reisverzekering

Reis- en annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reis- en annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snelle en correcte afhandeling

Ton uit Wijk aan Zee, 29 september 2020

Zeer plezierig gesprek met de schadebehandelaar.

Juul uit Soest, 28 september 2020

Prima service, snel afgehandeld!

Heleen uit Volkel, 24 september 2020

Waardeloze service!!! medewerkers weten niet waar het over gaat, komen terugbel afspraken niet na en er wordt steeds om nieuwe informatie gevraagd die gebruikt wordt om een claim af te wijzen. Als de ene medewerker dan eindelijk toezegt uit te keren, overruled haar leidinggevende die beslissing.

Dit is niet de eerste ervaring. Ook met schade aan het huis door lekkage hadden we dezelfde ervaring.
Medewerkers zijn er alleen maar op getraind om claims af te wimpelen en het zo ingewikkeld mogelijk te maken.

Pieter uit Lemmer, 23 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op. Zij informeren je over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 september 2020

Wij zijn uiterst tevreden over de zeer professionele, empathische en kordate manier waarop Promovendum ons heeft bijgestaan in de vorm van ondersteuning-op-afstand en geregel na de ziekenhuisopname en daaropvolgende repatriëring per ambulance van mijn partner. Het telefoontje na onze thuiskomst (‘Hoe gaat het met u?’ en ‘Kunnen we nog iets voor u doen?’), gevolgd door een prachtig boeket dat enige weken na thuiskomst werd bezorgd, maakten ons nogmaals duidelijk dat de menselijke maat bij Promovendum een belangrijk aspect is in de manier waarop klanten met problemen worden bijgestaan. Alle lof!

Sam uit Papendrecht, 23 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Wij geven dit door aan onze Schadeafdeling!

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 september 2020

Vlotte afhandeling, waarbij zeer begrijpelijk even werd doorgevraagd naar de oorzaak en de stand van zaken op het moment van vertrek.

Frits uit Veenendaal, 22 september 2020

Prettig telefonisch geholpen. Snelle reactie per email

Johan uit Noordwijk, 21 september 2020

Ontvangstbevestiging van verzonden mails vindt niet plaats, reactietijd via de mail is erg lang (> 7 dgn.). Transparantie m.b.t. toegekende vergoeding ontbreekt volledig.

Martin uit Nootdorp, 18 september 2020

Bedankt voor het delen van jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met de schadeafhandeling niet posiitief is. Een collega van ons schadeteam neemt contact met je op om je ervaring te bespreken en door te nemen welke onduidelijkheden er nog zijn over de vergoeding.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 september 2020

Vriendelijk en goede assistentie.

Joke uit Eindhoven, 18 september 2020

Ik kreeg pech met de auto op vakantie, waardoor ik langer moest verblijven. Promovendum heeft dit keurig vergoed!

Martijn uit Utrecht, 17 september 2020

Trage reactie van vier maanden

Nikola uit Amsterdam, 17 september 2020

Beste Nikola, vervelend om te horen dat je langer moest wachten op een reactie dan dat je van ons gewend bent. Onze verzekeringsadviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 september 2020

Waaaardeloze verzekering,tijdens verblijf in Frankrijk werd gebied waar ik verblijf oranje, en dus doet die waardeloze maatschappij niks meer.

Jetty uit Amstelveen, 16 september 2020

Beste Jetty, wij vinden het vervelend dat jouw ervaring niet positief is. Ons schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 september 2020

Keurig afgehandeld zonder gedoe.

Eduard uit Purmerend, 16 september 2020

Fantastisch geholpen. Snel doorgeschakeld en een zeer behulpzame en vriendelijke vrouw aan de lijn gehad.

Bert-Jan uit Rotterdam, 15 september 2020

Efficiënte en doelmatige beantwoording bij de genomen beslissing

Wout uit 5103 Pr, 12 september 2020

Snel en netjes afgehandeld! Complimenten!

Patrick uit Haarlem , 11 september 2020

snel en vriendelijk geholpen door medewerkster

Martin uit Rijnsburg, 11 september 2020

Vroeg in de ochtend om een Engelse verklaring van onze doorlopende familie reisverzekering. Was voor 12 uur geregeld. Top!

Frank uit Muiderberg, 11 september 2020

Correcte afhandeling

Rob uit Vlissingen, 11 september 2020

Mooie aanbieding en snel + eenvoudig geregeld.

Peter uit Den Bosch, 8 september 2020

Correct en snel afgehandeld.

Rein uit Aalmeer, 4 september 2020

Prima afhandeling vanwege niet genoten vakantieplezier door operatie.

Gerrit uit Haaksbergen , 4 september 2020

Een negatieve ervaring met deze reisverzekering waar ik al jaren voor betaal maar nimmer een beroep op heb gedaan. Nu ik dan een keer schade heb wordt dit door een speciale voorwaarde in deze reisverzekering te niet gedaan. Deze voorwaarde blijkt te zijn dat er sprake moet zijn van tenminste 1 vooraf geboekte reis. In mijn geval is er sprake van een dagtrip. Ik verwacht dan gewoon een uitkering van deze schade en geen uitsluiting door weer een speciale voorwaarde. Reden voor mij om deze verzekering reis en annulering op te gaan zeggen bij Promovendum.

Piet uit Papendrecht, 4 september 2020

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met je op om jouw feedback met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 september 2020

snel en netjes geregeld.

joop uit Tiel, 3 september 2020

Mijn beoordeling kan pas als de zaak is afgehandeld. Met vr. gr.

Ben uit Rotterdam, 3 september 2020

We gaan ervan uit dat de zaak goed wordt afgehandeld en kijken uit naar jouw ervaring!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 september 2020

Correct, vriendelijk en behulpzaam van de vragen die zijn gesteld.

Theo uit Kaatsheuvel, 2 september 2020

Geen gerommel met poliskosten etc. Gewoon recht door zee.

Gerard uit Almere, 31 augustus 2020

Prima service goede communicatie

Erik uit Alphen aan den rijn , 26 augustus 2020

Prettige contact, duidelijke instructies wat er nodig had en snelle afhandeling van de vraag.
Een ontvangstbevestiging van de ingestuurd stukken zou het compleet maken.

Suzanne uit Rotterdam, 26 augustus 2020

Snelle correcte afhandeling met een persoonlijke touch.

Marcel uit Zwolle , 26 augustus 2020

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail