Vrouw heeft pech met auto

Pechhulp ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen met Pechhulp van Promovendum klanten. Heb je ook een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier. 

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Snel en goed geregeld.

A.C. uit Groningen, 5 februari 2024

Mijn verzoek is snel en goed afgehandeld.

Robert uit Roosendaal, 23 januari 2024

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij te horen dat jouw verzoek snel en naar tevredenheid is afgehandeld. Als je verdere vragen of behoeften hebt, staan we graag voor je klaar!

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 januari 2024

Super uitgelegd ze gaan het oplossen!!

Monique uit Sappemeer , 23 januari 2024

Prima hulp op zeer vriendelijke wijze!

Huub uit Alphen aan den Rijn, 5 januari 2024

Prima Telefonisch te woord gestaan en geholpen.

Dennis uit Huizen, 27 december 2023

Vlot en behulpzaam en erg vriendelijk

Jan uit Drachten , 8 december 2023

De medewerker van SOS was zeer hulpvaardig!!!

Gerlof uit Heemstede, 7 december 2023

Begreep mijn vraag direct en nam het over om vervolgens de verzekering direct te laten ingaan.

Ineke uit Poortugaal , 6 december 2023

Uur in de wacht gestaan aan de telefoon. Toen toch maar de AMWB gebeld.

Mirek uit Den Haag, 21 november 2023

Oei wat balen dat je met autopech te maken kreeg. Excuses voor het ongemak van de lange wachttijd bij onze alarmcentrale. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. We gaan je ervaring evalueren en nemen dit mee in onze verbeterprocessen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 november 2023

Op een zaterdagavond meer dan een uur geprobeerd iemand te pakken te krijgen omdat mijn auto niet meer wilde starten. Geen feedback over hoe lang het nog gaat duren, alleen dat alle medewerkers in gesprek zijn. (Als er al mensen op dat moment aan het werk waren om de telefoon op te nemen...)
Afspraak moeten annuleren. Als je ze nodig hebt zijn ze onbereikbaar. Vraag me af waarom ik nog een pechhulp verzekering heb.
Uiteindelijk met behulp van buren de auto weer aan de praat gekregen.

Arnout uit Leusden, 21 oktober 2023

Wat ontzettend vervelend dat de alarmcentrale niet snel te bereiken was. Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Ons Serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je ervaring te bespreken. We leren graag van je feedback en delen dit met de alarmcentrale.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 oktober 2023

Eerlijke ik weet niet precies, maar ik wil pech hulp doen of werken

Solizama uit Leeuwarden, 20 oktober 2023

Goede uitleg bedankt

Rene uit Weert, 21 september 2023

Een snelle en adequate afhandeling bij het opgeven van een nieuwe verzekering

Harry uit Helmond, 29 augustus 2023

Zeer prettig geholpen door de Schadebehandelaar.
Kreeg zelfs een kadootje omdat er iets was mis gelopen.
Zeer attent

Esther uit Heerlen, 18 augustus 2023

Ik ben zeer goed geholpen door de Schadebehandelaar.
Hij heeft alle moeite gedaan om een verklaring te vinden voor het probleem.Bedankt

Esther uit Heerlen, 16 augustus 2023

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te lezen dat de Schadebehandelaar je zo goed heeft geholpen bij jouw schadekwestie. Jouw feedback motiveert ons om ons werk voor te zetten en uitstekende service te blijven bieden!

Vriendelijke groet, Promovendum - 16 augustus 2023

Zeer slecht. Pech met de auto. Twee uur telefonisch in de wachtrij gestaan tot we een medewerker te pakken kregen. Deze ging een ticket aanmaken maar daarna nooit meer iets gehoord. Geen hulp gekregen en als het aan Promovendum lag stonden wij daar nu nog. Diep triest en ontoelaatbaar.

Nico uit Bloemendaal , 30 juli 2023

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Door de extreme weersomstandigheden in het buitenland zijn de wachttijden bij ons en de alarmcentrale langer dan je van ons gewend bent. Eén van onze Verzekeringsadviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op om je verder te helpen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 juli 2023

Heel erg goed. Snel en deskundig.

Helena uit Rotterdam , 27 juli 2023

Was er een fout, maar het is meteen gecorrigeerd. Heel goed gedaan.

Ahmad uit Eindhoven , 20 juli 2023

Vriendelijk te woord gestaan

Thomas uit Bocholtz, 18 juli 2023

Hulp na pech op zondagmiddag terplaatse uitstekend.
Beloofd was dat auto maandag of dinsdag naar mijn garage in Ridderkerk gebracht zou worden voor reparatie . Auto is pas woensdagmorgen gebracht. Vandaar dat ik geen 5 sterren geef !
Ook de treinkosten voor mijn reis naar huis zijn keurig vergoed.

Met vriendelijke groet,
J.C.

J.C. uit Dordrecht, 9 juni 2023

Prima duidelijke informatie. Fijn dat het telefonisch geregeld kon worden.

Arjen uit Vleuten, 16 mei 2023

Perfect! Aardig en kundig.

Marjolein uit Spijkenisse, 26 april 2023

Vriendelijk, pro actief en heel fijn geholpen.

Liesbeth uit Houten, 18 april 2023

E.e.a was niet goed gegaan bij telefonische afsluiting. Mail gestuurd. Zaken zijn nu correct afgehandeld.

Jan uit Meierijstad, 13 maart 2023

Dankjewel voor de toelichting op je review. Fijn om te lezen dat alles ondertussen opgelost is!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 maart 2023

super geholpen, heel klantvriendelijk en prettig

minka uit Leidschendam, 22 februari 2023

Prima uitleg en snel

Justin uit Wijchen , 21 februari 2023

Vriendelijk en duidelijk telefonisch geholpen

Jacques uit Vlaardingen, 1 februari 2023

Bijzonder dat als je bovenop je autoverzekering een pechhulpl verzekering neemt je hier een jaar aan vast zit terwijl dit alleen in de kleine lettertjes is vermeld. Classic inflexibiliteit van deze verzekeraar.

Rick uit Utrecht, 19 januari 2023

Bedankt voor je review, Rick. Al onze verzekeringen hebben een minimale doorlooptijd van 1 jaar. Uiteraard zijn er enkele situaties waarin een uitzondering gemaakt kan worden. Ons Serviceteam licht de opzegmogelijkheden graag verder toe in een telefoongesprek. Een collega neemt morgen contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 januari 2023

Snel en vlot geholpen. Zo hoort het, prima

J.T. uit Nij Beets, 2 januari 2023

Goed gesprek met duidelijke afspraken. Mijn eigen haast bij de afwikkeling was ook merkbaar bij de medewerker.

Paul uit Bedum , 28 november 2022

8,5

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail