Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 47.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Ik werd lekker vlot en deskundig geholpen om mijn doorlopende reisverzekering aan te passen.

Ben uit Westervoort, 22 september 2023

Uitstekend geholpen, duidelijke uitleg.

Carla uit Capelle aan den IJssel, 20 september 2023

Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door de Klantadviseur. We sturen je review met een glimlach door naar onze collega!

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 september 2023

Een prettig en heel gerustellend gesprek, waarbij ik echt de indruk heb dat deze dame alles in orde zal maken.

Lex uit Soest, 19 september 2023

Waardeloze service.
Begin augustus schade gemeld door hagel aan het Gardameer. Op 11 augustus alle documenten opgestuurd. Pas 20 dagen later (31 augustus) een reactie, of er nog meer stukken opgestuurd kunnen worden. Direct verstuurd uiteraard. Vandaag op 18 september (wederom bijna 3 weken later) wederom de vraag of ik nog meer stukken op kan sturen terwijl iemand van Promovendum mij vorige week telefonisch verzekerd heeft dat alle benodigde stukken inmiddels ontvangen zijn. Nu mag ik dus weer 3 weken gaan wachten tot ik een reactie ontvang en zijn we vervolgens 2 maanden verder.
Tevens vind ik de manier van afhandeling niet netjes. Klakkeloos beroep doen op een artikel om niet te hoeven uitkeren terwijl dit wordt tegengesproken in een ander artikel. Hopelijk wordt dit op korte termijn afgehandeld. Dit spreekt namelijk alle ervaringen met "snelle afhandeling" behoorlijk tegen.

Mike uit Harderwijk, 18 september 2023

Wat naar dat je te maken hebt gehad met hagelschade. We begrijpen dat we momenteel veel van je vragen met betrekking tot de wachttijd. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om de aangeleverde stukken te beoordelen. We hopen dat alles compleet is voor een vlotte schadeafhandeling.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 september 2023

Soepele en snelle afhandeling

Yvette uit Barendrecht, 17 september 2023

Schade van maart loopt nog steeds. Elke keer een kleine vraag en dan soms 15 werkdagen moeten wachten op weer een volgende vraag. De hulp ter plaatse was prima maar de feitelijke afhandeling duurt wel heel erg lang.

Mirjam uit Hellevoetsluis , 13 september 2023

Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen je zorgen over de trage afhandeling van de schade. We zullen ons best doen om dit proces te versnellen en ervoor te zorgen dat je vragen en zorgen sneller worden behandeld. Een Schadebehandelaar zal contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 september 2023

Prettige communicatie en snelle afhandeling.

Froukje uit Breda, 11 september 2023

Na aanmelding van de schade, zeer snelle bevestiging en instructies.
En uiteraard de bos bloemen bij thuiskomst. Echt Top!

Pieter uit Mijdrecht, 11 september 2023

Vond het wel lang duren voor dat
het bedrag terug gestord werd
Want de papieren had ik op tijd naar U toegestuuurd

André uit Loosdrecht, 5 september 2023

Heel netjes afgehandeld

Ad uit Dordrecht, 4 september 2023

Bedankt voor je review! Wat goed om te lezen dat je schademelding naar volle tevredenheid is afgehandeld. Dit geven we met een glimlach door aan jouw schadebehandelaar.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 september 2023

Communicatie liep in het begin wat stroef, wat wel begrijpelijk is om te bepalen of de claim terecht is. Uiteindelijk toch vlot afgehandeld. Dank.

Jaco uit Uithoorn, 1 september 2023

Snel antwoord ontvangen op mijn gestelde vraag.

Joop uit Almere, 1 september 2023

Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. We staan altijd klaar om jou snel en behulpzaam te antwoorden op je vragen. Aarzel niet om ons in de toekomst te benaderen als je hulp nodig hebt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 1 september 2023

Heb een al meer dan tien jaar een reisverzekering bij Promovendum, nog nooit een claim ingediend voor een reis. Tijdens onze vakantie zijn er drie stoelen, die voor de vouwwagen, tegen de vouwwagen aan stonden gestolen. Ik heb gelijk met Promovendum gebeld en kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn die meeleefde en aangaf dat ik een claim kon indienen. Zij vroeg naar de ouderdom van de stoelen en hoe het gebeurd was ed. Daarna heb ik een claim ingediend, met foto's erbij, veel werk daaraan besteed. Ik krijg nu een hele korte reactie: In artikel 20 leest u dat bagage zonder toezicht niet onder de dekking valt. Is het normaal dat ik elke avond de campingstoelen binnen moet zetten en wat is binnen? Iedereen heeft op een camping de stoelen buiten staan, ze stonden tegen de vouwwagen aan. Ik zou ook niet voorzichtig genoeg zijn geweest. Deze verzekering is zinloos, ik zeg hem op!

GJ uit Zwolle, 31 augustus 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat de situatie met de gestolen stoelen frustererend is geweest. We hebben je claim zorgvuldig bekeken en hebben helaas moeten concluderen dat volgens de polisvoorwaarden bagage zonder toezicht niet onder de dekking valt. We realiseren ons dat dit misschien niet het antwoord is waarop je hoopte, en we begrijpen je standpunt. Een collega van ons Schadeteam neemt contact op om jouw ervaring met ons te bespreken!

Vriendelijke groet, Promovendum - 31 augustus 2023

Snel afgehandeld, makkelijk in te dienen formulier.

Marcel uit Veldhoven, 25 augustus 2023

Uitstekend geholpen! Bedankt.

Aad uit Poortugaal , 24 augustus 2023

Prima uitleg, duidelijk en klantvriendelijk

jos uit Nijmegen, 23 augustus 2023

prima vriendelijk en duidelijk geholpen

Yorinde uit Den Haag, 22 augustus 2023

Top! De Verzekeringsadviseur heeft mij uitstekend geholpen. Super vriendelijk, fijn en snel geregeld!

Bastiaan uit Wijk bij Duurstede, 18 augustus 2023

Snel en helder antwoord.

Iris uit Den Dolder, 17 augustus 2023

Snelle en correcte afhandeling.

H uit Obbicht, 16 augustus 2023

Uitgebreid met medische dekking heel vlot geregeld

Tom uit Doetinchem, 14 augustus 2023

Duurt lang voordat ik antwoord krijg

Mohammed uit Heukelum, 14 augustus 2023

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat je liever sneller een reactie wenst. Op dit moment zijn de reactietijden vooral met betrekking tot de schadeafhandeling niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Je kunt ons voor een update altijd bereiken via de chat. We staan je daar graag te woord.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 augustus 2023

Ben al maanden bezig om bescheiden te mailen, waarop ik steeds te horen krijg :slecht leesbar. Leesbaar of niet?

Albert uit Helmond , 11 augustus 2023

Wat vervelend dat het niet lukt om de bewijsstukken leesbaar aan ons op te sturen. Een collega van ons schadeteam kijkt graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Er wordt zo snel mogelijk telefonisch contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2023

Zeer langzame terugkoppeling van schadeclaims. Van 1 nog niets gehoord en de ander alleen extra informatie moeten sturen en verder weer stilte.

Hanny uit Voorburg, 11 augustus 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We kunnen ons voorstellen dat je de schadeafhandeling tot nu toe niet als positief ervaart. Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met je op. Hij/zij informeert je dan over de stand van zaken van beide schadedossiers.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2023

De schade werd netjes afgehandeld. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken en dat vond ik erg prettig!
Ben al jarenlang bij deze maatschappij en kan deze alleen maar aanraden!

Claudia uit Delden, 11 augustus 2023

4 weken geleden ongeval/schade gemeld en is een dossier bij de alarmcentrale geopend. Na melding van schade per e-mail duurt het 3 weken om een schadeformulier op te sturen?

Albert uit Utrecht, 11 augustus 2023

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt bij de behandeling van jouw schade. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met je op en informeert je over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 augustus 2023

Fantastisch vriendelijke kernachtige mail terug met zeer coulante boodschap. Dank!

Ellen uit Vlaardingen , 9 augustus 2023

Zo super goed de service en afhandeling was van/bij de alarmcentrale bij de repatriëring, zo traag en rommelig is de financiële afhandeling !
Heel erg jammer. De bewering is dat afhandeling 5 dagen duurt. OK laat het 14 dagen zijn maar we zijn nu bijna een maand aan de gang. Waarbij na 4 weken vragen komen welke reeds 2 weken eerder zijn beantwoord en ingestuurd.

Gert-Jan uit Rotterdam, 8 augustus 2023

Dankjewel voor het achterlaten van een review. We begrijpen de teleurstelling. Op dit moment zijn de reactietijden vooral met betrekking tot de schadeafhandeling niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 augustus 2023

Ik heb een goed gesprek gehad.
Mijn vragen werden prettig beantwoord.
Mijn zaak werd netjes in behandeling genomen

Lucia uit Rotterdam, 8 augustus 2023

Onbegrijpelijk dat je de dekking van de verzekering slechts 1 x per jaar kunt wijzigen en niet flexibel kunt aanpassen.

Sebastiaan uit Zoetermeer, 7 augustus 2023

Bedankt voor je feedback! Het klopt dat je de dekking van je doorlopende reisverzekering niet meerdere keren in een jaar kunt aanpassen. We begrijpen dat dit een teleurstelling en nemen je opmerking mee in onze verdere ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 augustus 2023

8,0

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail