Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Wij kunnen zelf vertellen wat we voor je doen, maar véél belangrijker vinden we de ervaringen van onze klanten! Je vindt hier álle ervaringen die gedeeld zijn, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en passen binnen het privacybeleid. In totaal zijn het er al ruim 32.000☺.

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bij vragen of onduidelijkheden wordt er erg snel gereageerd. Declaraties worden vlot en correct afgehandeld.

G.A.M. uit , 2 juni 2013

Declaraties online indienen zou veel makkelijker zijn

J.P. uit , 2 juni 2013

Wij zijn uitermate tevreden.

TH.C.M. uit , 1 juni 2013

Zoals u hierboven ziet ben ik erg content met de dienstverlening. Ook prijs /kwaliteit verhouding is goed wat steeds belangrijker wordt in deze zware economische tijden. Fijn dat regeling tav gehoorapparaten is verbeterd.
Vriendelijke groeten,
Dirk van der Veur

D. uit , 1 juni 2013

Tot op heden alleen maar positieve ervaringen. Heb dit ook al uitgedragen, wat hopelijk voor jullie nieuwe klanten oplevert.

A. uit , 1 juni 2013

Prima, snelle afhandeling declaraties

S.M uit , 1 juni 2013

Bij "Dekking en voorwaarden" zeer slechte ervaring bij (starre) afhandeling van declaratie ziekentransport.

H. uit , 1 juni 2013

Tip:Maak een persoonlijk account,waarin je declaratie-gedrag en rechtstreekse declaraties zijn te volgen. Dus niet aparte mails sturen - lijkt me efficiënter en de klant krijgt een beter totaal overzicht

F.H. uit , 1 juni 2013

Ben nog te kort klant om een gedege oordeel te geven.

I.A.W. uit , 1 juni 2013

Ik heb tot nu toe geen klachten. Directe ervaringen met Promovendum heb ik niet, d.w.z. zaken waarbij ik rechtstreeks contact heb met medewerkers. Alles gaat a.h.w. vanzelf en zolang er zich geen problemen voordoen blijf ik tevreden.

L.J. uit , 31 mei 2013

Gelukkig heb ik nog niet van uw diensten gebruik hoeven maken!

G. uit , 31 mei 2013

Ja, maar ik vind zelf het online systeem veel tijd kosten en veel zoekwerk+uitprintwerk.Ik heb liever de voorwaarden normaal met de post zodat ze gelijk in de polis map kunnen en mij geen uren tijd kosten en dure printkosten maar ja ik ben al een oude a.o.w dame.

A. uit , 31 mei 2013

Pijnpunt: brilvergoeding € 230,- per 2 jaar staat in de polisvoorwaarden van de studentenverzekering. Vervolgens staat er acchter max. € 115,- per jaar. Dat vind ik blijmaken met een dode mus. Het komt er dus op neer dat je verwachtingen schept en deze vervolgens direct weer ongedaan maakt. Dat vind ik een zichzelf respecterende verz, mij. onwaardig. ( Zorg voor heldere polisvoorwaarden.)

T.H.A. uit , 31 mei 2013

Goede ervaringen.
Misschien premie verlaging?

A. uit , 31 mei 2013

Geen goede ervaring met declaratieafhandeling.

T. uit , 31 mei 2013

Prima en heldere verzekering voor een goede prijs.

J. uit , 30 mei 2013

OP 7-5 en op 14-5 j.l. declaraties ingezonden. Nu na 3 wkn. van de 1e nog niets gehoord. Vind ik heel traag!

A.TH. uit , 30 mei 2013

Nog geen contact mee gehad

G.H.S. uit , 30 mei 2013

Ik heb nog helemaal geen ervaring met Promovendum, daar ik nog geen declaratie heb ingediend of anderszins contact heb gezocht met Promovendum.

H.C. uit , 30 mei 2013

Juist omdat de verzekering voor hoogopgeleiden is, miste ik een vergoeding voor reisprikken.

M. uit , 29 mei 2013

Zijn sinds januari 2013 bij Promovendum en tot op heden erg tevreden.
Duidelijk is wat/wel niet gedekt is.

A. uit , 29 mei 2013

Betere uitleg gewenst wat wel en wat niet vergoed wordt, bv. bril bij andere leverancier dan de door u genoemde.

A. uit , 29 mei 2013

Geen enkele organisatie c.q. dienstverlener is volmaakt! Voor mij zijn er geen redenen om een overstap te overwegen, dus een acceptabele tevredenheid.

W.N. uit , 29 mei 2013

We zijn dit jaar overgestapt en hebben nog geen (goede of slechte) ervaringen. De eerste rekeningen zijn juist deze week ingestuurd.

B. uit , 29 mei 2013

Ik heb (gelukkig) alleen maar goede ervaringen met Promovendum.

R.A uit , 29 mei 2013

Hoge(reeds betaalde rekening) maanden op moeten wachten. Not amused.

H. uit , 29 mei 2013

"Mijn ervaring met promovendum is goed.
Met online werken heb ik meer problemen."

J. uit , 29 mei 2013

Dit jaar (2013) hebben wij al meerdere malen gebeld i.v.m. een erg late afhandeling van de tandartsdeclaraties. Ook nu wachten we nog steeds op een afhandeling van een declaratie van eind april, begin mei.

J.J.M. uit , 29 mei 2013

Redelijke verzekering die voordelig is maar in de communicatie over de rekeningen niet het gewenste inzicht geeft in de kosten. Ziet er te omslachtig uit, zou veel eenvoudiger kunnen.

H.J.N.J.M. uit , 29 mei 2013

Prima verzekering voor een schappelijke prijs. Geen gedoe !

G.C.A.H. uit , 28 mei 2013

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail