Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Een fijn gesprek op een rustige toon en ik weet waar ik aan toe ben.

Karlijn uit Apeldoorn, 17 april 2018

Zeer correct en binnen 24 uur antwoord op mijn email

Hans uit Harderwijk, 17 april 2018

Super fijn dat het kleed voor vergoeding in aanmerking kwam.

Jacqueline uit Oss, 16 april 2018

Zeer prettig te woord gestaan door de medewerker Schade team

M uit Hengelo, 11 april 2018

2x achter elkaar een claim moeten indienen en de schadebehandelaar stelde mij gelukkig gerust. Ik durfde eigenlijk niet te bellen. Dank u voor de goede service.

J. uit Oss, 10 april 2018

Snel en overzichtelijk geregeld. Enig minpuntje is het enorm lange schadeformulier. Sommige zaken worden naar mijn idee dubbel gevraagd waardoor er twijfel ontstaat bij het invullen.

Leendert uit Gorinchem, 10 april 2018

Ik ben heel goed geholpen. Ben erg tevreden.

Riet uit Zetten, 9 april 2018

Zéér tevreden over snelle afhandeling van de schade. De medewerkers die mij zowel telefonisch als schriftelijk hielpen zijn kundig. Goed op de hoogte gehouden van de statusafhandeling. Een tevreden klant!

E uit Heerhugowaard (nh), 3 april 2018

Ik ben weer uitstekend telefonisch te woord gestaan en alle benodigde info gekregen; nu kan ik de juiste keus maken.

Aad uit Voorburg, 28 maart 2018

Vriendelijk en snel geholpen.

Nienhuis, uit Roden, 28 maart 2018

Na enig overleg prima afgewikkeld.

W.R. uit Middelburg, 28 maart 2018

Snelle reactie op vragen. Vlotte en heldere uitleg bij contact.

P.tange uit Halsteren, 28 maart 2018

In een word schandalig. Je mag eerst 2 maanden lang alles zelf voorschieten om vervolgens weer van voor af aan te beginnen.

K uit Sint Willebrord, 26 maart 2018

Beste heer,

Bedankt voor uw feedback. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met u op om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 maart 2018

Netjes en snel geholpen

G.j.roelofs uit Nijmegen, 26 maart 2018

Binnen 1 uur alles afgehandeld

Gultekin uit Gorinchem, 22 maart 2018

Snelle duidelijke in behandelname en actie voor afhandeling

Martin uit Beuningen Gld, 20 maart 2018

Erg Slecht en erg ontevreden over de afwikkeling.

M. uit Eindhoven, 18 maart 2018

Beste heer, wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met de afwikkeling. Ons schadeteam neemt contact met u op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 maart 2018

Snelle behandeling, goede service en zeer snelle terugbetaling.

Didi uit Amersfoort, 16 maart 2018

Zeer snel en correct afgehandeld

Van uit Meteren, 15 maart 2018

Prima en adequaat geholpen

RJ uit Schiedam, 13 maart 2018

Tot zover prima meegedacht.

Hans uit Rhoon, 13 maart 2018

Na het lezen van dit:

Een ingevuld en ondertekend schadeaangifteformulier. Een blanco exemplaar treft u bijgaand aan.

- Een foto van de schade.

- Aankoopnota + offerte voor herstel.

---------------------

Is mij niet duidelijk wat precies de offerte voor herstel inhoud. Iets duidelijker zou fijn zijn.

Met vriendelijke groet,

Floris

Floris uit Hilversum, 12 maart 2018

Beste Floris,

Bedankt voor uw feedback. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met u op om u verder te informeren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 maart 2018

Na ruim 5 maanden nog steeds de schade niet correct afgewikkeld. Heel veel correspondentie over en weer. Zogenaamd word je binnengehaald als hoog opgeleid, maar als het op lege artis afwikkelen van een schade gaat behandelen ze je als ongeschoold. Ogenschijnlijk heel erg meelevend, maar dan wel de laatste 100 gewoon proberen achter te houden. De term zorgplicht is geheel vreemd voor deze partij. We gaan het er niet bij laten zitten. vandaar de nul sterren omdat dit niet de eerste slechte ervaring is. De derde inmiddels.

Hans uit Fijnaart, 11 maart 2018

Beste Hans,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat uw ervaringen niet positief zijn. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 maart 2018

Duidelijk en to the point

Frank uit Druten, 10 maart 2018

Goede ervaring, prettig, snel en duidelijk.

N. uit Assendelft, 10 maart 2018

Snelle en correcte service door uw schadebehandelaar

Matthijs uit Amsterdam, 9 maart 2018

Wij zijn prima geholpen door jullie. We hadden onszelf tekort gedaan met alles wat er mogelijk is en voor ons was schade declareren voor het eerst, dus dan is het fijn goede ondersteuning te krijgen van je eigen verzekering.

CArola uit Breda, 9 maart 2018

Supersnelle afhandeling. Heel fijn!

Caroline uit Berg en Dal, 9 maart 2018

Is slecht, er is telkens ( als we een keer iets hebben) een geval van:"dat valt er buiten". Ik vraag mij af wat er wel binnen valt??? en waarom we bij jullie verzekerd zijn.
Als ik andere mensen spreek (met een simpelere verzekering) dat het dan wel wordt vergoed. misschien moeten wij ons verder gaan oriënteren wat betreft alle verzekeringen die bij jullie lopen. Jammer!!!!

Kees uit Simonshaven, 8 maart 2018

Beste Kees,

Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Een adviseur neemt vandaag contact met u op om u te adviseren over de opties voor uw verzekeringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 maart 2018

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail