Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Zeer snel en correct geïnformeerd!

Bert uit Hattem, 14 december 2015

Onze bagage kwam niet aan. Per telefoon kregen we info over ons pakket, de dekking en instructies hoe verder. Na terugkeer de stukken ingestuurd per mail.;. Een wk later alles afgerond.

Drijber uit Amsterdam, 12 december 2015

efficient, bevredigend, goed

Hetty uit Vught, 8 december 2015

Snel en vriendelijk te woord gestaan met hopelijk met een goede oplossing.

Niek uit Arnhem, 7 december 2015

dank voor de snelle en goede afhandeling

L uit Veenendaal, 4 december 2015

Wij hebben onlangs gebruik moeten maken ivm een sterfgeval wat ons is overkomen terwijl wij op vakantie waren in Benidorm.
Omdat wij een doorlopende annuleringsreisverzekering bij u hebben afgesloten hebben wij gebruik moeten en gemaakt van het SOS Alarmnummer wat er op de polis stond.
Het is in een woord meer als geweldig hoe alles perfect is geregeld niets was te veel,de afwerking alles klopte tot in details.
Wij zijn met het vliegtuig via Alicante terug gekomen super,toen wij in Eindhoven waren gearriveerd het wij met jullie Promovendum gebeld ik kreeg uw schadespecialist aan de telefoon ook zij verdiend een geweldig compliment op de zeer snelle en geweldige afwerking van het geheel.
Laat dit gezegd zijn wij zijn met Promovendum zeer gelukkig dat wij deze keuze voor jullie hebben gemaakt.
Vriendelijke groet Mevrouw Bruijstens van den Heuvel

Mevrouw uit Eindhoven, 2 december 2015

Okay , ga zo door , snel en to the point.

G.W.J. uit Gronsveld, 27 november 2015

Reactie deskundig, maar niet vriendelijk. Kreeg de indruk dat ik redelijk dom was om niet eerst contact te hebben opgenomen met SOS-International. Wanneer je acuut ziek ben is dat niet prettig. Het direct doorverbinden met SOS was een hulp en daarmee werd voor mij tijd gewonnen.

Aad uit Utrecht, 14 november 2015

Beste heer Van Hagen, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam zal vandaag contact met u opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2015

Snel geregeld om dekkingsgebied voor doorlopende reisverzekering te wijzigen!!

P.J.J. uit Deventer, 13 november 2015

Snel en makkelijk geregeld en goedgekeurd!! Hoop er nooit gebruik van hoeven te maken!

Paul uit Alblasserdam, 5 november 2015

Keurige afhandeling van geleden schade

Roberts uit Molenhoek, 5 november 2015

Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat het uiteindelijk meer dan 5 dagen duurde ( zoals beloofd ) voordat ik bericht had ontvangen, nadat ik alles had opgestuurd.
Een telefoontje naar jullie heeft het "proces"wel weer versneld. Ook het geld was snel bijgeschreven. Al met al, heel goede service. Bedankt.

H uit Weert, 5 november 2015

Beste heer Hermans, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet binnen het beloofde termijn hebben gereageerd. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om u hierover uitleg te geven.

Vriendelijke groet, Promovendum - 5 november 2015

Zeer ontevreden met de reactie en de mannier waarop de e-mail is verstuurd.
Door deze reactie overweeg ik sterk om al mijn verzekeringen bij Promovendum op te zeggen en weer onder te brengen bij mijn oude verzekeraar.
Met vr gr
Joris Schonk

Joris uit Rotterdam, 22 oktober 2015

Beste heer Schonk, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons schadeteam gaat vandaag contact met u opnemen over de schadeafhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 22 oktober 2015

Snelle en correcte afhandeling.
Klantvriendelijk

Stuart uit Bemmel, 22 oktober 2015

Prima afwikkeling van Promovendum. Bagage te laat gearriveerd, vervangende golfschoenen gekocht en keurig teruggekregen. Zo hoort het!

Jurn uit Naarden, 16 oktober 2015

Fijne ervaring met het gesprek, goed te woord gestaan, snel en volledige antwoorden, top!

Andrea uit Sassenheim, 15 oktober 2015

De dekking van de reisverzekering is minimaal. De vergoedingen voor veel producten zijn gemaximaliseerd. Zo ook voor mijn gestolen iPhone. Deze is verzekerd tot 250 euro.

Jeffrey uit Den Bosch, 9 oktober 2015

Beste heer van Wanrooij, jammer om te horen dat we niet aan uw verwachting voldoen. Ons schadeteam neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

Ondanks de opstartproblemen met het opzeggen van de oude verzekering, heeft promovendum dit weer zeer netjes hersteld. Ik ben erg tevreden.

Luuk uit Hoorn, 8 oktober 2015

Heel fijn, duidelijk en vooral snel geholpen. Ik vind het nog steeds een schande dat AirBerlin niet zelf deze kosten heeft gedeclareerd, maar ben ontzettend tevreden over de afhandeling van Promovendum.

Bianca uit Groningen, 2 oktober 2015

Ik werd erg vriendelijke en goed geholpen. Alleen werd er gezegd dat ik binnen 5 werkdagen iets zou horen over de afhandeling van mijn schade. Dat klopte niet. Gelukkig kreeg ik na 8 werkdagen een mail dat het vergoed zou worden.

Elise uit Leiden, 2 oktober 2015

Beste mevrouw Denissen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer te vernemen dat wij later dan beloofd gereageerd hebben. Gelukkig hebben wij u verder goed geholpen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 oktober 2015

Behandeling snel en adequaat; chapeau

Stegemann uit Vaassen, 30 september 2015

Voor het eerst in mijn leven heb ik gebruik moeten maken van mijn reisverzekering. De melding, afhandeling en betaling is duidelijk en snel verlopen. Perfect!

Zoe uit Amstelveen, 25 september 2015

Snelle en prima afhandeling

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

Prima en snel afgehandeld

Michael uit Maarssen, 24 september 2015

snelle afhandeling, prettig gesprek aan telefoon, aanmelding schade via internet niet doorgekomen na enkele dagen gebeld en schade alsnog opgenomen.
Schadeformulier enigszins beperkt om meer dan 5 schade artikelen te noteren

Jankees uit Maassluis, 14 september 2015

Snel en correct geholpen

J.Snippe uit Assen, 14 september 2015

Prima. Zeer hulpvaardig.

Rob uit Leiden, 4 september 2015

Hebben een schade ingediend die nooit afgehandeld is. Schadenummer: 1509397/MMO.
Is inmiddels al op een andere manier opgelost. Voor afhandeling van deze schade geven wij 1 ster.

Van uit Goes, 27 augustus 2015

Beste mevrouw Van Middelkoop, wij gaan uitzoeken wat er is gebeurd. Ons schadeteam neemt contact met u op om het uit te leggen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 augustus 2015

We hadden een tas verloren tijdens onze reis. Ik heb de sos dienst gebeld. Zij hebben netjes de melding doorgegeven aan Promovendum. Ze vertelde wel dat we geen aangifte hoefden te doen omdat het om verlies ging en niet om diefstal. De volgende dag werd ik gebeld door Promovendum en er werd gezegd dat ik wel aangifte moest doen. En gelukkig maar want de tas was door een eerlijke vinder bij de politie neergelegd!

Goed service en goed contact met jullie team. Heel netjes geholpen

Hans uit Wijk bij Duurstede, 25 augustus 2015

Afspraken werden direct nagekomen en de schade was binnen een dag geregeld.
Dus: perfect!

Pim uit Poortugaal, 17 augustus 2015

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail