Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Keurig netjes geholpen

Johan uit Goirle , 4 maart 2021

correcte behandeling en doet moeite om vraag te beantwoorden c.q. uit te zoeken

ger uit Berg en Terblijt, 26 februari 2021

Correcte behandeling van mij vragen.

Anita uit Nw.schoonebeek, 26 februari 2021

Zeer goed en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Tjeerd uit Rotterdam, 3 februari 2021

zeer snel en deskundig, maar toch ook erg vriendelijk te woord grestaan! 2 probleempjes meteen opgelost! Hulde!!!

Fred uit Bathmen, 29 januari 2021

Goede informatie, snelle afhandeling, leek ook niet een moeilijke zaak maar het is fijn te kunnen vragen naar vergoeding zonder allerlei voorwaarden door te lezen.

Reinier uit Bussum, 28 januari 2021

Super geregeld, als het na een uitkeringsaanvraag ook zo gaat ben ik een blijvende klant.

Jan uit Hoofddorp, 26 januari 2021

Schade gemeld en ben nu al 1,5 week aan het wachten op bericht hierover, heb reeds een extra bericht verzonden of eea aan is gekomen. Dit duurt te lang promovendum..

Joyce uit Zuidland, 7 januari 2021

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. We gaan je een reactie geven, bedankt voor je terugkoppeling hierover.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 januari 2021

Promovendum heeft fout van andere verzekering recht gezet. Blij dat ik ben overgestapt. Al was het alleen maar voor de vriendelijkheid die Aegon niet toonde.

Winnifred uit Hoofddorp, 3 januari 2021

Mijn declaraties werden door omstandigheden gefaseerd ingediend. Alle keren was de afhandeling op basis van de ingediende gegevens correct en binnen door Promovendum zelf ingestelde tijd. De communicatie via e-mail is in orde. Schadebehandelaar is een betrouwbare medewerker en maakt waar wat Promovendum belooft.

Peter uit Oud Beijerland, 24 december 2020

Telefonisch word er gezegd dat ik 100 euro eigen risico moet betalen maar derest gedekt zal worden. In het vervolg kan ik maximaal 250 euro krijgen. Ik zou niet weten waarom je deze verzekering nog zou afsluiten.

Kevin uit Gorinchem, 24 december 2020

Dankjewel voor jouw review. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring niet positief is. Graag leggen wij de voorwaarden persoonlijk aan je uit, ons Schadeteam neemt contact op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 24 december 2020

snel en goed afgehandeld

Rinke uit Lichtenvoorde, 10 december 2020

Afhandeling binnen de daarvoor gestelde termijn. Alles werd in eerste en tweede termijn prima opgelost.

Peter uit Oud Beijerland, 9 december 2020

Niet goed! Er wordt alleen maar verwezen naar voorwaarden en eigen risico, waarbij het dan goed uitkomt om het schadebedrag onder de de eigen risico grens te krijgen.
Belachelijk. Meteen mijn verzekeringen opgezegd.

Werner uit Bavel, 17 november 2020

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 november 2020

Snelle en duidelijke afhandeling en het geld voor de schade was snel overgemaakt.

AJC uit Tilburg, 17 november 2020

Snelle afhandeling. Het wachten was op de leverancier voor het aanleveren van de reparatie informatie. Promovendum heeft het snel en correct afgehandeld.

Niels uit Amstelveen, 9 november 2020

Ik ben fantastisch geholpen met de declaratie van onverwachte reiskosten in het buitenland. Ik ben geholpen door een schadebehandelaar, hij heeft mij super geholpen, ik ben hem en het bedrijf enorm dankbaar, 5/5 dienstverlening.

Daan uit Schiedam, 4 november 2020

Dankjewel voor het compliment! Wij geven dit door aan onze schadeafdeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 november 2020

Slecht aangegeven dat er een eigen risico is voor elektronische apparaten. Het schadeformulier is vervelend lang en alles moet handmatig ingevoerd worden (polis nummer etc). Te tijdrovend.

Sonny uit Vught, 30 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 november 2020

De eerste contacten (2x) verliepen enigszins moeizaam. Het derde contact was prettig en het verzoek is spoedig gerealiseerd.

Jack uit Zwolle, 27 oktober 2020

Zeer snelle reactie op mijn declaratie. Adequaat en vriendelijk te woord gestaan.
Het belangrijkste: uitbetaling heel snel!

Klasse!

Kees uit Dordrecht, 17 oktober 2020

Mijn claim werd zeer snel en correct afgehandeld. Het geld stond op dezelfde dag al op mijn rekening! Hartelijk dank Promovendum.

Jan uit Assen, 17 oktober 2020

Snel en goed geregeld!

Erik uit Leiden, 16 oktober 2020

Op de website van Promovendum heb ik 'binnen 1 minuut' een reis- en annuleringsverzekering afgesloten. Later bleek dat in de algemene voorwaarden stond dat deze verzekeringen een looptijd hebben van minimaal 1 jaar. Dit werd niet vermeld tijdens het 'supersnelle' afsluiten van de verzekering. In mijn beleving ben ik hier behoorlijk misleid.

Linda uit Heerlen, 16 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2020

Geen enkel begrip voor mijn uileg

Laurens uit Leiden, 13 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Dat vinden wij jammer om te horen! Ons Schadeteam neemt contact met je op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 oktober 2020

Voorlichting vooraf over een schade door de schadebehandelaar is super slecht geweest.

Laurens uit Leiden, 13 oktober 2020

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 oktober 2020

Slecht. Er wordt steeds niet op mijn vraag ingegaan. Ik krijg steeds te horen wat ik al weet.
En het duurt al een week....geen goede verzekering heb ik het gevoel. Mensen aan t lijntje houden. Hoe moet dat als er echt wat gebeurd?

Hilde uit Heiloo, 11 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 oktober 2020

Vriendelijke, deskundige medewerker.Snelle reactie.

Kees uit Dordrecht, 8 oktober 2020

Slecht. Er wordt steeds niet op mijn vraag ingegaan. Ik krijg steeds te horen wat ik al weet.
En het duurt al een week....geen goede verzekering heb ik het gevoel. Mensen aan t lijntje houden. Hoe moet dat als er echt wat gebeurd?

Hilde uit Heiloo, 7 oktober 2020

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 oktober 2020

Klantvriendelijke benadering, zaak snel en adequaat afgehandeld.

Margreet uit Leidschendam , 7 oktober 2020

Ik heb gisteren gebeld (om 10 uur in de ochtend) en na heel lang wachten kreeg ik eindelijk iemand van de back office aan de lijn en die gaf aan dat het heel druk was en of ik een terugbel verzoek wilde inleggen? Zo gezegd zo gedaan.
De gehele dag niets vernomen! Vanochtend dus een een e-mail met excuses en of ik mijn vraag per e-mail wilde stellen?
Had dit dan gelijk verteld.
Nu wordt er in de mail gevraagd: Vertel mij hoe ik ik het doe?
Nou bij deze slecht dus.

Lisanne uit Oisterwijk, 6 oktober 2020

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 oktober 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail