Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Mijn vraag is volledig beantwoord.

P. uit Loppersum, 26 juli 2014

Snelle antwoorden, goede Service, als ik weer naar Nederland kom zal ik mij zeker weer bij Promovendum verzekeren. Bedankt!

H. uit Wetzlar, Duitsland, 25 juli 2014

vlotte en accurate afhandeling

Peter uit Ochten, 25 juli 2014

Op 20 juni is telefonisch doorgegeven dat de nieuwe auto op zaterdag 21 juni zou worden opgehaald. Na 4 weken ( 21 juli) kreeg ik via de RDW door dat de auto niet verzekerd was. Bij navraag bleek dat Promovendum de gegevens van de nieuwe auto wel heeft ontvangen, maar er niets mee heeft gedaan. Bijzonder onprofessioneel. Verzekeringen voor hoger opgeleiden, maar niet door hoger opgeleiden? Na het tweede telefooncontact is de zaak wel binnen 24 uur geregeld. Het zal mij benieuwen per wanneer de premie zal worden berekend. Vast wel met terugwerkende kracht.

W. uit Haastrecht, 24 juli 2014

Reactie Promovendum 25/07/2014

Beste heer van der Horst, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

De buitendienstmedewerker kwam op mij over ale rustige man. een helder gesprek, geen pusherig verhaal. wel zoekend naar mogelijkheden

Sonja uit Barendrecht, 24 juli 2014

Ik krijg op 1 declaratie 3 verwerkingen en 1 brief van 6 kantjes met uitleg terug. Dit vind ik niet erg klant vriendelijk.

Jullie maken fouten en ik mag het gaan uitzoeken.

Frank uit Schagen, 24 juli 2014

Reactie Promovendum 24/07/2014

Beste heer Tuin,wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Slechte ervaring gehad met ingediende declaratie geen juiste informatie verstrekt.

R.Wijngaard uit Veendam, 23 juli 2014

Reactie Promovendum 24/07/2014

Beste heer Wijngaard, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam gaat contact met u opnemen.

Erg handig online declareren. Ook meteen een overzicht van alle kosten die per persoon zijn gemaakt.

Bakker uit Reeuwijk, 23 juli 2014

Het inscannen en opsturen van de factuur zou de enige handeling moeten zijn + opgave uitkering aan verzekerde of zorgverlener.
Momenteel moet ik nog informatie van de factuur overtypen op het web formulier. Dit is m.i. een overbodige handeling.

groet,
Dick van de Kamp

D. uit Zeist, 23 juli 2014

Reactie Promovendum 23/07/2014

Beste heer van de Kamp, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

vlotte afhandeling, declaraties wat wel/niet vergoed gaat worden is bijna niet meer te volgen. Bekende "door de bomen het bos niet meer zien",

J.p. uit Best, 22 juli 2014

Reactie Promovendum 23/07/2014

Beste mevrouw de Brouwer, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Snel, duidelijk en vriendelijk contact.

Ans uit Rotterdam, 22 juli 2014

ik ben echt super tevreden . ben dit jaar pas bij jullie gekomen, maar dat had ik veel eerder moeten doen !!!

Esmiralda uit Bavel, 22 juli 2014

Helder Duidelijk en Snel

J. uit Zutphen, 22 juli 2014

Aan de huidige tijd aangepaste afhandeling.Kort, duidelijk.

L.p.j.arends uit Bontebok, 21 juli 2014

Kapotte ruit in de schuur: Na contact met Promovendum kregen we een schadeformulier en werd uitgelegd wat we moesten doen. Na het opsturen van het formulier en de factuur werd de schade dezelfde dag nog afgehandeld en uitbetaald. Top!

Jip uit Zwolle, 18 juli 2014

Ik plaatste een opmerking voor verbetering. Ik verwachtte totaal geen reactie, maar een paar uur later kreeg ik een nette reactie dat ze bezig zijn met het verbeteren en aanpassen van Mijn Omgeving. Ze zullen de tip van mij doorspelen aan betreffende afdeling.
Het geeft je het gevoel dat je serieus wordt genomen en dat er iets met een tip wordt gedaan.

Monique uit Almelo, 18 juli 2014

Snel, correct, helder, goede voorwaardes

Hermanns uit Harlingen, 18 juli 2014

Ik ben een nieuwe klant en heb na mijn zorgverzekering alle verzekeringen overgezet naar promovendum. De hulp die ik daarbij gekregen heb is zeer goed en professioneel. Vragen werden zeer snel beantwoord op de juiste wijze.
Hartelijk dank van een tevreden klant.

Karin uit Alkmaar, 18 juli 2014

Uitzoeken van een simpele dubbele afschrijving gaat servicedesk te boven. Ik wacht nog steeds ....

Spangenberg uit Utrecht, 18 juli 2014

Reactie Promovendum 18/07/2014

Beste heer/ mevrouw Spangenberg, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Tot nu toe is mijn ervaring met jullie service verlening zeer positief!

J.F.M. uit Amsterdam, 17 juli 2014

Zeer snel, vakkundig en compleet, met een scherpe prijs.

Piet uit Hoogland, 17 juli 2014

Snelle, correcte en volledige terugbetaling van overige ziektekosten.

Rob uit Haarlem, 16 juli 2014

Gewoon perfect geregeld allemaal. Alles wijst zichzelf en afspraken worden op maat gemaakt. Het vervallen van het eigen risico en de gratis leenauto maken dit nog mooier

Marcel uit Avenhorn, 16 juli 2014

goede telefonische bereikbaarheid; duidelijke antwoorden en afhandeling; snelle reacties op (email) vragen

Rinse uit Vlijmen, 15 juli 2014

Het te declareren bedrag viel tegen.
Afhandeling prima.

P.Bovy uit Maastricht, 14 juli 2014

Reactie Promovendum 15/07/2014

Beste heer Bovy, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Het serviceteam is TOP!

H. uit Kaatsheuvel, 14 juli 2014

Zeer behulpzaam en meedenkend, echt een plezier om zo geholpen te worden, het wordt zeldzaam in deze tijd.. Chapeau!

Jean uit Amsterdam, 14 juli 2014

Ik had veel eerder moeten overstappen naar promovendum. Ben heel tevreden over de afhandeling, snelheid en het gemak wat ik er van heb.

B uit Lelystad, 14 juli 2014

Naar aanleiding van een vraag via e-mail ben ik gebeld door Promovendum. Tijdens het gesprek nog wat aanvullende vragen gesteld en gelijk de verzekering afgesloten. Ze hadden het grootste deel van mijn gegevens al n.a.v. mijn zorgverzekering bij Besured. Dat is even wennen als je je e-mail alleen met je naam ondertekend, maar verder prima geregeld. Snel de polisbladen via de e-mail ontvangen.

Siep uit -, 14 juli 2014

Uw medewerker heeft mijn verzoek niet uitgevoerd.
Wanneer een verzekering 1 augustus 2014 ingaat, dan dient de premie per die datum afgeschreven te worden en niet begin juli.
Ik hoop dat dit alsnog gebeurd, anders dien ik de verzekering te beëindigen.

H uit Kaatsheuvel, 14 juli 2014

Reactie Promovendum 14/7/2014

Beste heer van Dongen, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail