Tuinfeest

Promovendum ervaringen

Onze klanten blij maken, daar werken we elke dag hard voor! Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. We hebben er al ruim 32.000 gekregen☺.

 

Klant bij Promovendum? 
 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Zeer makkelijk en klantvriendelijk bij aanmelding.

A. uit Delft, 2 december 2013

Uitstekende aanmelding, nu afwachten hoe het gedurende het jaar verloopt.

R.H. uit Almere, 2 december 2013

Super eenvoudig en snel aanmelden

T. uit Rotterdam, 2 december 2013

Aanmelding verliep soepel en gemakkelijk

M uit Hellevoetsluis, 1 december 2013

Zeer klantvriendelijk

Yvonne uit Den Haag, 1 december 2013

Zo makkelijk en zonder zorgen heb ik nog nooit een polis om kunnen zetten, Bijna alles gaat automatisch, eenmaal de aanvraag ingevuld loopt alles op rolletjes. Klasse

Pierre uit Boxtel, 1 december 2013

Heel snel geregeld.

Linda uit Ridderkerk, 1 december 2013

Prettig en snel. De keuze voor Promovendum is niet zozeer de lage premie maar de keuze-vrijheid van zorg. Het lijkt ons heel vervelend als je iets hebt dat je dan niet naar een zorgverlener mag die jij graag wilt.

R.E.Jacobson uit Utrecht, 1 december 2013

Heel correct , duidelijk en klantvriendelijk.

J.Buiter uit Schagen, 1 december 2013

Aanmelding: Prima, snel en makkelijk.

J. uit Deventer, 1 december 2013

Zeer snelle feedback, zowel telefonisch als per email. Op de aanmelding per internet werd binnen een paar uur gereageerd en dat op zaterdag.

W uit Riethoven, 1 december 2013

De telefoon werd snel opgenomen. De medewerker hoefde me niet door te verbinden. Hij kon mij meteen helpen. Op mijn verzoek stuurde hij per omgaande een mail met alle declaraties, die door Promovendum voor heeft betaald.

Wim uit Velserbroek, 1 december 2013

De aanmelding is snel, helder en eenvoudig verlopen. Prima!
Dikke duim.
m.v.g,
F El Filali

F. uit Utrecht, 30 november 2013

Simpel en vooral erg snel afgehandeld. Als dat zo blijft, blijf ik ook!

H. uit De Bilt, 30 november 2013

Duidelijke en snelle aanmelding

G. uit Oegstgeest, 30 november 2013

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag

F.alblas uit Schiedam, 30 november 2013

Zelden zó voorkomend behandeld. Zeer vriendelijke bejegening. Snelle service. (zelfs na een mailtje dat ik op zaterdagmiddag verstuur, wordt binnen tien minuten per telefoon gereageerd).

Geweldig!

Jacques uit Noordwijkerhout, 30 november 2013

Duidelijk, vlot en klantvriendelijk.

Medewerkers zijn de afspraken nagekomen en weten op de meeste vragen direct antwoord of komen er snel op terug.

P. uit Hoofddorp, 30 november 2013

De mond op mond reclame ging uw brief al vooruit.
Fijn dat jullie de opzegging bij de oude verzekeraar uit handen nemen. Yvon

Yvon uit Hengelo, 29 november 2013

Servicemedewerker heeft me te woord gestaan. mijn complimenten over de professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Maurice uit Zevenaar, 29 november 2013

Zeer prettig en snel kunnen aanmelden

W.van uit Barendrecht, 29 november 2013

Aanmelden verliep overzichtelijk.

K.D. uit Harderwijk, 29 november 2013

Heel klantvriendelijk. Duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen!

Sandra uit Bodegraven, 29 november 2013

Spannend om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, maar ik kreeg voldoende vertrouwen na het lezen van de website. Telefonische ben ik keurig, accuraat en vlot geholpen met mijn vragen. Vol vertrouwen 2014 in met Promovendum.

Renske uit Haarlem, 29 november 2013

L.S.,

Tot nu toe de beste ervaringen met Promovendum.

Vr Gr

Maat

S.H.Maat uit Heerenveen, 29 november 2013

Ik ben verrast door de snelle reacties heel goed .

Kruitwagen uit Helvoirt, 29 november 2013

ransparant, eerlijk, duidelijk, alles wat je moet weten word je duidelijk tegen een scherpe premie net met het hele gezin overgestapt.

M.Boutachkourt uit Gorinchem, 29 november 2013

Snelle heldere reactie op mijn vraag met hierin een logische vervolgvraag.

Joan uit Oisterwijk, 29 november 2013

Zeer vlotte afhandeling van declaraties.

Chris uit Holten, 29 november 2013

Aanmelding verliep: Glissando !

J.T. uit Vianen Ut, 28 november 2013

8,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail