Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Altijd correcte mensen aan de telefoon,met goede achter grond informatie.
En ze nemen de tijd voor alle vragen. Pluim

P.Martinez uit Etten-Leur, 12 juli 2014

Mijn ervaringen met uw adviseurs zijn in het verleden uitstekend geweest.
Dank daarvoor.

N.koster uit Hoogeveen, 11 juli 2014

Snelle, duidelijke en ik denk eerlijke informatie. Het verschil in premie t.o.v. mijn huidige autoverzekering heeft me doen besluiten over te stappen naar Promovendum

Van uit Heeswijk-Dinther, 11 juli 2014

Het zou prettig zijn dat wanneer er iets niet leesbaar is op een gemaakte foto van de declaratie, dat u aangeeft wat er niet goed leesbaar is, en dat ik in een veld kan aangeven wat er dan wel staat.
Zojuist opnieuw de declaraties doorgestuurd en opnieuw een foto met de ipad gemaakt. Wanneer het weer niet leesbaar is, graag duidelijk aangeven hoe dan te handelen.

Riesthuis uit Oldenzaal, 10 juli 2014

Reactie Promovendum 11/07/2014

Beste heer Riesthuis, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Snelle en keurige reactie op mijn vraag.

Bart uit Venlo, 10 juli 2014

Afhandeling binnen de gestelde tijd. Prima.

R.M.H. uit Castricum, 10 juli 2014

snelle afhandeling

H.Mallan uit Susteren, 10 juli 2014

ik ben op een prettige en deskundige maniier geholpen door de servicemedewerker

J.w.m. uit Simpelveld, 10 juli 2014

Prima en snelle afhandeling!

Alette uit Soest, 9 juli 2014

Mijn vraag of er een kraampakket geleverd zou worden werd beantwoord met dat ik waarschijnlijk niet had doorgegeven dat ik zwanger was. Toen ik aangaf dat dat wel zo was maar dat we in de tussentijd wel verhuisd waren werd er gezegd dat ik dat niet alleen aan het hoofdkantoor had moeten doorgeven, maar ook aan hen omdat ze ergens anders gevestigd waren (hoe ik dat had kunnen weten is mij onduidelijk). Kortom, gesprek ging alleen over wat ik vermeend "fout" zou hebben gedaan ipv oplossen van mijn vraag. Erg onbehoorlijk en onprettig gesprek, zeker voor een klantenservice.

Aletta uit Amsterdam, 9 juli 2014

Reactie Promovendum 09/07/2014

Beste mevrouw Kater, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

De laatste declaratie klopt niet. Een gedeelte van een hoortoestel zou vergoed moeten worden volgens de aanvullende verzekering.

JMJ uit Voorburg, 9 juli 2014

Reactie Promovendum 09/07/2014

Beste heer van Kempen, bedankt voor de feedback. Ons Serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Ik ben zeer tevreden met de medewerking van het serviceteam. Wel mis ik de mogelijkheid na het inloggen de details van al mijn verzekeringen in te kunnen zien, alleen die van de zorgpolis zijn zichtbaar. Dit vind ik een groot gemis.

Jan

Jan uit Nootdorp, 8 juli 2014

Reactie Promovendum 09/07/2014

Beste heer de Koeijer, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Eerste indruk was zeer positief. Voordat wij overstapten goed en duidelijk contact met klantenservice. Helaas blijkt de wereld bij Promovendum er als verzekerde anders uit te zien.

Men schrijft zonder een datum te noemen het Wettelijk Eigen Risico af (we schrijven bedrag x "binnenkort" af - wat is binnenkort, 3 dagen 10 dagen, 2 weken?) en bieden geen optie tot het controleren van het overzicht plus een acceptgiro. Erg hinderlijk dat je niet een normale termijn van 2 weken krijgt om een rekening te voldoen. Voorts vooraf, incl. benoeming merk, gevraagd naar vergoeding anticonceptie in aanvullend pakket. Zwart op wit dat het vergoed werd. Blijkt het niet zo te zijn want het is een "GVS-bijdrage". Zijn ze even vergeten te vermelden. Tot slot telefonisch contact gehad over andere verzekeringen. Op verzoek polissen toegezonden. Nooit meer iets gehoord. Geen aanbod om naar hen over te stappen, geen mail dat de gevraagde gegevens nog niet ontvangen waren.

Marijke uit X, 8 juli 2014

Reactie Promovendum 08/07/2014

Beste mevrouw Pijlman, wij vinden het heel vervelend dat u het zo heeft ervaren en geen reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Wij gaan het u uitleggen. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

De uitbetaling is heel snel.

T uit Alphen aan den Rijn, 7 juli 2014

gebrek aan respons op e-mails, geen informatie over de vraag of bent u verzekerd

Zaneta uit Vught, 7 juli 2014

Reactie Promovendum 07/07/2014

Beste mevrouw Sczeblewska, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons acceptatieteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Goede afhandeling van declaratie . Ivm eigen risico is de ervaring dat het jaaroverzicht enigszins laat binnenkomt.

M.Cv uit Hillegom, 7 juli 2014

Reactie Promovendum 07/07/2014

Beste mevrouw Haastrecht, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons betreffende team gaat contact met u opnemen.

Snelle reactie op de aanvragen en goede informatie bij telefonische informatie.
Keurig.

Rien uit Nootdorp, 4 juli 2014

Snel gehandeld en correct opgelost.

A. uit Amsterdam, 4 juli 2014

...erg goed !

A.R uit Amsterdam, 4 juli 2014

Perfect zo!

Corrie uit Pijnacker, 4 juli 2014

Matig tot slecht ben ik geinformeerd tijdens het afsluiten van een zorg verzekering.
Indien u wilt investeren in het creeren van een vaste klantenkring zal Promovendum zich beter moeten inleven in wat een klant wil of nodig heeft. Door het bos van regeltjes is een stukje menselijkheid gewenst. Ik heb dat en ga dat ook niet ervaren denk ik. Ik zal u daarom niet aanbevelen bij collega's , vrienden en kennissen.

Jan uit Amsterdam, 3 juli 2014

Reactie Promovendum 04/07/2014

Beste heer Wiersma, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt contact met u op om u verder te helpen.

snel en duidelijk.

Jeroen uit Maastricht, 3 juli 2014

Ik kan geen details van mijn declaraties bekijken, hierdoor geen goed inzicht in de afhandeling e.d.

H.A. uit Den Haag, 3 juli 2014

Reactie Promovendum 03/07/2014

Beste heer Uiterlinden, bedankt voor uw feedback.Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Voorwaarden voor Alternatieve behandelingen vind ik aan de magere kant. Ook een alternatief genezer, die bovendien arts is, kan niet voor een bedrag van 30 euro per uur werken! Het online invoeren van declaraties vind ik te omslachtig i.v.m. scannen e.d.

Marie-José uit Melick, 3 juli 2014

Reactie Promovendum 03/07/2014

Beste mevrouw Van Lier, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam gaat contact met u opnemen.

Zeer goed, bespaard veel rompslomp en werkt sneller

Jac uit Wijdenes, 3 juli 2014

Prima

W.c. uit 's-Gravendeel, 3 juli 2014

Prima service, en goede informatie

Henk uit Utrecht, 3 juli 2014

prima service en goede uitleg omtrent de verzekeringen

Shobbelen uit Roden, 3 juli 2014

iets voorbarig, maar het begint al goed, ik wordt geholpen door een mens!
persoonlijk, en met de mededeling dat ze er voor zal zorgen. geen gedoe met moeilijke formulieren, zorg uit mijn handen! uitzonderlijk in deze overgeautomatiseerde wereld! ga alstjeblieft zo door!!

Peeren uit Rotterdam, 2 juli 2014

gevraagd om info hoogte eigen risico
Snelle duidelijke info via de mail.
Top

P. uit Rotterdam, 2 juli 2014

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail