Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Keurige afhandeling na lekkage, heldere communicatie!

Allard uit Amersfoort, 21 januari 2022

1. Het invullen van een PDF is erg omslachtig . Waarom geen Word bestand dat electronisch in gevuld kan worden? Nu moet ik printen en scannen en kan gegevens niet copieren.

2. Waarom kunnen mijn gegevens niet al vooringevuld worden. Heel veel is al bekend bij Promovendum en moet ik nu weer opnieuw allemaal met de hand invullen.. erg omslachtig en niet meer echt 2022 ...

Leon uit Heerlen , 21 januari 2022

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet helemaal positief is. Wij nemen jouw feedback mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 21 januari 2022

Met twee e-mail wisseling is alles geregeld. Hoeft niet lang aan de telefoon te hangen.

Wing uit Oosterhout, 20 januari 2022

Prima en snel geholpen door de medewerkster (Specialist schaderegeling) met vragen over mijn inboedelverzekering.
Daarna kreeg ik alle gegevens die nodig zijn om een schade op te geven via mail toegestuurd.

Ronald uit Rotterdam, 20 januari 2022

Overzetten naar ander bankrekeningnummer. Was kennelijk toch niet ingevoerd. Nu geregeld.

Gerard uit Maastricht, 20 januari 2022

Had bij een val in de voordeur mijn bril beschadigd.
Ik naar H. Anders en heb daar om een offerte (proforma) gevraagt om de kosten te claimem bij de inboedelverzekering.
Ondanks dat mijn bril 4 jaar oud is kreeg ik toch alle kosten minus het eigen risico keurig netjes op mijn rekening gestort.
Dit vind ik nou eens echt top.

Wil uit Leidschendam , 19 januari 2022

We kwamen erachter dat we jarenlang een overbodige c.q. dubbele verzekering hadden afgesloten. De fout lag geheel aan onze kant. Toen we erachter kwamen en voorzichtig vroegen of we wellicht een deel van de teveel betaalde premie konden terugkrijgen, werden we zeer aangenaam verrast. We kregen veel meer terug dan we hadden gevraagd en verwacht. Daarbij was de communicatie steeds prettig, professioneel en adequaat. Kortom, de afwikkeling van een door onszelf veroorzaakt probleem stemt ons zeer tevreden. Vijf sterren voor deze geweldige service!

Pieter uit Bleskensgraaf, 17 januari 2022

Super snel geholpen en alles geregeld en afgehandeld. Bedankt!

Laura uit 's-Gravenhage, 15 januari 2022

Fijn en overzichtelijk eerste contact.

Jorn uit Bennebroek, 13 januari 2022

Goed en snel geadviseerd over deze producten!

Alice uit Didam, 12 januari 2022

Snel, vriendelijk en duidelijke informatie en toegezegde berichten snel ontvangen

klaas Harm uit Groningen, 12 januari 2022

Telefonisch een schade gemeld over een val bij de voordeur.
Ik weet niet hoe het verder afloopt maar ik ben allereerst snel en uiterst vriendelijk geholpen.
Dat kom je helaas niet vaak meer tegen

Wil uit Leidschendam , 10 januari 2022

Een snelle, correcte en vriendelijke afhandeling van een waterschade. Wij werden echt als klant behandeld.

Jos uit Oegstgeest , 8 januari 2022

Snelle afhandeling van mijn schade.

Keurig uitleg en vanaf telefonische melding keurige en vriendelijke personeel.

André uit Rotterdam, 8 januari 2022

Snel geantwoord en duidelijk over mijn vraag.

J.w uit Nijverdal , 7 januari 2022

Afhandeling na klacht was uitstekend

Reint uit Hengelo, 7 januari 2022

Snelle reactie en afhandelen van schade

Jos uit Zutphen , 6 januari 2022

Na schade te hebben gemeld aan de vaatwasser, kapotte pomp en bediening, wat normaal valt onder verzekering, negatief beoordeeld door prutsers op afstand. valt niet onder genoemde punten in de voorwaarden van de verzekering, dus beoordelen we het negatief. waar heb ik anders een inboedel en woonhuisverzekering voor? waardeloze maatschappij, ik ga op zoek naar een andere.

Ed uit Hoogezand, 6 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 januari 2022

Prettig gesprek. Er werd goed meegedacht en ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Jos uit Heteren, 5 januari 2022

Op mijn melding van schade wordt snel gereageerd.
Alleen is het jammer er niet gereageerd wordt op datgene wat in mijn mail staat.

Bert uit Bodegraven, 4 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Jouw schadebehandelaar neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 januari 2022

Dank voor de snelle afhandeling!

Bram uit Hoogland, 4 januari 2022

Keurig nette afhandeling zowel door de verzekering als door de schade expert!

Allard uit Amersfoort, 3 januari 2022

Netjes en vriendelijk

Sonja uit Groningen, 3 januari 2022

Super snel een expert ter plaatste en uitbetaling van het bedrag binnen een paar dagen. Ik ben heel erg tevreden !

Maike uit Amsterdam , 31 december 2021

Vriendelijk, adequaat en deskundig geholpen

Lorna uit Denhaag, 30 december 2021

door uw medewerker aangegeven dat er geen dekking nodig was voor eigenaars/verhuur. Erg attent

vincent uit Hoorn, 30 december 2021

Super goed geholpen.

Joeri uit Nuenen, 30 december 2021

Duidelijk advies voor een complexe verzekeringsituatie. Ondanks de enorme drukte tijdig geinformeerd

Matthijs uit IJsselstein, 28 december 2021

Na lang in de wacht te hebben gestaan, goed geholpen, vriendelijk en kundig in de de manier van omgaan met de klant.
Prettige ervaring

Rinze uit Tiel, 27 december 2021

Bedankt voor het delen van je ervaring. We doen er alles aan om de wachttijd te beperken en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 december 2021

Promovendum handelt schade schandalig af - laat bewoners in de kou staan en probeert onder dekking uit te komen. Handelt in tegenspraak met ingeschakelde expert. Op welke sociale media en reguliere media wilt i deze rrvaringen gedeeld hebben?

Marc uit Hilversum, 24 december 2021

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend te horen dat deze niet positief is. Een schadespecialist neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 december 2021

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail