Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima!

J.Giesing uit Stiens, 28 augustus 2014

persoonlijk, snel, direct en goed bereikbaar.
Vervelend dat ik direct na mijn overstap naar Promovendum mijn eerste claim sinds 17 jaar moest indienen. Keurig afgehandeld. 4 sterren ipv 5 omdat het mijn eerste ervaring betreft.

Marcel uit Zwolle, 28 augustus 2014

Vriendelijke, persoonlijke benadering. Je hebt het geval je elkaar al jaren kent

H.J. uit Amsterdam, 27 augustus 2014

Duidelijk antwoord op een vraag gekregen maar helaas met een spelfout in de tekst (d/t-verwarring). Dit komt niet zo professioneel over.

Tessa uit Alkmaar, 27 augustus 2014

Super, zeer tevreden op alle fronten

R. uit Zwolle, 27 augustus 2014

Na het versturen van de feedback hebben jullie adequaat en snel gereageerd. Dank!

Turhan uit Wormer, 27 augustus 2014

Ik ben meer dan tevreden over de service betr. declaraties en voorwaarden van Promovendum. Vlotte afhandeling, snelle reacties op vragen en prima polisdekking.

Helma uit Heerenveen, 27 augustus 2014

Goede, duidelijke antwoorden en een mooie verzekering. Mevrouw had klein foutje gemaakt bij de aanvraag, maar dat kan iedereen gebeuren natuurlijk

Leon uit Veghel, 26 augustus 2014

Correct beantwoord. Vriendelijk, vlot. Jammer dat nog niet alle declaraties inzichtelijk zijn via de site.
Dank iig

Walter uit Delft, 26 augustus 2014

Reactie Promovendum 27/08/2014

Beste heer Rhee, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Na autopech gekregen te hebben in Noord-Italië, snel en kundige hulp ontvangen via Promovendum (autohulp via SOS International). Eind van de middag gebeld, de volgende ochtend was er vervangend vervoer beschikbaar en werd opdracht gegeven de auto naar Nederland te repatriëren (probleem kon niet binnen 2 dagen verholpen worden). De auto is keurig binnen 2 weken bij onze vaste garage bezorgd en ook de extra gemaakte reiskosten zijn vergoed. Vijfsterrenservice! Wij zeggen het voort.

Fenna uit Utrecht, 26 augustus 2014

Fijn online declareren, groot pluspunt! Minpunt daaraan is wel dat ik vaak net bij die ene procent hoor waarvan de declaratie niet binnen 5 werkdagen verwerkt wordt. Voor de rest zeg ik: Super, ga zo door!

Robbin uit Lichtenvoorde, 26 augustus 2014

Tot nu toe slecht. Op jullie site staat: vul dit onlien formulier in. Nu heb ik de veroorzaker dus zonder handtekening laten gaan. Ik kaart dit aan bij jullie schadeteam: 'staat in de algemene voorwaarden dat je een schadeformulier moet invulen.' Maar dus niet op jullie site. Verder willen jullie per mail weten waar ik de auto laat repareren? Blijkt op de site dat jullie daar ideeen over hebben. Tot dusver kan het beter. Op de nieuwe site staat inmiddels:

Neem meteen contact op met het Promovendum schadeteam (0786 481 318).

Michiel uit Bloemndaal, 26 augustus 2014

Reactie Promovendum 26/08/2014

Beste heer Jansen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons team Schadebehandeling gaat contact met u opnemen.

Ik ben fantastisch goed geholpen door een servicemedewerker. Erg zorgvuldig en volledig. Een hele fijne ervaring.

Mvg, Maryse Karsten

Maryse uit Delft, 26 augustus 2014

het gaat prima op deze manier

Annelies uit Klazienaveen, 26 augustus 2014

Liever een online in te vullen declaratieformulier en liever niet per persoon apart.

J. uit Rotterdam, 25 augustus 2014

Reactie Promovendum 25/08/2014

Beste heer Van Kempen, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. De tip nemen wij mee in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Ik ben zeer tevreden met de acceptatie van de door mij aangevraagde autoverzekering,mede door het gegeven dat de acceptatie terdege is onderzocht op het wederzijds vertrouwen.
De achterliggende zaak heeft niets te maken gehad met mijn huidige verzekering en daarom zal ik mogelijk al mijn verzekeringen gaan oderbrengen bij Promovendum

W.M.ROGGEBAND uit Nieuwehorne, 25 augustus 2014

Snel, ongecompliceerd. Mailen en afhandelen dikke prima

RJH.Baum uit Joure, 25 augustus 2014

Duidelijk, snel en overzichtelijk. Gemakkelijk in te vullen en snel reactie op de declaratie. Mist alleen datum/ termijn van uitbetalen declaratie.

Peter uit Rotterdam, 25 augustus 2014

Reactie Promovendum 25/08/2014

Beste heer Arnts, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Ik ben ontevreden over de snelheid van handelen als het gaat om het opvragen van een polisblad. Ik heb het nummer nodig om een schade te melden. Op 17 augustus stuur ik hiervoor een verzoek en ontvang op 21 augustus van uw serviceteam dat ik dit blad zal ontvangen. Op mijn vraag waarom de medewerkster het niet direct stuurt met het betreffende antwoord, geeft ze aan dat dit door de afdeling administratie moet gebeuren. Nu zijn we een week verder en heb ik nog niets. Ik had van een Promovendum veel snellere reactietijd verwacht, vooral omdat alles zo'n beetje online gebeurt. Blijkbaar zitten er allerlei afdelingen en mensen op de achtergrond die als silo's werken... Helaas geen like dus :(

Turhan uit Wormer, 24 augustus 2014

Reactie Promovendum 25/08/2014

Beste heer Ozguner, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt contact met u op.

Fantastic! A simple, easy way of going through a normally complicated process.

Cris uit Den Haag, 23 augustus 2014

Heb een doorlopende reisverzekering voor Europa (gezin); nu weekje gambia geboekt; uw medewerker informeert mij keurig dat ik wel kan "upgraden" naar wereld, maar dan wel met nieuwe startdatum voor een jaar en 10 euro per maand meer premie; dus minimaal 120 euro extra voor een beetje dekking; het zal u niet verbazen dat ik voor 31 euro met een betere dekking voor 2 personen het weekje gambia bij een ander heb verzekerd; erg jammer dat jullie de service niet kunnen bieden van tijdelijke uitbreiding; zou toch mogelijk moeten zijn in dit digitale tijdperk met jullie specifieke doelgroep als client.

Winfred uit Breda, 23 augustus 2014

25/08/2014 Reactie Promovendum

Beste heer Kuijpers, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Service team neemt contact op om het voor u op te lossen.

nou beste mensen bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede service ben hartstikke verrast mijn aangename complimenten aan jullie puik werk gewoon.

Wolff uit Rotterdam, 22 augustus 2014

Prima, helder en snel afgewikkeld.

Els uit Den Haag, 21 augustus 2014

Prima en snelle response!

Somers uit Rijswijk Zh, 21 augustus 2014

Overzichtelijk en snel.

Pas uit Amsterdam, 21 augustus 2014

hele goede service

Monique uit Vlaardingen, 21 augustus 2014

Dank, prima.

R. uit Vinkeveen, 21 augustus 2014

Snel telefonisch contact, geen lange wachtrij.
Daarna weer snel op de hoogte gebracht via de mail, echt service !
Fijn geholpen dus.

BJ uit Rijssen, 20 augustus 2014

papier heel omslachtig. digitaal via uploaden perfect

WOUTER uit Meppel, 20 augustus 2014

Reactie Promovendum 21/08/2014

Beste Heer Van Den Boogaard, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip.

Direct terugbellen, direct en volledige beantwoording op vraagstelling, directe en heldere bevestiging van gesprek en overeenkomst. Opvallend is de voorkomendheid en helderheid van de medewerkster wat vertrouwen geeft. Dit alles als uitzonderlijk ervaren!

Jacqueline uit Bussum, 20 augustus 2014

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail