Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Ik werd vakkundig en erg vriendelijk te woord gestaan.

Marthy uit Apeldoorn, 29 november 2022

prima geholpen, zeer goede telefonische service

carin uit Marsum, 29 november 2022

vriendelijk, duidelijk gesprek. Goed geholpen

lesley uit Krimpen aan de Lek, 26 november 2022

Goed geholpen en naar tevredenheid alles geregeld, super.

Louis uit Oudega, 23 november 2022

Goed contact via mail

Hans uit Duiven, 22 november 2022

Vervelend genoeg was mijn jas gestolen in een hotel waar ik verbleef. Gelukkig is de jas door mijn reisverzekering vergoed. Natuurlijk even de nodig documenten ingevuld en bon opgezocht maar daarna was het snel geregeld. Ben er blij mee.

Hans uit Helmond, 22 november 2022

Snel, respectvol, duidelijk.

Harold uit Amsterdam, 21 november 2022

Prima geholpen door medewerker.

Hans uit Naaldwijk , 21 november 2022

Zeer netjes en duidelijk te woord gestaan betreffende veranderen van de verzekering

Fons uit Nieuwkoop , 21 november 2022

Snel antwoord en verdere vragen ter afhandeling.

Harrie uit Venlo, 20 november 2022

Top. Prima gesprek, uitstekend geholpen en geadviseerd, prettige stem.

Gertjan uit Maurik, 18 november 2022

Netjes geholpen aan de telefoon, fijn geen eindeloos keuzemenu, maar gewoon iemand te spreken krijgen zonder spraakcomputer.

Cindy uit Soest, 18 november 2022

Snelle en goede service

Anton uit Castricum, 17 november 2022

goede dienstverlening

Bert uit Vlaardingen, 16 november 2022

Schade tijdens onze reis snel en goed afgehandeld. Dank!

Henrie uit IJsselmuiden, 14 november 2022

Lange looptijd in afhandeling
Niet ingaand op gestelde vragen/verzoeken in e-mail
Wisselende instructies: telefonisch, geen probleem om een recente factuur aan te bieden, per e-mail: afgekeurd, is na de schade datum.

Sander uit Zwolle, 14 november 2022

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je ervaring niet geheel positief is. We lossen dit graag met je op. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Duidelijke antwoorden op mijn vragen!

Daniel uit Zoetermeer, 14 november 2022

Tot zover tevreden met de afhandeling. De uitkomst moet echter nog blijken.

De verzekering staat op ons beide namen. Maar bekend met het e-mail adres van mijn vriendin.
Nu we schade melden vanuit mijn e-mailadres krijgt ze toch steeds de reacties.
Terwijl ik wel de bevestigen krijg wanneer het bericht is ontvangen.
Lijkt me dat dat beter kan.

Jens uit Sterksel, 13 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw tip hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 november 2022

Duidelijke, vriendelijke en snelle uitleg.

Thea uit Venray, 11 november 2022

Goede en duidelijke informatie over de opzegging
Zeer vriendelijke dame inspelend op,wat ik wil
Bevestiging per email ontvangen

Ronald uit Lisse, 10 november 2022

Heldere mails, inhoudelijk prima. Snelheid best prima tov andere verzekeraars

Gonny uit Apeldoorn , 10 november 2022

Goed geholpen, de telefoniste was heel erg vriendelijk en nam de tijd om informatie die ik zelf ook terug had kunnen vinden nog even uit te leggen.

Youri uit Waalwijk, 8 november 2022

Jammer dat als je eens in de zoveel jaar een keer gebruik maakt van de doorlopende reisverzekering, omdat er echt iets waardevols verdwenen is, er helemaal niets vergoed wordt. De rekensom, 25% afschrijving per jaar, zorgt er inderdaad voor dat ik nog eens goed ga overleggen of ik nog wel verder de reisverzekering ga voortzetten. Jammer.

Rolf uit Breda, 6 november 2022

Dankjewel voor je review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer er geen schadebedrag uitgekeerd wordt. We vinden het jammer dat je je niet kunt vinden in onze polisvoorwaarden. We nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 november 2022

Alles correct en vlot afgewerkt. TOP.
Terzijde: De website kan eenvoudig sterk worden verbeterd: Gebruik NOOIT en NERGENS meer grijze letters op een witte ondergrond. Het komt de leesbaarheid zeer ten goede.
(Het is een epidemische ziekte onder z.g. vormgevers.)

Heiner uit Groningen, 3 november 2022

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je tevreden bent over ons Acceptatieteam. We nemen je feedback over onze website mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 november 2022

Uitstekend en adequaat geholpen door een zeer vriendelijke en empathische medewerker.

Peter uit Krimpen aan den IJssel, 3 november 2022

U geeft tegenstrijdige berichten, zie mijn email van zojuist

Ruben uit Rotterdam, 2 november 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid was ontstaan. Een collega van ons Serviceteam heeft contact met je opgenomen. We hopen dat alles nu duidelijk is.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2022

Heel goed, adequaat en menselijk geholpen.

Doménique uit Hengelo , 1 november 2022

De medewerkster die ik aan de telefoon had was echt heel erg behulpzaam en heeft mijn vraag volledig beantwoord. Maar dit was het derde telefoontje. Als ik bij het eerste telefoontje had geweten dat ik pas op 10 december bericht krijg had ik dat geweten.

Petra uit Uithoorn, 1 november 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We waarderen het dat je jouw feedback met ons deelt. We nemen je tip mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 november 2022

Buitengewoon slechte ervaring als nieuwe klant, onzorgvuldige en teleurstellende aanpak! Promovendum heeft begin september jl. mijn schademelding beoordeeld en aan mij bevestigd dat een vergoeding van de schade volgt en dat dossier is gesloten maar komt daar zes weken later alsnog op terug, gaat niet in op de door mij aangedragen argumenten waarom dit niet redelijk is, maar eist eenvoudigweg terugbetaling van de vergoeding van EUR 150 en dreigt direct met een incassobureau als niet binnen 14 dagen is terugbetaald. Zo doen ze dat dus met hun klanten. Schandalig.

Aukje uit Rhenen, 31 oktober 2022

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de schadeafhandeling. We begrijpen dat het geen leuk bericht is. Ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag met je en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 oktober 2022

Goede snelle service!

C uit Geleen , 31 oktober 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail