Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Foto maken van de rekening en uploaden, gaat heel flitsend. En binnen een week uitbetaald is ook fijn! Ik ben zeer tevreden.

M. uit Roden, 20 augustus 2014

te veel gericht op het gemiddelde geen oog voor het specifieke individuele geval/ erg bureaucratisch allemaal

Wondergem uit Diever, 19 augustus 2014

Reactie Promovendum 19/08/2014

Beste mevrouw Wondergem, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Na melding van de schade werden we prima geholpen door een medewerkster van promovendum. De reparatie is uitstekend uitgevoerd door de firma Bathoorn te Roden.
Misschien is het ook handig alle klanten een schadeformulier te sturen.
Ik had zo'n formulier nog nooit gezien(Ook nog nooit nodig gehad!!)

C.O. uit Delfzijl, 19 augustus 2014

Reactie Promovendum 19/8/2014

Geachte heer Bosker, bedankt voor uw feedback. Ons team Schadebehandeling zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Tsja, blijkt dat je zelf de declaraties van de apotheker moet controleren, Promovendum doet dat namelijk zelf niet, opmerkelijk dat ze dat wel van hun polishouders doen, maar dus niet van zorgverleners, de polishouder betaalt?? en 6,20 voor de uitleg van Aspirine? Belachelijk !

Frank uit Eindhoven, 19 augustus 2014

Reactie Promovendum 19/08/2014

Beste heer Coolen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Heel vlotte reactie, bedankt.

T.van uit Blijham, 19 augustus 2014

Een zeldzame bureaucratie! Voor een verschil van 2 cent moet ik een hele correspondentie met mijn tandarts voeren. En dan te bedenken dat ik in de jaren '60 v.d. vorige eeuw beneden de 2,50 gulden geen reclames mocht behandelen!

M.J. uit Assendelft, 18 augustus 2014

Reactie Promovendum 18/8/2014

Beste mevrouw van Kleef, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Ik begrijp dat de originele rekening in uw bezit moet komen. Versturing per post is dan onvermijdelijk. Maar in deze digitale tijd komt er een moment dat ook die zaken digitaal gaan. Verder ben ik erg positief over uw maatschappij en de snelheid waarmee ik nu vanochtend de reactie heb ontvangen op de ingediende declaratie.

Wilbert uit Heemstede, 18 augustus 2014

Reactie Promovendum 18/08/2014

Beste heer Van Pampus, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Uitstekende informatie en snelle afhandeling van de waterschade

H.A.Vooijs uit Veenendaal, 17 augustus 2014

Promovendum regelde de totale schadeafwikkeling en correspondentie met de tegenpartij, terwijl ik alleen WA-verzekerd ben. De geboden hulp was zeer correct en vakkundig.

Jurjen uit Delft, 16 augustus 2014

Erg vriendelijk geholpen door de medewerker van de commerciële binnendienst die ons geduldig te woord heeft gestaan en ons uitstekend heeft begeleid.

Hartelijke groet,

Sebastian Hamers

Sebastian uit Den Haag, 15 augustus 2014

L.s.,

Ik vind het te gek voor woorden dat een apotheker voor minder informatie dan er in de bijsluiter van het betrokken medicijn staat, nog een extra rekening kan sturen. Dit is pure geldklopperij. We MOETEN dus betalen voor iets dat we niet krijgen of iets dat we meegeleverd krijgen zonder erom gevraagd te hebben.
Ik wil graag betalen voor dingen waar ik zelf om verzoek. Voor andere dingen niet.
Ik kreeg van u de indruk dat uw verzekeringen gericht waren op "Hoger opgeleiden".Ik meen aan te mogen nemen dat iedere "hoger opgeleide" bezwaar heeft tegen dit soort betalingen voor absoluut geen verleende diensten. Apothekers krijgen al een redelijk hoge (gegarandeerde!!) marge voor de medicijnen die zij leveren. Waarom zou ik nog eens extra betalen voor ongevraagde en overbodige informatie?
Er hoeft van mij geen apothekersdeur te staan tussen dokter (receptvoorschjrijver) en receptverstrekker. De voorgeschreven bijsluiters zijn duidelijk genoeg.
Afgezien daarvan krijg ik geen medicijnen zonder dat mijn huisarts ervan weet. Hij is dus de uiteindelijke scheidsrechter en niet de apotheker.
Ik verzoek u dus vriendelijk om deze kosten niet te vergoeden.

Mocht u nog vragen hierover hebben dan kunt u mij telefonisch bereiken op 0172/407700 of per e/mail.

Hoogachtend,

J.P. Philippo

J.P. uit Zevenhoven, 15 augustus 2014

Reactie Promovendum 15/08/2014

Beste heer Philippo, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam gaat contact met u opnemen.

ABSOLUUT BENEDEN DE MAAT!!!

Sawitire uit Den Haag, 14 augustus 2014

Reactie Promovendum 15/08/2014

Beste mevrouw Kanhai, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

De vraag die ik had werd netjes beantwoord en duidelijk. En alhoewel er nu niets geregeld kan worden werd er een alternatief voor volgend jaar geopteerd. Ben dus heel tevreden.

Judith uit Zwaag, 14 augustus 2014

Misschien nog niet bekend bij mij, maar uw mail gaat over een van drie declaraties verneem ik dat apart?

Goossens uit Elsloo, 14 augustus 2014

Reactie Promovendum 14/08/2014

Beste heer Goossens, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam neemt contact met op om u verdere uitleg te geven.

zeer goed

R.p.m. uit Hoofddorp, 14 augustus 2014

Snelle reactie , snelle afhandeling.

Schouten uit Geldrop, 14 augustus 2014

Prima. Snelle en duidelijke manier van afhandelen. Ben zeer tevreden

Jack uit Breezand, 14 augustus 2014

ontzettend goed niets op aan te merken bij retour auto van binnen en buiten gewassen en ik kreeg ook nog een plant

J.h.van uit Amsterdam, 12 augustus 2014

Graag zou ik bij het afhandelingsbericht ook nhog even duidelijk krijgen over welke declaratie het gaat, door deze bijv. als kopie nog eens meer te sturen. Verder makkelijk en snel

N.Lopes uit Amsterdam, 12 augustus 2014

Reactie Promovendum 12/08/2014

Beste mevrouw Lopes Cradozo, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te informeren.

Eén (klein) puntje van kritiek: als ik een pdf download van Fa-Med en upload naar de Promovendum site, dan geeft jullie website aan dat het geen pdf betreft. Pas als ik het bestand van Fa-Med open en vanuit Adobe Reader opsla als pdf, wordt het herkent.
Uiteraard is Fa-Med hier het probleem, maar misschien is het toch mogelijk om ook deze bestanden als pdf te herkennen.
Indien gewenst kan ik jullie een voorbeeld bestand sturen. M.vr.gr.Rob Aben

RW uit Den Haag, 12 augustus 2014

Reactie Promovendum 12/08/2014

Beste heer Aben, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Na een mail vanmorgen zojuist al teruggebeld door uw medewerker. Nette en vriendelijke uitleg. Weliswaar was kwam mijn schade niet in aanmerking voor dekking maar toch heeft uw medewerker een mail gemaakt waarmee ik via mijn creditcardverzekering wellicht het aankoopbedrag terugkrijg.

Frits uit Den Haag, 11 augustus 2014

Uitermate prettig, duidelijk en rustig gesprek. Goede uitleg. We voelden geen druk om over te stappen. Precies zoals voor ons prettig is. We zijn dus overgestapt met alle verzekeringen.

B.Brink uit Groningen, 8 augustus 2014

beantwoording van mails was snel en accuraat. plus prettig van toon

W. uit Amsterdam, 8 augustus 2014

Mijn eerste declaratie verstuurd. Kom ik er net achter dat jullie nog geen geld gestort hebben omdat ik niet de originele nota verstuurd blijk te hebben.
Staat er niet duidelijk op als je het niet verwacht. Uiteindelijk begrijp ik dat omdat ik nog steeds niets ontvangen heb en ik nog eens goed gelezen heb.

Pj uit Numansdorp, 8 augustus 2014

Reactie Promovendum 08/08/2014

Beste heer Den Hartigh, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Serviceteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

Goede dekking maar een uitermate amateuristische service. Slechte toegankelijkheid. Geen online service mogelijkheid. Alles moet via telefoon of e-mail. Niet meer van deze tijd.

Ad uit Almere, 7 augustus 2014

Reactie Promovendum 08/08/2014

Beste heer Van Hal, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Keurige, en snelle afhandeling! De eerste zorgverzekeraar die mijn verbazing heeft gewekt! (Eerdere zorgverzekeraars ook, doch alleen maar op negatieve wijze!)

C.N. uit Bladel, 7 augustus 2014

Zeer snel en goed geholpen. telefonisch alle verzekeringen afgesloten, alles was erg duidelijk.

Michelle uit Haastrecht, 6 augustus 2014

Na 31 jaar bij een andere maatschappij te zijn verzekerd geweest, werd het tijd om over te stappen omdat deze maatschappij een exorbitante premieverhoging doorvoerde, welke alleen was gebaseerd op de mededeling "dat er de laatste tijd veel schades zijn gemeld". Alle verzekeringen werden zonder problemen over gezet door een enthousiaste medewerker, welke duidelijke uitleg gaf en zeer deskundig overkwam. Uiteindelijk ben ik nu beter (ruimere dekking) verzekerd, voor minder geld.

Dick uit Veenendaal, 6 augustus 2014

Wat betreft het product kan ik nog niet veel zeggen omdat we pas sinds vandaag het verzekeringspakket hebben afgesloten. Het contact met de mevrouw van het serviceteam verliep erg prettig en we zijn goed geïnformeerd. ook de afwikkeling via email was snel en correct.

M. uit Dordrecht, 5 augustus 2014

zeer positief tot nu toe!!

Mark uit Enschede, 5 augustus 2014

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail