantwoorden natuurlijk graag al je vragen. Een Verzekeringsadviseur neemt vandaag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 maart 2023

Vriendelijk contact, helaas was de afhandeling van de schade teleurstellend. Alleen de telefoonkosten met de alarmcentrale werden vergoed. In eerste instantie alleen mijn inbelkosten en niet de roaming. De alarmcentrale had de terugreis niet goed geregeld, de fooi voor de door mijzelf georganiseerde vliegveld begeleiding werd helaas niet vergoed, ook geen coulance.

Cees uit Den Haag, 28 maart 2023

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat je de schadeafhandeling op deze manier hebt ervaren. Vanuit het schadedossier maak ik op dat meerdere kosten zijn vergoed. Ons Schadeteam neemt telefonisch contact met je op om het dossier door te nemen en jouw vragen te beantwoorden. Je wordt zo spoedig mogelijk gebeld.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 maart 2023

Promovendum voert hetzij een ontmoedigingsbeleid, of behandelt anders gelijke gevallen op ongelijke wijze.
Ik doe beroep op mijn annuleringsverzekering en krijg steeds de vraag naar de annuleringsverzekering van mijn reisgenoot. Reisgenoot heeft geen annuleringsverzekering en daardoor zou ik op de mijne geen aanspraak kunnen maken? Dat lijkt me niet kloppen en na opnieuw gebeld te hebben krijg ik iemand aan de lijn die deze mening mailt. Maar zojuist krijg ik weer een mail met de vraag naar de annuleringsverzekering van mijn reisgenoot. Schandalig!

Meneer uit Schiedam, 28 maart 2023

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Graag zorgen wij voor opheldering! Ons Schadeteam neemt telefonisch contact met je op om het dossier te bespreken en je vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 maart 2023

Erg veel informatie en communicatie nodig

Erik uit Sittard, 28 maart 2023

Super aardige mevrouw aan de telefoon gehad heeft mij zeer goed goed geholpen

André uit Loosdrecht, 27 maart 2023

Promovendum heeft een prima doorlopende annuleringsverzekering. Wij moesten er in maart 2023 gebruik van maken en de afhandeling van onze claim was in korte tijd naar volledige tevredenheid van ons geregeld. Aanrader!

Marcel uit Standdaarbuiten , 27 maart 2023

Goed om te lezen dat je ervaring met ons boven verwachting is. Daar doen we ons uiterste best voor!

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 maart 2023

Ik heb een eigen risico van 100 euro. Deze eigen bijdrage wordt niet van het schade bedrag afgehaald maar van de maximale vergoeding! in plaats van 100 euro van het schadebedrag te halen en dan max 250 euro te betalen krijg ik nu 250-100 euro uitbetaald terwijl van schade hoger is dan 350 euro! Dit kan echt niet de bedoeling zijn! Ik heb dit ook gemaild maar nog geen reactie gehad.

Natascha uit Amersfoort , 24 maart 2023

Ik snap dat je niet tevreden bent over de afhandleing van jouw schade. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 maart 2023

Goede afhandeling. Zijn erg tevreden.

Martin uit Heemstede, 24 maart 2023

Geen duidelijk communicatie. Verkeerd geïnformeerd door medewerker

Thomas uit Amersfoort , 24 maart 2023

Jammer om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Een Specialist Verzekeringsaanvragen neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 maart 2023

Toen ik de avond voor mijn vertrek naar Oostenrijk een zware Meniere-aanval (heftige draaiduizelingen als gevolg van het niet goed functioneren van een evenwichtsorgaan) kreeg vielen mijn reisplannen in duigen. Het was onmogelijk en onverantwoord om zo een busreis aan te vangen. Mijn situatie werd op waarde geschat en binnen twee weken had ik mijn geld conform de annuleringsregeling terug. Het vergoedt natuurlijk niet de vakantievreugd die ik gehad zou hebben, maar een doekje voor dat bloeden was het wel.

Joep uit Amsterdam, 22 maart 2023

Wat een akelig verhaal zeg! Dat moet niet makkelijk zijn geweest. Ook al hebben we je vakantievreugd niet kunnen vergoeden willen we je bedanken voor het delen van jouw positieve eravaring met ons schadeteam. Wij hopen dat het nu beter met je gaat!

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 maart 2023

De medewerkster aan de telefoon luisterde aandachtig, beantwoordde zeer vriendelijk mijn vragen, toonde begrip voor mijn probleem en stuurde mij direct per e-mail een schadeformulier toe.

Theo uit Rotterdam, 21 maart 2023

Fijn, correct gesprek. Goed geïnformeerd.

Frank uit Druten, 17 maart 2023

Correct en snel geholpen. eerst via telefonisch contact, daarna verder afgehandeld vie email.

Waarvoor dank

Jos uit Helmond, 17 maart 2023

De medewerker vraagt allerlei gegevens op, eerst via een formulier dat voor verbetering vatbaar is, daarna een gegeven van de arts, en daarna weer allerlei andere gegevens. Het geheel duurt zodoende minstens twee maanden langer dan wanneer alle gegevens in één keer gevraagd zouden zijn. Bovendien is de helft van de gevraagde gegevens al aangeleverd en toch wordt er opnieuw naar gevraagd.

Ruben uit Rotterdam, 16 maart 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Jammer dat de schadeafhandeling langer duurt dan je had verwacht. Ons Schadeteam vraagt de stukken op om een beoordeling te kunnen maken met betrekking tot het schadedossier. We zien dat je hier inmiddels over hebt gemaild. Jouw schadebehandelaar zal spoedig mogelijk een reactie geven op jouw e-mail.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 maart 2023

Prima geregeld en correct afgewerkt. Betaling binnen 8 werkdagen .

Henk uit Dordrecht, 16 maart 2023

Inflatie in Nederland op dit moment 10/15%, maar het maximale te verzekeren bedrag voor de annuleringsverzekering is slechts € 2500 p.p. per reis.
Slechte zaak.

Marian uit W'hoof, 15 maart 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We willen onze klanttevredenheid altijd verbeteren en nemen jouw feedback mee in ons verbeterproces. We gaan ermee aan de slag!

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 maart 2023

zeer goed afgehandeld met ook een persoonlijke noot, vanwege de reden voor de annulering (ziekte).

Emmie uit Weesp, 14 maart 2023

Goed en adequaat geholpen.

Erik uit Maurik, 13 maart 2023

Snelle en correcte afhandeling

Wr uit Castricum, 10 maart 2023

Slechte ervaring. Verzekeraar biedt geen duidelijkheid en verwijst je terug naar de vliegtuigmaatschappij/reisbureau.

Jorine uit Apeldoorn, 9 maart 2023

Wat jammer om te lezen dat je de afhandeling van je schade niet als positief hebt ervaren. Een collega van ons Schadeteam heeft vandaag telefonisch contact met je opgenomen om de situatie te bespreken. Helaas kreeg onze collega je niet te pakken en heeft je een e-mail gestuurd. Wij wachten je reactie af!

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 maart 2023

Snelle reactie ! Goede info
De bereikbaarheid is super!

Theo uit Harderwijk, 9 maart 2023

Correcte afhandeling.

Marinus uit Ommen, 9 maart 2023

Snelle afhandeling en uitstekende service van de claim in een voor ons moeilijke periode.

Jan uit ‘s-Gravenzande, 9 maart 2023

Zeer professioneel en snel gehandeld door Promovendum. Zij schakelden de alarmcentrale in. Wij moesten onverwacht onze vakantie onderbreken en de alarmcentrale kon snel een terugvlucht boeken en heeft de kosten betaald.
Ik ben erg tevreden.

Alex uit Enschede, 7 maart 2023

Snel geholpen en fijn dat er werd meegedacht!

Eline uit Utrecht, 7 maart 2023

BEDRAG VALT EEN BEETJE TEGEN. BLIJKBAAR GEKOPPELD AAN EEN MAXIMAAL BEDRAG. SNELHEID IS NATUURLIJK TOP.

Ben uit Den Bosch, 7 maart 2023

Bedankt voor de toelichting op je review! Fijn dat je schademelding snel is afgehandeld. We nemen je feedback over de dekking van je reisverzekering mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 maart 2023

Duurde veel te lang, moest onnodig pdf formulier invullen en dan wordt mijn claim ook nog eens om discutabele reden afgewezen. Ik ben weg; ga al Mann verzekeringen omzetten naar een andere maatschappij

Jaap uit Amersfoort , 6 maart 2023

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het vervelend is dat je schademelding is afgewezen en dat je hiervoor stukken hebt toegestuurd. Ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag met je zodat we samen kunnen kijken waar we eventueel ons proces in kunnen verbeteren. Een collega neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 maart 2023

8,2

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail