Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Wij kunnen zelf vertellen wat we voor je doen, maar véél belangrijker vinden we de ervaringen van onze klanten! Je vindt hier álle ervaringen die gedeeld zijn, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en passen binnen het privacybeleid. In totaal zijn het er al ruim 32.000☺.

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Uitstekend. Ik heb gevraagd contact met mij op te nemen. Dit werd binnen een minuut gedaan !! echt super !!
Uitermate vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Tevens wordt de vorige verzekering keurig opgezegd.

E.B.J.M. uit Beneden- Leeuwen, 9 december 2013

Geen rompslomp, geen onnodige vragen, ideaal

H.P.M. uit Doetinchem, 5 december 2013

Geweldige ervaring met aanmelden. Er werd uitgebreid de tijd voor mijn vragen genomen. De dame in kwestie was vriendelijk, begripvol, kundig en er klonk geen ergernis door in haar stem toen ik bepaalde uitleg niet direct begreep.

J.F. uit Ermelo, 5 december 2013

Aanmelding: Zeer snel en correct

J. uit Hardinxveld-Giessendam, 5 december 2013

Beste mensen,

Ik maak er geen geheim van dat ik een bijzonder prettige ervaring heb gehad met uw serviceteam, met name met Maaike. Het was persoonlijk, snel en exact, haast of ik haar aan de telefoon had.

Het is een verademing in deze tijd van "toets dit en toets dat". Vooral uw toegankelijkheid spreekt aan, geen vragenformulier, geen geheime e-mailadres, geen geheim telefoonnummer. Je kunt gewoon bellen of mailen, proficiat!

Anoniem uit Tiel, 5 december 2013

Eerste indruk mbt informatie was prima. Mede op basis daarvan besloten over te stappen. Nu inmiddels voor derde maal contact over incorrecte gegevens in de administratie die nu - naar we hopen - zijn opgelost. Laten we het houden op opstartproblemen.......

Mvrgr

D.T. Edelenbos
Sneek

D.T. uit Sneek, 5 december 2013

Super die uitgebreidde reactie op mijn brief over de levenseinde kliniek.
Goed te lezen dat VGZ toch een contract heeft afgesloten.
En ja, ik wist wel dat Promovendum de zorgverzekering bij VGZ ondergebracht heeft.
Maar als eenling heb je in deze minder invloed dan als groep.
Vandaar mijn brief aan jullie,
Met vriendelijke groet,
Dhr. C.H.G. Dankers

C.h.g. uit Woerden, 5 december 2013

Heel goed geholpen ik sluit echt mijn verzekering hier af

Anita uit Amsterdam, 5 december 2013

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met uw service team. Vriendelijk, punctueel en persoonlijk. Prima.

Heleen uit Bussum, 5 december 2013

enthousiaste ,hulpvaardige medewerkster.snelle en duidelijke info.

Jan uit Hooglanderveen, 5 december 2013

Fijne contacten : inhoudelijk en persoonlijk.
Goede voorlichting en afhandeling.

Ik begin me al thuis te voelen bij Promovendum

Con uit Zoetermeer, 5 december 2013

Handig en effectieve afhandeling van declaraties.

F.M. uit Hengelo (gld), 5 december 2013

De vragen die je hebt bij het veranderen van verzekering worden in jullie site allen beantwoord. Hierdoor durf ik het aan om die stap nu te maken. Heb er vertrouwen in!

K. uit Middenmeer, 5 december 2013

Jammer dat ik aanmelden niet eerder besloten heb. Aanmerkelijke kostenbesparing. Eenvoudige premieberekening online, goede telefonische afwikkeling

Ron uit Hoorn Nh, 4 december 2013

Aanmelding verliep zeer vloeiend en toegankelijk.Weinig wachttijd aan de telefoon. een geïnteresseerde telefonist.

L. uit Den Bosch, 4 december 2013

Tot nu toe is alles heel goed gelopen en zijn wij zeer tevreden hoe de aanmelding en overgang is gelopen.

H.A.M. uit Waalwijk, 4 december 2013

Eenvoudige en prettige aanmelding.

F. uit Vlaardingen, 4 december 2013

Het is bijzonder snel gegaan. Heel weinig tijd en effort geïnvesteerd.

Dirk uit Rotterdam, 4 december 2013

Prima aanmelding en uitstekend geholpen

I uit Heino, 4 december 2013

Aanmelding zeer goed verlopen. Telefonisch gedaan, duurde welgeteld 3:07 min.

Walter uit Amsterdam, 4 december 2013

Snelle en duidelijke afhandeling van mijn vragen

W.C.M. uit Breda, 4 december 2013

Bericht over gemaakte kosten binnen het eigen risico zou iets sneller kunnen????

C.A. uit Waalre, 4 december 2013

klantenservice: grote klasse

F.h. uit Boxmeer, 4 december 2013

Wij worden zoet gehouden met loze en/of vage beloften en/of uitvluchten door allerlei dienstverleners op internet: verzekeringen, energiebedrijven, handelaren, banken, instanties, gemeenten - noem maar op. Het is om gek van te worden. Meestal klopt er niks van en word je ook nog eens behandeld als randdebiel. Maar niet door u. (Tot dusver.)

P. uit Sittard, 4 december 2013

Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening.

Natalie uit Alphen aan den Rijn, 4 december 2013

Tot op heden zeer professioneel, snel en accuraat. Vakkundig telefonisch te woord gestaan.
Snelle aanpassing van het polisblad (opschorting van 1 auto verzekering), binnen 2 dagen.
Snel inschakelen van het schadebureau (na 1 dag was de onderzoeker bij ons thuis, voor het onderzoek).
Snelle reactie per mail
--> prima

Martin uit Hellevoetsluis, 4 december 2013

Declareren gaat heel gemakkelijk en razendsnel.
Veel beter dan op papier!

M. uit Weert, 4 december 2013

Ontspannen,helder,behulpzaam...alleen maar positief.Ik hoop dat het zo blijft bij de dagelijkse verwerking.

Joan uit Renkum, 3 december 2013

Aanmelden gaat prima en snel.

A. uit Zwijndrecht, 3 december 2013

Uitstekende en snelle aanmelding

Koen uit Emmen, 3 december 2013

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail