Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

snelle afhandeling. Het alarmnummer mag wel eens personeel aantrekken. Vanuit het buitenland ruim een half uur in de wacht gestaan voor er opgenomen wed.

Hans uit Garderen, 16 september 2021

Ontzettend fijn te woord gestaan nadat wij meer informatie wilden hebben over het annuleren van de vakantie ivm ziekte. Dat hielp ontzettend en maakte het allemaal een stukje beter.

Lisanne uit Leiden, 14 september 2021

Prima geregeld. Fijn en dank

Jacqueline uit Pijnacker, 13 september 2021

top! vriendelijk, duidelijk verhaal.

nicolette uit Haarlem, 12 september 2021

Door de verschillende contact personen worden verschillende, tegenstrijdige gegevens behandeld. Ik vind dat hoogst onbetrouwbaar en onfatsoenlijk.

Olga uit Hengelo, 12 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 september 2021

Vanwege een overlijden in de familie moesten we onze caravan-groepsvakantie na 10 dagen afbreken. De resterende dagen die we niet hebben genoten zijn zonder discussie vergoed.

Henk uit Rijsenhout, 10 september 2021

Snelle afhandeling met duidelijke voorwaarden en instructies!

Monique uit Doetinchem , 10 september 2021

Ik ben erg tevreden over de service en reactie snelheid van Promovendum.

Stein uit Eelderwolde , 10 september 2021

Netjes en redelijk snel behandeld

Matthijs uit Helmond, 10 september 2021

Gebeld met de schadebehandelaar zou even kijken of alle stukken er waren en dan zaak afhandelen.dit is inderdaad gebeurt vond ik
Klasse.top de schadebehandelaar en top promovendum
Dit is de verzekeraar.
Goeie maatschappij met medewerkers die klant ook graag willen
Helpen en dat is een heel groot pree zijn uiterst vriendelijk enklantgericht.

Willy-Jan uit Arnhem, 9 september 2021

Door medewerkster super correct geholpen, geen 10 maar een 20+
De afhandeling van Promovendum zelf inzake afhandelen reisschade ver onder de maat.
Ruim 2 weken terug melding gemaakt van een kleine schade,
€ 155 en dat zou volgens jullie eigen teksten binnen 5 werkdagen worden afgehandeld en terugbetaald.
Vandaag toch even geïnformeerd omdat er op "mijn Promovendum" niets is terug te vinden van de schademelding.

En omdat het een buitenlandse schademelding is, moet dat via een PAPIEREN-schademelding.
Het is 2021 !!!

De schade is überhaupt nog niet geregistreerd in jullie systeem, gelukkig heeft de medewerkster een dossier aangemaakt, helemaal top.
Stukken zijn opnieuw ingestuurd, kijken of jullie de 5 werkdagen gaan halen.

Groeten,
Robbert

Robbert uit Enschede, 8 september 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. We werken er hard aan om je schade zo snel mogelijk te regelen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 september 2021

Eerlijk is eerlijk, ik ben verrast door de lange doorlooptijd die jullie hanteren voor mijn schadeclaim.

Met vriendelijke groet,
Charles

Charles uit Amsterdam, 7 september 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 september 2021

Super slecht service.

O. uit Den Haag, 7 september 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 september 2021

Werkt heel fijn met de chat

Dominique uit Leusden, 6 september 2021

De schadebehandelaar heeft mij zeer goed geïnformeerd over de wijze waarop ik mijn schade moest declareren. Ook heeft zij zich zeer empathisch opgesteld m.b.t. de situatie.

ERIC uit Rijswijk, 6 september 2021

Snel antwoord op de aanvraag.
Duidelijke instructies hoe de aanvraag ingediend kan worden.
Heldere informatie over de hoogte van de uitkering.

Leo uit Kapelle, 4 september 2021

Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de in te sturen formulieren en het dosier is keurig afgewikkeld en gesloten. Bedankt.

Albert uit Kimswerd, 3 september 2021

Prima afhandeling van de schade binnen 10 dagen. Gewoon tevreden !

Frank uit Middelburg, 1 september 2021

Vriendelijk geholpen door de schadebehandelaar :)

Vanya uit Vlaardingen , 1 september 2021

Claim is vriendelijk behandeld en naar tevredenheid afgehandeld.

Hans uit Heemskerk, 1 september 2021

Ik ben prima en snel geholpen en mijn schade is conform de voorwaardwn vergoed. Ik ben dus erg tevreden.

Joost uit Enschede, 1 september 2021

Krijg een bericht over een eerdere telefonische melding. Deze melding is niet telefonisch gedaan maar digitaal. Vervolgens krijg ik een formulier die helemaal niet gaat over een reisverzekering ..
Telefonisch zijn ze niet te bereiken!

Suus uit Utrecht, 1 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Ons schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2021

Bij de eerste reactie zouden meer dingen vergoed worden dan bij de tweede reactie; heel onbetrouwbaar!

Olga uit Hengelo, 31 augustus 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij zoeken dit voor je uit en nemen contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 augustus 2021

Prima te woord gestaan. Vriendelijke en heldere uitleg.

Fons uit Zaandijk, 30 augustus 2021

Goed geholpen maar nu moet de klant aan de administratie met het bijeen zoeken van de 5 bijlagen en het formuleren van een review

Annelies uit Ommen , 30 augustus 2021

Goed gesprek, snel geregeld van de gevraagde wijziginen

Thom uit Utrecht, 27 augustus 2021

Prima te woord gestaan. Erg vriendelijk. Goed en duidelijke uitleg gegeven.

Gert uit Arnhem, 26 augustus 2021

Snelle duidelijke uitleg en hulp.

Loek uit Bocholtz, 26 augustus 2021

Goed; zeer vriendelijk, en ontzettend aardig dat hij aanbood een cadeautje voor Iskander op te sturen (voetbal). Iskander was er echt heel blij mee.

M.L. uit Nijmegen, 26 augustus 2021

Geen antwoord op mn vraag gekregen.

Josee uit Almere, 25 augustus 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 augustus 2021

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail