Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Snelle afhandeling.
Top!

Chantal uit Sassenheim, 26 november 2013

Service fantastisch verlopen. Een hele schone auto teruggekregen na alle viezigheid van het ingespoelde zee en regen water. Schade prima hersteld en ook het lakwerk.

Vervangende auto was ook prima.Ophaalservice en terugbrengservice geweldig.

Hartelijk dank Joop de Graaf

J.W.M. uit Lopik, 26 november 2013

Eerst had ik er een beetje moeite mee om mijn huidige verzekering op te zeggen, maar na de voorwaarden en premie te hebben bekeken, heb ik toch de stap gewaagd en achteraf gezien: Het ging zeer gemakkelijk en alles is zonder problemen verlopen.

J.G.M. uit Doetinchem, 26 november 2013

Beste Serviceteam van Promovendum,

We waren al ontzettend tevreden over de zorgverzekering van Promovendum, maar toen we zaterdag een vraag hadden gestuurd en op zondag(!) direct al antwoord kregen, toen kregen mijn vrouw en ik een bijzonder warm gevoel. We zijn gewend om elk jaar te switchen qua zorgverzekering, maar we zitten nu op de juiste plek. Onze complimenten!

Hartelijke groet,

Joris, Dorien en Aron Poffers

Joris uit Weerselo, 25 november 2013

Beste klantenservice,
U bent geheel aan mijn wensen tegemoet gekomen.
Daarom geef ik u de maximale score.
Met vriendelijke groeten.
Ronald Ehrencron

Ronald uit Den Haag, 25 november 2013

Aanmeldingsprocedure tot nu toe: soepel en duidelijk

H.A. uit Den Haag, 25 november 2013

Aanmelden gaat eenvoudig en uitzonderlijk snel!

Ronald uit Terneuzen, 25 november 2013

Hallo.

Bij deze wil ik u complimenteren met de snelle afwikkeling.
Dit geeft veel vertrouwen. Dit vertrouwen had ik overigens verwacht bij Promovendum. Ik heb nu ondertussen al mijn verzekeringen bij u ondergebracht en ben tot nu toe zeer tevreden over de afhandeling van allerlei zaken.
Nogmaals mijn complimenten.

met vriendelijke groet,

John Nass

John uit Nuenen, 25 november 2013

Hoe heeft u de aanmelding ervaren? Snel en duidelijk. Jammer dat de tandartsverzekering ipv € 350 maar € 250 betreft. Maar al met al zal komend jaar uit moeten wijzen of ik net zo tevreden ben met u als met de National Academic.

P.E.J. uit Den Haag, 25 november 2013

Goede ervaring met aanmelding, ben vriendelijk te woord gestaan en zeer vakkundig.

A.A. uit Enkhuizen, 25 november 2013

Aanmelding ging vlug en vriendelijk

Gallo uit Amsterdam, 25 november 2013

Op mijn verzoek is direct actie ondernomen Sneller kan niet, dus zeer tevreden

A uit Rotterdam, 25 november 2013

Prima en snelle service, bedankt !!

Duym uit Oosterwolde, 25 november 2013

Aanmelding verliep prima

Willie uit Aarle-Rixtel, 25 november 2013

De declaratieafhandeling heb ik helemaal goed ervaren en handig dat het online kan!

E.A. uit Zeist, 24 november 2013

Aanmelding:

Automatisch opzeg service is uitzonderlijk te noemen.
Immers het opzeggen bij mijn huidige zorgverzekeraar Menzis is op dezelfde avond door Menzis geaccordeerd als dat ik de zorgverzekering heb aangevraagd bij Promovendum volgens de info mail van Promovendum.

Nam uit Bourtange, 24 november 2013

Bijzonder vriendelijke en professionele benadering.
Ik ben erg tevreden over Promovendum, ook al zijn we niet allemaal bij u aangesloten.
Ik zal u dan ook zeker bij mijn familie en vrienden promoten!

Ann uit Voorburg, 24 november 2013

Aanmelding was super eenvoudig en snel geregeld!

Geeft vertrouwen in de juiste keuze.

Marjan uit Houten, 24 november 2013

Zeer duidelijke site, alle informatie duidelijk te vinden. Het aanvragen van de zorgverzekering ging eenvoudig, het overzicht werd duidelijk weergegeven tijdens het proces.

Kees uit Maassluis, 24 november 2013

Erg prettig geholpen met de aanmelding.

M. uit Meerkerk, 24 november 2013

Aanmelding als uitstekend ervaren; een aangenaam contactpersoon; een fluitje van een cent en snel veel centen bespaard!

M.H.B. uit Borne, 23 november 2013

Tot op heden een prima ervaring. Nu maar hopen dat we gezond blijven. Ik reken er op dat u vandaag al begint met instralen (het zogenaamde Jomanda-effect).

D.J. uit Didam, 23 november 2013

Aanmeldig was prettig en efficiënt.

Puck uit Sint-Maartensdijk, 23 november 2013

Aanmelding: Zeer positief: correct en supersnel!Een prima start!

Frank uit Goes, 23 november 2013

Aanmelding is zeer positief ervaren.
Gemakkelijk, duidelijk en snel.

A.G.P.H. uit Oosterhout (nbr.), 23 november 2013

Ik ben op een prettige manier in kennis gebracht met uw zorgverzekering.
De vragen, die ik stelde, werden op een duidelijke wijze aan mij beantwoord.
Reden voor mij om mijn oude zorgverzekering te annuleren en mij aan te melden bij Promovendum.

W.J. uit Leersum, 22 november 2013

Aanmelding perfect. Afwikkeling, dus sturen polis matig.
Eerst niet correcte polis ontvangen, daarna blijkbaar een exemplaar dat wel correct was, maar is onduidelijk. Medewerker zag niet dezelfde gegevens als ik, zorgde dus voor onduidelijkheid.
Ook de melding in de mail dat GBA gegevens anders zijn dan ik heb doorgegeven zijn 'verrassend' en ik vraag me dan ook af 'wat' er anders was.

R.J. uit Zeist, 22 november 2013

Het indienen gaat zeer gemakkelijk, de afhandeling wat minder. Je krijgt nergens een overzicht van je ingediende declaraties of de status daarvan. Ik zou het fijn vinden als ik bijv een bevestiging e-mail zou krijgen, waarin staat of alle materialen goed zijn ontvangen en wanneer ik meer hoor of de afhandeling.

Beatrijs uit Rotterdam, 22 november 2013

Aanmelding prima. Vond het alleen wat vreemd dat het IBANnummer van mijn bankrekening niet werd geaccepteerd, maar dat het "ouderwetse" rekeningnummer nog moest worden ingevuld.

R. uit Zeewolde, 22 november 2013

U heeft mijn aanmelding zeer vlot verwerkt, mijn hartelijke dank hiervoor.

P.G.J.F. uit Amsterdam, 22 november 2013

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail