Gezin in bed

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

In het verleden toen ik nog studeerde (lang geleden) was ik al tevreden over Promovendum, maar dit keer heeft de afhandeling van een annulering alle verwachtingen overtroffen. De reden voor een annulering zijn eigenlijk nooit leuk en je boekt geen vakantie met het idee dat je wilt annuleren. Dus toen ik om gezondsheidsredenen moest annuleren, trof ik niet alleen een meedenkende werknemer (het juiste formulier werd direct meegestuurd bijvoorbeeld), maar ook een luisterend oor. De bos bloemen die ik later ontvangen heb, hebben echt mijn dag gemaakt. Dit was totaal niet nodig, maar soms is dat precies wat een mens nodig heeft: een lief gebaar van een volledig vreemde: Top! Nogmaals mijn dank!

Anne Marie uit Voorhout, 26 november 2022

vriendelijk, duidelijk gesprek. Goed geholpen

lesley uit Krimpen aan de Lek, 26 november 2022

het invullen op de computer lukte, maar het verzenden niet.....

wopke uit Ureterp, 23 november 2022

Wat vervelend dat het verzenden niet lukte. We zien dat je het nu per post hebt verstuurd. Dat is uiteraard ook prima! Ons Schadeteam wacht de documenten geduldig af en neemt contact met je op zodra we alles hebben ontvangen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 november 2022

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan bij de melding van de schade. Schademeldingsformulier werd per ommegaande toegestuurd en schade werd snel afgewikkeld. Uitermate tevreden over de gehele afhandeing.

Jo uit Vught, 23 november 2022

Goed geholpen en naar tevredenheid alles geregeld, super.

Louis uit Oudega, 23 november 2022

Goed contact via mail

Hans uit Duiven, 22 november 2022

Vervelend genoeg was mijn jas gestolen in een hotel waar ik verbleef. Gelukkig is de jas door mijn reisverzekering vergoed. Natuurlijk even de nodig documenten ingevuld en bon opgezocht maar daarna was het snel geregeld. Ben er blij mee.

Hans uit Helmond, 22 november 2022

Heel begripvol en duidelijk was hij.

Anand uit Rotterdam , 21 november 2022

Snel, respectvol, duidelijk.

Harold uit Amsterdam, 21 november 2022

Prima geholpen door medewerker.

Hans uit Naaldwijk , 21 november 2022

Zeer netjes en duidelijk te woord gestaan betreffende veranderen van de verzekering

Fons uit Nieuwkoop , 21 november 2022

Snel antwoord en verdere vragen ter afhandeling.

Harrie uit Venlo, 20 november 2022

Veel te traag in reageren en teleurstellend & in onze optiek onrechtvaardige resultaat m.b.t. reden afwijzing van de claim.

Huub uit Elbrug, 19 november 2022

Bedankt voor je review, Huub. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je schademelding van begin deze maand. We begrijpen dat je het zo snel mogelijk vergoed wilt zien. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op om je vragen van vandaag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 november 2022

Top. Prima gesprek, uitstekend geholpen en geadviseerd, prettige stem.

Gertjan uit Maurik, 18 november 2022

Netjes geholpen aan de telefoon, fijn geen eindeloos keuzemenu, maar gewoon iemand te spreken krijgen zonder spraakcomputer.

Cindy uit Soest, 18 november 2022

Snelle en goede service

Anton uit Castricum, 17 november 2022

goede dienstverlening

Bert uit Vlaardingen, 16 november 2022

Correct en klantgericht afgehandeld

Albert uit Bussum, 15 november 2022

Bedankt voor het compliment. Fijn om te lezen dat je ervaring met ons Schadeteam en het proces positief is! Dit geven we door aan onze afdeling Schade.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 november 2022

Schade tijdens onze reis snel en goed afgehandeld. Dank!

Henrie uit IJsselmuiden, 14 november 2022

Lange looptijd in afhandeling
Niet ingaand op gestelde vragen/verzoeken in e-mail
Wisselende instructies: telefonisch, geen probleem om een recente factuur aan te bieden, per e-mail: afgekeurd, is na de schade datum.

Sander uit Zwolle, 14 november 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je ervaring niet geheel positief is. We lossen dit graag met je op. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Vriendelijk, accuraat en direct geholpen. Ik moest helaas mijn reis annuleren vanwege gezondheidsproblemen. De afhandeling van de annulering door Promovendum ging soepel en snel en dat is erg fijn in een toch wel vervelende situatie.

Anke uit Heemstede, 14 november 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat je jouw reis hebt moeten annuleren. Wij wensen je veel beterschap toe!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Duidelijke antwoorden op mijn vragen!

Daniel uit Zoetermeer, 14 november 2022

Tot zover tevreden met de afhandeling. De uitkomst moet echter nog blijken.

De verzekering staat op ons beide namen. Maar bekend met het e-mail adres van mijn vriendin.
Nu we schade melden vanuit mijn e-mailadres krijgt ze toch steeds de reacties.
Terwijl ik wel de bevestigen krijg wanneer het bericht is ontvangen.
Lijkt me dat dat beter kan.

Jens uit Sterksel, 13 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw tip hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2022

Duidelijke, vriendelijke en snelle uitleg.

Thea uit Venray, 11 november 2022

Goede en duidelijke informatie over de opzegging
Zeer vriendelijke dame inspelend op,wat ik wil
Bevestiging per email ontvangen

Ronald uit Lisse, 10 november 2022

Luisterend oor en heldere uitleg van de procedure.
Direct een mail ontvangen met alle info.

Ferry uit Tilburg, 10 november 2022

Heldere mails, inhoudelijk prima. Snelheid best prima tov andere verzekeraars

Gonny uit Apeldoorn , 10 november 2022

Prima uitgevoerd! Ik wilde de aanpassing eerst nog even met mijn echtgenote bespreken. Na akkoord heb ik teruggebeld. Servicemedewerkster zelf was niet te bereiken echter haar collega, heeft de aanpassing probleemloos opgepakt.

Bert uit Culemborg , 8 november 2022

Goed geholpen, de telefoniste was heel erg vriendelijk en nam de tijd om informatie die ik zelf ook terug had kunnen vinden nog even uit te leggen.

Youri uit Waalwijk, 8 november 2022

Annulering i.v.m. het overlijden van een goede vriend. In de eerste plaats waren we al verrast dat die mogelijkheid bestond. Na het eerste contact was er even een hobbel, een niet verzonden/aangekomen email. Maar dat was snel vergeten door de vriendelijke telefooncontacten. Na aanlevering van alle stukken ( wel veel maar logisch) hebben we nu binnen 2 weken bericht dat we krijgen uitbetaald.

Manny uit Harkstede, 7 november 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail