Tesla

Wat kost een Tesla? Prijzen model 3, S, X én Y uitgelicht!

Gepubliceerd op 19-01-2021
21587 keer gelezen

Een Tesla! Daar rijdt er eentje. Je ziet ze steeds meer: elektrische superauto’s. Staat hij ook op jouw verlanglijstje? Dan ben je vast benieuwd hoeveel een Tesla kost. Wij hebben de populairste Tesla’s op een rij gezet - met de prijskaartjes. Bekijk ze snel!

 

Wat kost een Tesla Model 3?

Deze auto komt in drie verschillende uitvoeringen met ieder z’n eigen prijs. De Long Range van Model 3 kost 56.980 euro en de Performance All-Wheel Drive is voor 63.980 euro jouw bezit. Dat is inclusief de standaard features zoals getint glazen dak, elektrische, inklapbare en verwarmde buitenspiegels.

 

Rode Tesla model 3 op de weg

Tesla Model 3

 

Goedkoopste model Tesla prijs

Tesla's Model 3 Standard Range Plus is de goedkoopste Tesla 3 en kost 48.980 euro. Voor deze prijs krijg je het instapmodel van de auto zonder extra opties.

 

Hoe duur is een Tesla Model X?

Je rijdt vanaf 99.990 euro in de Tesla Model X Long Range (het instapmodel). Voor de Plaid-versie van Tesla’s Model X leg je 119.990 euro neer. Hiervoor krijg je bij beide uitvoeringen onder andere automatisch openende en sluitende voordeuren, stoelverwarming voor iedere inzittende, een panoramische voorruit met UV- en infraroodbescherming. Uiteraard is de Tesla uitgevoerd met veel meer standaardfeatures die zo karakteristiek zijn voor de supercar.

 

Witte Tesla model X met open deuren

Tesla Model X

 

Auto icoon

Jouw Tesla voordelig verzekeren?

Hoe duur is een Tesla Model S?

Het instapmodel (de Long Range) van de Tesla Model S heeft de consumentenadviesprijs van 89.990 euro. Ook de Tesla Model S is in twee uitvoeringen te krijgen. Je rijdt in een Tesla S Plaid-versie vanaf 119.990 euro. Een aardige duit maar je kan dan, onder andere, gebruik maken persoonlijke bestuurdersprofielen, speciale functies voor wanneer ’t ijskoud is buiten, een fantastisch audiosysteem en premium connectiviteit waardoor je satellietkaarten met live verkeersweergave hebt.

 

Rode Tesla model S op de weg

Tesla Model S

 

Wat kost een Tesla Model Y?

De Standard Range van het nieuwe model Tesla, Tesla Y, komt er vanaf 39.990 euro en valt qua prijs dus net iets onder Model 3. Wanneer komt de Tesla model Y in Nederland? Je kan rekenen op half 2021. Maar gelukkig zijn er nog twee andere uitvoeringen die nu al te bestellen zijn: de Long Range kost je 64.000 euro en de meest luxueuze van de drie wordt verkocht voor 70.000 euro.

 

Blauwe Tesla model Y op de weg

Tesla Model Y

 

Extra opties voor jouw Tesla

Uiteraard kan je tegen bijbetaling speciale opties aan je Tesla toevoegen om jouw smartcar extra opvallend en smart maken. Denk dan aan de autokleur (rood kost ‘t meest), speciale velgen, de kleur van je interieur en de crème de la crème van de moderne auto: een volledig zelfrijdende besturing.

 

Tesla kopen of andere auto? Goed verzekeren!

Met een goed gevoel de weg op? Verzeker je Tesla bij Promovendum! Wij bieden een extra lage premie. Dit komt omdat wij ons op hoger opgeleiden richten, een doelgroep die gemiddeld minder schade heeft. Benieuwd? Bereken jouw premie in 1 minuut. Tip: maak gebruik van onze overstapactie. Wij verlagen je huidige autopremie met 25% (zie voorwaarden). 

Onze autopremie 25% voordeliger?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail