Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

Ben je al klant?

We plaatsen alleen ervaringen van klanten.

 

Deel jouw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Aanmelding: Prettige en snelle manier :)

Sandra uit Deurne, 21 november 2013

Aanmelding is als zeer prettig ervaren. Kan t v harte aanbevelen!

Lagendijk uit Etten-Leur, 21 november 2013

Aanmelding:

Zeer vlotte afhandeling,een kwestie van minuten.

L. uit Nijkerk, 21 november 2013

Ik ben snel en duidelijk geholpen.

Michel uit Ees, 20 november 2013

Zowel telefonisch als per e-mail een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Bereikbaarheid klantenservice niet via een servicenr: prima!
Ik ben tevreden.

J uit Heeswijk, 20 november 2013

Snelle afhandeling, klantvriendelijk en zeer correct.

Medewerker nam uitvoerig de tijd om alles nogmaals goed uit te leggen. Zeer professioneel.

Patrick uit Arnhem, 20 november 2013

Aanmelding positief ervaren. Onze draadloze telefoon viel alleen helaas uit door stroomgebrek. Maar daar kan Promovendum niets aan doen.

Rafael uit Zegveld, 20 november 2013

Uitstekende site en snelle reacties per email.

J.G.M. uit Eindhoven, 20 november 2013

Aanmelding zorgverzekering:

Eenvoudig, heldere uiteenzetting van hetgeen er binnen de dekking valt.

Cooiman uit Malden, 20 november 2013

De aanmelding is zeer soepel verlopen, alsmede het opzeggen van onze oude verzekering. Ik ben zeer verrast over de snelheid waarmee dit is gebeurd.

J. uit Leiden, 19 november 2013

Ik wist niet dat het zo snel en gemakkelijk geregeld zou zijn. Ik had dus beter eerder kunnen overstappen. Ik heb nu jaren teveel betaald.

AM uit Gouda, 19 november 2013

Op mijn vragen die ik stel per e-mail en telefonisch krijg ik snel en gerichte antwoorden.
Ik ben er zeer tevreden over.

Stoops uit Leerdam, 18 november 2013

Ik heb de aanmelding als prima ervaren.

J.A. uit Vlissingen, 18 november 2013

De aanmelding als zeer goed ervaren!

J.A.Th.M. uit Lichtenvoorde, 18 november 2013

Voor het eerst zelf een zorgverzekering aangevraagd. Met een paar drukken op de knop was alles in kannen en kruiken.
Super eenvoudig!

Edwin uit Groningen, 18 november 2013

TOP! Snelle afhandeling, een dag eerder nog declaraties ingediend per post maar de digitale declaratie heeft de andere ingehaald.

Wim uit Leuvenheim, 17 november 2013

Het declaratieproces verliep geweldig!!

J. uit Moerkapelle, 15 november 2013

Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld.
Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .

Frank uit Tilburg, 15 november 2013

Declaratie afhandeling sneller dan de wind. Uitstekend!!!

Jack uit Beegden, 15 november 2013

Ik heb het declaratieproces ervaren als: Redelijk - Goed

E. uit Weesp, 14 november 2013

Alle afhandelingen van declaraties zijn naar tevredenheid behandeld.
Ook telefonische vragen zijn afdoende en correct beantwoord .

Frank uit Tilburg, 14 november 2013

Zeer goede communicatie en heel erg behulpzaam. Ik ben erg tevreden!!

Simone uit Durham, uk (voorheen leiden, Nl), 14 november 2013

Het zou een 5 sterren+ zijn als je ook nog in je declaratie on line kon kijken.
Verder uitstekende service en correcte afhandeling van de declaraties.

L.p.j.arends uit Bontebok, 14 november 2013

De declaratieafhandeling:

Ik vind het erg prettig dat ik online m'n declaratie kan afhandeling. Het gaat snel en ik vind het fijn dat ik een e-mail terug krijg met een overzicht van wat er gedeclareerd is.
Jammer vind ik dat ik op de site niet mijn totale declaratie-overzicht kon vinden.. Ik heb flink rond gekeken, maar ik kon niet vinden wat ik dit jaar reeds vergoed heb gekregen.

Renske uit Eelde, 14 november 2013

Ervaring declaratieafhandeling: Zeer goed. Online erg prettig, goed vindbaar en eenvoudig.

Esther uit Aalsmeer, 14 november 2013

Kort maar krachtig: positieve ervaring, snel en correct.

Alida uit Gytsjerk, 14 november 2013

Vlotte reacties, correcte behandeling, vriendelijk aan de telefoon.

C.L. uit Dronryp, 14 november 2013

Snel antwoord op mijn vraag gekregen, ook prettig dat ik eraan werd herinnerd te reageren. Nadat ik de gevraagde documentatie heb opgestuurd, was alles zo geregeld.

Goede service, goede zorgverzekering. Als ik terugkeer naar Nederland hoop ik weer bij Promovendum terecht te kunnen.

Mvg, Mariam Mijhad

Mariam uit Munchen, Duitsland, 13 november 2013

Snelle en correcte afhandeling van de stormschade. Voor sommige items werd zelfs na enkele jaren gebruik de nieuwwaarde vergoed.

Ook eerdere afhandelingen van geleden reis- en glasschade in 2013 verliepen vlekkeloos... Chapeau

H.J.L.LAHAYE uit Simpelveld, 13 november 2013

Prima contact en tot nu toe keurige afwikkeling.

J.P.T. uit Hattem, 12 november 2013

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail