Mensen op de bank in woonkamer

Inboedelverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een inboedelverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Ik ben goed ingelicht door de vriendelijke medewerkster. Zij heeft me duidelijk uitgelegd welke informatie zij nodig heeft voor de beoordeling van de claim en ik ben direct voorzien van de in te vullen formulieren. Ik ben erg tevreden!

Susan uit Amsterdam, 7 juni 2023

Correcte afhandeling door kundige medewerkers

Michel uit Tienray, 6 juni 2023

Fijne duidelijke hulp bij mijn vraag en direct de zaken geregeld

Michiel uit Zeist, 5 juni 2023

Ik ben snel, professioneel en welwillend geholpen

Aart uit Zwolle, 5 juni 2023

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Wij geven dit door aan desbetreffende collega!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 juni 2023

Ik heb al geruime tijd een zeer negatieve ervaring met Promovendum. Ze hebben de zaakjes niet op orde, wat voor klanten merkbaar is doordat: afspraken niet worden nagekomen, veel te laat of niet wordt gereageerd op vragen/e-mails en werknemers van Promovendum niet in staat zijn vakkundig en inhoudelijk te reageren op lopende claims. Bespaar u de zorgen en ga voor verzekeringen ergens anders heen. Het netjes delen van deze ervaring via het kwaliteitszorgteam van Promovendum leidt ook niet tot een reactie, dus ik hoop deze review op deze manier wel gaat landen.

Peter uit Rotterdam, 5 juni 2023

Bedankt voor het zo uitgebreid delen van jouw ervaring. Wat spijtig om te lezen dat we niet aan jouw verwachting voldoen. We beantwoorden natuurlijk graag al je vragen. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op om dit met je door te nemen!

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 juni 2023

Keurig geholpen, ik ben blij dat het binnen een week opgelost is.

Ellie uit Hilvarenbeek , 2 juni 2023

Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij zijn heel trots op zo'n mooie review en we gaan zeker ons best doen om dit zo te houden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juni 2023

Tijdens telefonisch contact vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord. Na nog wat aanvullende vragen op de mail moest kwam de reactie helaas niet zo snel, maar na een belletje zijn al mijn verzekeringen toch juist en naar wens afgesloten! Prettige ervaring.

Jasmijn uit Delft, 1 juni 2023

Bedankt voor je positieve woorden. Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk bent geholpen door een van onze Verzekeringsadviseurs en dat alles is geregeld ook na het belletje! We zetten de review door naar onze collega, daar zal hij blij van worden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 juni 2023

Verloren gegane inhoud van een diepvriezer is op keurige en snelle wijze afgehandeld. Al met al heel tevreden over de informatie voorziening.

Alain uit Leusden, 1 juni 2023

Fijn dat jullie de schade serieus hebben genomen en een schadevergoeding hebben uitgekeerd.
Dat geeft vertrouwen in je verzekeraar en maakt dat de klant nog jaren langer klant blijft en ook aan anderen deze fijne afhandeling kenbaar maakt.

floris uit De Lier, 28 mei 2023

Prima service en uitleg

Mike uit Dordrecht , 26 mei 2023

Beste,

Heb vaker aangegeven via tevredenheidsonderzoek dat ik persoonlijk al jaren zeer tevreden ben met de service die u biedt!
Echter heb ik u ook met uw klantenservice medewerkers zien groeien.. Leuke jonge mensen met mooie namen die ons vlekkeloos in beschaafd Nederlands te woord staan!
Geweldig... Aan het algehele Klantenservice medewerkers team , wens ik Hartelijk te danken en ga zo door!!!!

Dubravka uit Arnhem, 26 mei 2023

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wij zijn heel trots op zo'n mooie review en zetten het door naar onze collega's. Wij wensen u een prettig weekend toe!

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 mei 2023

Uitgebreide verzekering en dan wordt het niet vergoed door redenen die ik niet gerechtvaardigd vindt.

Naoual uit Utrecht, 26 mei 2023

Dankjewel voor jouw review. We kunnen ons voorstellen dat de afwijzing van de schade niet de ervaring is waar je op gehoopt had. Ons Schadeteam beantwoordt graag al je vragen en neemt telefonisch contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 mei 2023

Na 1e melding gedaan te hebben, werd er een melding in het systeem gezet maar kreeg ik na 3 dagen een mail met het verzoek alsnog een schadeformulier in te vullen. Waarom niet meteen hierom gevraagd???
Na aantal dagen weer gebeld met de vraag hoe het ervoor staat. Wordt eerst na 5 min. wachten uit de wachtrij gegooid dus opnieuw bellen en dan krijg ik te horen dat het 10 dagen gaat duren. Nu vind ik dat niet zo erg MAAR COMMUNICEER DIT EERDER.

E uit Lelystad, 23 mei 2023

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met het melden van jouw schade. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. We proberen het elke dag beter te doen en nemen jouw feedback mee in ons verbeterproces, bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 mei 2023

Beste mensen,

Een melding van mij betreffende 2307323/CDO.
Schade is 22 maart gemeld, communicatie verloopt sindsdiene erg stroef - mails lijken in een zwart gat te belanden.
4 mei is uiteindelijk een schade expert van jullie langs geweest. Die heeft aangegeven dezelfde dag aan jullie rapporteren, waarna ik binnen een paar dagen van jullie zou horen.
Inmiddels dus weer dik 2 weken verder en doodse stilte.
Afgelopen maandag weer gemaild....opnieuw geen enkele reactie.
Ik wil deze zaak graag sluiten zodat de schade na 2 maanden eens kan worden hersteld.

Groeten

Rogier uit Apeldoorn, 19 mei 2023

Bedankt voor jouw review. Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Op dit moment zijn de reactietijden, vooral met de schadeafhandeling, niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op. Hij/zij informeert je dan over de stand van zaken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 mei 2023

Afhandeling duurt te lang. Een expertise voor dit bedrag en met alles wat we hebben aangeleverd is vreemd en getuigt niet van vertrouwen.

Ronald uit Terheijden , 14 mei 2023

Dankjewel voor het plaatsen van een review. Wij willen onze klanttevredenheid altijd verbeteren en nemen jouw feedback hierin graag mee. Wij zijn benieuwd hoe wij je alsnog een 5-sterren everaing kunnen bezorgen. Wil je ons dat laten weten? Stuur dan jouw toelichting naar info@promovendum.nl of bel ons via 078 648 13 00.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 mei 2023

Duidelijk en compleet advies. Afspreken over terug bellen worden prima nagekomen

Roel uit Kampen , 13 mei 2023

De behandeling heeft mega lang geduurd voor een eenvoudige schade melding, en dan komt men tot de conclusie dat de schade niet vergoed wordt wegens stormschade. pffffff

Peter uit Krommenie, 11 mei 2023

Bedankt voor jouw feedback! Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring heb met de schadeafwikkeling. On Schadeteam neemt contact met je op voor een toelichting.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 mei 2023

Goede voorlichting en uitleg. Gevolg: alles overgeheveld naar Promovendum.

Peter uit Pieterburen , 10 mei 2023

Prima, want ik heb er bijna nooit gebruik van hoeven maken

Miranda uit Dordrecht , 9 mei 2023

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Dank daarvoor! Wij willen ons altijd verbeteren en zijn benieuwd hoe wij je alsnog een 5-sterren ervaring kunnen bezorgen. Wil je ons dat laten weten? Stuur dan jouw toelichting naar info@promovendum.nl of bel ons via 078 648 13 00.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 mei 2023

Het heeft wel even geduurd voordat er tot uitbetaling van de schade plaats vond, dit had er ook mee te maken dat er geen schadeformulier bij het dossier zat. Dit is ook ons niet verteld bij het melden van de schade. Dus toen wij de keurig akte van taxatie zagen vonden wij het vreemd dat er niet gelijk tot betaling over werd gegaan , veder zijn we best te vrede over de afwikkeling

Dick uit Vianen, 8 mei 2023

Duidelijke informatie en scherpe offerte

Marius uit Baarn, 8 mei 2023

Zeer slechte communicatie vanuit Promovendum. Je dient de partij zelf te mailen en meerdere malen te bellen wil je een reactie krijgen. In samenspraak met de partij afgelopen jaar geen breekwerk gedaan, omdat de kans was dat de schade was verholpen. Dit bleek niet zo te zijn en is later in het jaar weer terug gekomen. Eerste schade is vergoed, echter is de schade verergerd maar daar wordt niets meer gedaan. Tevens met de kosten voor het breekwerk.

Voor mij net als vele andere geen promovendum meer

Rob uit Breda, 8 mei 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback! We vinden het vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen met je schademelding. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Wij gaan dit voor je uitzoeken! Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om dit met je te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 mei 2023

Het is dat er geen negatieve sterren uit te delen zijn!
Er is gewoon GEEN service.
Vanaf augustus 2022 GEEN ENKELE reactie van uw kant ontvangen.Wel heb ik u vele malen gebeld voor een " update" van deze inbraakschade ( die al vervelend genoeg was). Maar ondanks steeds telefonische " sorry, inderdaad, we gaan voor u aan de slag " reacties van uw collega's aan de telefoon, geen enkele (re-)actie .
Ik ben heel zwaar teleurgesteld in Promovendum

ellen uit Delft, 4 mei 2023

Dankjewel voor het delen van jouw feedback. Vervelend om te lezen dat de afhandleing van je schade niet naar behoren is verlopen. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 mei 2023

Schade aan computertablet gemeld bij inboedelverzekering. Reactie van Promevendum of het een schade betrof bij de reisverzekering. Door mij uitgelegd met bijvoeging van foto's
dat het de inboelverzekering betreft. Geen reactie van Promovendum binnen de beloofde 5 werkdagen.
Ook geen reactie op mijn herinnering.

Bert uit Oldenzaal, 2 mei 2023

Dankjewel voor het delen van jouw feedback. We doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. Wij nemen jou opmerking hierin mee. Eén van onze Schadebehandelaars neemt contact met je op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 mei 2023

Na mijn negatieve review omtrent een langdurig traject van een schadeafhandeling ben ik door Promovendum benaderd.

Promovendum heeft het dossier van vooraf aan doorgenomen en geëvalueerd. De conclusie was dat er fouten zijn gemaakt.

Dit heeft geleid tot een (oprecht) telefonisch excuses en verdere evaluatie om dit in de toekomst voor andere slachtoffers te kunnen voorkomen.

Ondanks dat ons traject niet prettig is verlopen is het fijn dat de fouten erkend zijn en dat er excuses is gemaakt. Dit geeft het geheel een stuk minder bittere nasmaak en voorkomt hopelijk toekomstige fouten.

Tonke uit Arnhem, 26 april 2023

Bedankt voor het zo uitgebreid delen van jouw ervaring. Het spijt ons dat je problemen hebt gehad bij de schadeafhandeling. Nadat onze collega het dossier heeft doorgenomen, heeft ze contact met jou opgenomen. Fijn om te lezen dat onze collega jou zo goed heeft geholpen. Natuurlijk nemen we jouw punten mee in ons verbeterproces. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 april 2023

Prima afhandeling door schade expert en snelle afhandeling door kantoor. Het nare gevoel na inbraak blijft maar dit is een steun in de rug. Dank daarvoor.

Atte uit Sellingen , 26 april 2023

Na invullen webformulier binnen 2 dagen reactie, keurig geregeld!

Allard uit Amersfoort, 25 april 2023

Altijd goed geholpen! Begrip & medewerking, waarvoor mijn hartelijke dank! Soepele afhandeling.. duidelijkheid in geven van informatie!

Dubravka uit Arnhem, 25 april 2023

Snelle reactie. Afhandeling moet nog gebeuren.

Ben uit Almere, 25 april 2023

Top geholpen, nam de tijd en heeft alles prima uitgezocht!

Dennis uit Nieuwegein, 24 april 2023

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail