Vrouw heeft pech met auto

Pechhulp ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen met Pechhulp van Promovendum klanten. Heb je ook een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Uitstekend geholpen .

Hans uit Gouda, 27 april 2021

Eindelijk in bijna 1 jaar tijd heeft iemand mij met respect en geloof geholpen. Zo hoort dat Promovendum. Fijn dat ik nu eindelijk iemand heb getroffen, die meedenkt. Bedankt

M.W. uit Nieuwegein, 27 juli 2020

Goed om te horen dat wij jouw probleem snel hebben kunnen oplossen. Onze excuses dat ons contact eerder minder prettig is geweest.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 juli 2020

Schade is snel opgepakt en het is duidelijk hoe het werkt. Nu nog wachten op het telefoontje van schade herstel bedrijf.

Tinka uit Houten, 4 juli 2020

snel en goed geregeld en zeer snelle reactie op mijn (overbodige) vraag.

christiaan uit Voorburg, 8 april 2020

Het spijt me van u een antwoord te ontvangen waarin u laat weten niet te weten waarom de bijdrage voor pechhulp bij u € 40,- per jaar duurder is dan bij Bosch Car Service (Deur tot deur en Europadekking). Met uw velen verzekerden zou u het veel goedkoper moeten kunnen leveren dan € 40,-- teveel. Is dus geen service voor een totaalklant zoals ik.

P.E.J. uit Den Haag, 17 maart 2020

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam neemt contact met u op om verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 maart 2020

correcte afhandeling en goed afspraken met het bergingsbedrijf.
Hartelijk dank

Henk uit Lelystad, 5 maart 2020

Prima te woord gestaan. Goede info. Dank

Ida uit Amsterdam, 28 februari 2020

Ik vrees dat ik u moet teleurstellen. Op basis van mijn ervaring met uw telefoondesk zult u niet in staat zijn inhoudelijke noch procedurele verbeterpunten aan te brengen.

Het doorlopen van een uiterst summier edoch erg efficient keuzemenu resulteerde in een contact met een van uw medewerksters die mij snel aan de hand nam en ons gezamenlijk bracht tot een voor mij perfect passende oplossing.

Opvallend was dat aan het einde van het gesprek de door haar in mijn dossier opgenomen notities werden voorgelezen. Handig voor een collega bij een eventueel vervolggesprek.

Ben uit Dorst, 17 december 2019

Mijn vraag over pechhulp is naar wens beantwoord

Amy uit De Meern, 28 november 2019

super goed en snel geholpen

John uit Venlo, 20 november 2019

Pech in Frankrijk, in eerste instantie snel geholpen. Helaas begon daarna het drama. Slechte communicatie. U wordt zo terug gebeld. 4 uur later zelf contact opgenomen. Zelfde verhaal. 4 uur later weer zelf terug gebeld. Nu ineens iemand die een garage gesproken heeft. Na veel aandringen eindelijk vervangend vervoer. In Nederland nog ruim 3 weken op mijn auto moeten wachten. Slechte beurt alarmcentrale. Schaam u

Richard uit Tilbur, 15 oktober 2019

Beste Richard, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons schadeteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 oktober 2019

Hulp in de vorm van bergingsvoertuig was zeer snel te plekke.

Jos uit Den Helder, 11 oktober 2019

Na een vraag te hebben omtrent doorlooptijd / looptijd van contract ben ik perfect geholpen! snel, duidelijk en vriendelijk.. zouden andere maatschappijen ene voorbeeld aan kunnen nemen.

Christian uit Nieuw Vennep, 23 september 2019

Snel en vakkundig geholpen, zeer duidelijk

Martin uit Urmond, 2 september 2019

is snel afgesloten, omschrijving van wat je krijgt mag wel iets duidelijker

Gertjan uit Drachten, 1 juli 2019

Beste Gertjan, bedankt voor de suggestie. Wij nemen deze mee in de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 juli 2019

Werd snel en vriendelijk geholpen om een geval van dubbele verzekering op te lossen.

Ruud uit Veghel, 15 maart 2019

Had een veaag werd onmiddelijk duidelijk beantwoord

Denise uit Utrecht, 7 maart 2019

Na enig aandringen is promovendum qua aantal sterren gestegen van twee naar 4 sterren. Helaas nog net geen 5 Sterren, dat komt deels doordat ik bijna 3 weken moest wachten op een gewijzigd polisblad, en verschillende emails die ik moest sturen als klant om eindelijk eens over de brug te komen. Qua hulp door de medewerkers via email heb ik geen aanmerkingen, chapeau voor de afhandeling, alleen degene die dat Polisblad moesten maken treffen helaas blaam, maar genoeg erover, ik heb nu mijn polisblad en teruggave van een gedeelte van de reeds betaalde contributie.

Marcel uit Hillegom, 8 februari 2019

Beste Marcel, bedankt voor het delen van uw ervaring. Nogmaals excuses voor het verlate versturen van uw Polisblad. Gelukkig is het nu opgelost.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 februari 2019

Niet meer dan Twee sterren, misschien zelfs nog één te veel!!
Omdat ik een nieuwere auto heb gekocht had ik dat op 21/01/19 aangegeven, er zou een nieuw polisblad aangemaakt worden, maar heb het nog steeds niet, het ergste vind ik dat ik als consument er zelf nu al 4x er achter aan moet om dat polisblad te realiseren!!
Het is nu al 7 februari, ik baal hier ontzettend van en overweeg zelfs jullie service af te kappen, ik heb dit met nog geen een andere verzekerings maatschappij mee gemaakt.

Marcel uit Hillegom, 7 februari 2019

Beste Marcel, wij betreuren de gang van zaken en gaan het voor u uitzoeken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 februari 2019

Deze zaak is Zeer netjes opgelost door jullie! Mijn complimenten.

Marco uit Lopik, 10 januari 2019

Ik ben zeer tevreden met mijn pechhulp verzekering

Rob uit Leeuwarden, 15 november 2018

Snel en servicegericht.

Frank uit Soest, 3 oktober 2018

goed service, ik ben blij mee

Brahim uit Weert, 14 augustus 2018

Duidelijk en proactief

Gerard uit Amersfoort, 10 augustus 2018

Perfect en snel met een email

Mart uit Venlo, 7 augustus 2018

Duidelijk en snel geholpen

Ineke uit Amersfoort, 4 augustus 2018

het was heel fijn gesprek en goed geholpen

mussei uit Utrecht, 30 mei 2018

Pechhulp aangepast. Nu met aanhanger/caravan. Inmiddels heb ik bijna al mijn verzkeringen ondergebracht bij Promovendum. Ik vind het een groot gemis dat ik mijn caravan niet bij jullie kan verzekeren!

Hans uit Arnhem, 20 maart 2018

ingangsdatum pechhulp gewijzigd, 100% tevreden

Coen uit Zoetermeer, 7 maart 2018

UITSTEKENDE service verleend m.b.t. vragen over pechhulp! (Klasse)

Leon uit Bergen op Zoom, 6 maart 2018

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail