Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen: 

 

  • gedeeld door huidige klanten
  • zonder aanstootgevend taalgebruik 
  • passend binnen het privacybeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Als je er niets van merkt is het perfect!

G.M.A. uit , 28 mei 2013

Nog maar kort ervaring, online overzicht in elk geval erg gemakkelijk

A.F. uit , 28 mei 2013

Gewoon doorgaan met een goede verzekeraar te zijn.

J.M.M. uit , 28 mei 2013

Gelukkig heb ik U niet veel nodig tot op heden, de aanvullende verzekering is nogal prijzig!

Drs. uit , 28 mei 2013

Nog geen ervaring met declaratie-afhandeling, maar zal vast goed verlopen.

C.J.B. uit , 28 mei 2013

Op zich is onze ervaring goed, elk jaar kijk ik ook naar de concurrentie, maar tot op heden zijn we bij Promovendum gebleven. Wel is de migratie van National Academic,naar Academica en tenslotte Promovendum, nogal matig gecommuniceerd. De dekking mag wat mij betreft meer compleet zijn of meer persoonlijke keuzes zou mogelijk moeten zijn. Online is verbeterd t.o.v. een paar jaar geleden, maar zou nog beter kunnen. Mvg

E.M.J. uit , 28 mei 2013

Declaratieafhandeling kan beter voor zaken die onder de aanvullende verzekering vallen. Hiervoor is nogal wat moeite nodig, terwijl het duidelijk deel uitmaakt van de voorwaarden.
Online declareren zou erg fijn zijn, van online gemak is nu alleen maar sprake bij pakketkeuze begin van het jaar. Ook inzien van hetgeen is gedeclareerd door zorgverleners zou ik op prijs stellen. Nu is het online gemak eigenlijk maar 1/2 ster waard.

P.C.J. uit , 28 mei 2013

Zeer tevreden, echter het indienen van declaraties via de post is niet meer van deze tijd. Dit zou wel digitaal mogen.
MvGr.
Pieter

P.J.F.M. uit , 28 mei 2013

Uw callcenter is ronduit SLECHT. Stelt u eens voor: Na een paar minuten krijgt u DE VERZEKERING dat u binnen twee minuten geholpen wordt. Na drie minuten neemt een mevrouw met een standaard verhaal op die vraagt of u teruggebeld wilt worden. Alsof ik de hele dag de tijd heb op uw verlossende telefoontje te wachten! Nee dus.
Bovendien:ik heb hier nu twee keer mee in gestemd en TOT TWEE KEER BEN IK NIET TERUG GEBELD. EINDE Promovendum wordt dat. Als ik ze echt nodig heb zijn ze er niet. DAAR GAAT HET OM bij verzekeringen heren!

R.L. uit , 28 mei 2013

Krijgen alleen maar zaken te zien als Promovendum extra geld van ons tegoed heeft.
De rest nog niet mogen ervaren.

J.J. uit , 28 mei 2013

Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

H.G. uit , 27 mei 2013

Ik zou het fijn vinden als de € 350,00 pp die we per jaar aan eigen risico moeten betalen per maand geïncasseerd zou worden. Elke maand dus een kleine € 30,00 extra betalen. Nu komen de rekeningen 'pittig'binnen. Bij een paar collega zorgverzekeringen kan dat wel. Verder prima.

M.H.W. uit , 27 mei 2013

Het is niet gemakkelijk om de dekking te vinden op internet dat zou wel wat duidelijker mogen worden aangegeven

J. uit , 27 mei 2013

Online kan ik alleen inzage in mijn zorgverzekering hebben, alle overige verzekeringen niet (of heb ik iets gemist?). Daarnaast vind ik het zeer vervelend dat u verzekeringen zonder een nieuw polisblad of enige informatie vooraf te verstrekken met vaak lange perioden verlengt. Dat is mij met een aantal verzekeringen overkomen, ik moest erachter komen omdat ik er één wilde beëindigen, die bleek stilzwijgend weer met jaren verlengd te zijn.

H. uit , 27 mei 2013

Sinds kort pas bij jullie verzekerd. Geen negatieve ervaringen, eigenlijk sowieso nog geen ervaringen. Ik vind het wel lastig dat alles online moet. Het wachtwoordenbeheer is zo langzamerhand een oerwoud met 35 verschillende wachtwoorden op 140 sites. Ik doe er dus niet zoveel mee totdat het echt moet.

M.K.W. uit , 27 mei 2013

Heb andere aspecten niet ingevuld, omdat ik daar geen ervaring mee heb.

R.F. uit , 27 mei 2013

Mijn ervaring met Promovendum gezien boven zegt genoeg!!

C.J.A. uit , 25 mei 2013

Het indienen van declaraties nog steeds niet online mogelijk en dat in deze tijd. Daarnaast past dit niet in maatschappelijk verantwoord ondernemen en terugdringen van papierverspilling. Als een declaratie wordt ingediend duurt het weken voordat deze wordt vergoed en is niet in lijn met uw voorwaarden van 5-10 werkdagen. Dus nog een behoorlijke vooruitgang te boeken.

W. uit , 23 mei 2013

Site is niet erg overzichtelijk, en het is een groot nadeel dat declareren moeilijk is: een online declaratieformulier zou erg fijn zijn, waarbij de rekeningen bv gescand opgestuurd kunnen worden.

G. uit , 22 mei 2013

Alles prima geregeld

M.J.N. uit , 22 mei 2013

Alle ervaringen die ik met Promovendum heb zijn positief

A. uit , 22 mei 2013

"De site mag iets gebruiksvriendelijker: Eenvoudige menu's en zoekfunctie.
Verder prima."

J.R.M. uit , 22 mei 2013

Al een aantal malen heb ik kosten voor alternatieve zorg gedeclareerd, steeds van dezelfde aanbieder. En elke keer kreeg ik in eerste instantie te horen dat het niet vergoed werd. Steeds moest ik bellen en aantonen dat ik er wel degelijk voor verzekerd was. Daarna kwam het elke keer in orde. Het gaf me het idee dat het jullie beleid is om in eerste instantie bij "aparte" kosten nee zeggen, zodat groot deel van de mensen ontmoedigd zal zijn en niet alsnog om een vergoeding zal vragen. Dat is gemakkelijk verdiend... ten koste van de klant.

P.M.C.M. uit , 22 mei 2013

De premie is overal veel te hoog

P.H.J. uit , 22 mei 2013

Gisteren plaatste ik een negatieve ervaring over Promovendum. Gelukkig merkte ik dat zij toch wel klantgericht zijn. Ik werd teruggebeld n.a.v. mijn klacht, die ik telefonisch ook geuit had en het is keurig opgelost. Ik krijg alsnog het bedrag vergoed, omdat ik er gezien mijn declaratie van vorig jaar van uit ging dat het ook nu vergoed had moeten worden. Eén les, bel even van te voren of iets wel of niet vergoed wordt.

Oorspronkelijk bericht (06 mei 2013)
Ik ben toch wel wat teleurgesteld in Promovendum. Vorig jaar ging alles prima, alle declaraties werden keurig afgehandeld. Nu is het zeer bureaucratisch geworden. Vorig jaar had ik een declaratie ingediend voor een zgn. IPL behandeling ingediend inclusief verwijzing van de huisarts. Dit nieuwe kalenderjaar ging de behandeling gewoon door, maar moest ik wel een nieuwe verwijzing van de huisarts overleggen, anders zou het niet vergoed worden. Dat vind ik al best een beetje bureaucratisch, maar nu krijg ik het bericht dat het niet vergoed wordt. Terwijl dezelfde behandeling vorig jaar wel vergoed werd. In de voorwaarden staat dat elektrische epilatie bij de schoonheidsspecialist gewoon vergoed wordt, maar ineens krijg ik het verhaal dat het alleen nog vergoed wordt bij een huidtherapeut, terwijl dat volgens de eigen voorwaarden alleen voor laserbehandelingen geldt (IPL is echt geen laserbehandeling!!). Het zou ook alleen kunnen bij huidtherapeuten die een contract hebben met de risicodrager. Ik lees daar niets van in de voorwaarden, maar toch zou dit zo zijn. Vorig jaar had ik echt iedereen de overstap naar Promovendum aangeraden, maar nu denk ik er wel over om per januari weer terug te gaan naar mijn vorige verzekeraar, die was dan wel wat duurder, maar dit soort dingen maakte ik niet mee.

G.J. uit , 7 mei 2013

Mijn vrouw werd ernstig ziek tijdens onze vakantie in Turkije. Het ziekenhuis waar ze naartoe werd gebracht werkte in eerste instantie niet goed mee. Eén telefoontje naar uw medewerkster was voldoende om de verdere hulpverlening vlekkeloos te laten verlopen.

B. uit , 15 april 2013

Onlangs hebben wij brand gehad in onze woning. Promovendum regelde zeer snel een expert en zorgde ervoor dat veel persoonlijke spullen werden opgeknapt in de originele staat. Ik had er niet aan moeten denken dat ik deze voor altijd kwijt was geweest.

S. uit , 5 april 2013

Tijdens het snowboarden in Oostenrijk kreeg mijn zoon op de piste een ernstige blessure. Ik moest in eerste instantie kosten bij de kliniek contant betalen. Ik heb daarna zeer snel alle door mij gemaakte kosten teruggekregen. Een zeer snelle afhandeling!

E. uit , 23 maart 2013

Op vakantie werden wij gebeld door onze buren dat er geprobeerd was om in te breken in onze woning. Er was redelijk wat braakschade. Wij hebben vanuit ons vakantieadres contact opgenomen met Promovendum. Zij hebben geregeld dat een en ander werd hersteld en afgesloten zodat wij onze rondreis gewoon konden afmaken.

R. uit , 2 maart 2013

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail