Gezin in bed

Doorlopende reisverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze reisverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via de button hieronder. In totaal kregen we al meer dan 32.000 ervaringen van onze klanten. 

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Vriendelijk en geduldige en goede uitleg en meteen afgehandeld, top!

Sacha uit Etten-Leur, 20 januari 2022

Vlot contact en goed geholpen. Hier kunnen we mee verder. Super!

Japke uit Wijckel, 19 januari 2022

Snel en efficiënt geholpen

Marja uit Cuijk, 18 januari 2022

Contact was prima. Rustige en deskundige mevrouw. Ze gaf de gevraagde informatie zeer duidelijk. Complimenten!

will uit Veghel, 17 januari 2022

Vriendelijke en aardige man. En deskundig.

Gerda uit Hoogland, 16 januari 2022

Zeer slecht, niet transparant, geen informatie geven over afwikkeling kosten/schade. Niet duidelijk waarom niet alle kosten worden meegenomen en zeer lange wachttijden voor retourinformatie Geen feitelijk correcte bedragen voor vergoeding.

Peter uit Hapert, 14 januari 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met ons Schadeteam. Een collega neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 januari 2022

Prima geholpen door medewerkster

P.J. uit Arkel, 12 januari 2022

Na het melden van een schademelding doorlopende reisverzekering bij mijn wintersport vakantie kreeg ik te horen dat dit niet gedekt was omdat ik geen wintersport dekking zou hebben. Ik betaal al 7 jaar voor extra wintersportdekking, maar de schade afdeling kon dat 'niet zien in hun systeem'. Ik moest mijn polisblad van de website downloaden en aantonen dat ik inderdaad wintersport dekking had, en daarna werd mijn melding wel in behandeling genomen. Slecht systeem? Slechte praktijk?

Daniel uit Leusden, 12 januari 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 januari 2022

Net en snel geholpen

Willian uit Helmond, 11 januari 2022

Snel en vriendelijk.

Gerda uit Hoogland, 11 januari 2022

Antwoord duurt wat lang, maar is volledig en voldoende. In correct Nederlands en klantvriendelijk.

Hans uit De Bilt, 7 januari 2022

Prettig ervaren.Slagvaardig en duidelijk

Jainulabudien uit Kudelstaart, 6 januari 2022

Mijn vraag snel en adequaat afgehandeld.

Rein uit Middelaar, 6 januari 2022

Trage verwerking van polis aanpassing maar goed geholpen door klantenservice om het toch alsnog snel te verwerken zodat geplande reis niet onverzekerd zou zijn. 5 sterren voor klantenservice en 3 sterren voor backoffice die polisaanpassingen verwerkt

roel uit Rosmalen, 3 januari 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend om te lezen dat het langer duurde dan dat je van ons gewend bent. Met deze feedback gaan wij zeker aan de slag. Uiteraard is het fijn om te zien dat je tevreden bent over onze klantenservice.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 januari 2022

Beperkte dekking, eigen risico van €100,- op bagage. Koffer vernield door Ryanair wordt niet gedekt. Verzoek tot wijziging incassonummer is ook niet goed verwerkt.

Daniel uit Woerden, 29 december 2021

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 29 december 2021

Duidelijk Vriendelijk Helemaal tevreden

Jan uit Bergen op Zoom, 29 december 2021

Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg

Ab uit Houten , 27 december 2021

De schademelding is keurig en snel afgehandeld.

Jan uit Enkhuizen, 17 december 2021

Blij dat de schadeclaim opnieuw beoordeeld is.

Ineke uit Hoogkarspel, 15 december 2021

Bedankt voor de afwikkeling van mijn claim
Keurig gespecificeerd.
Ik ben tevreden

Karin uit Arnhem, 14 december 2021

Snel en goed geholpen

Geert uit Utrecht, 14 december 2021

Kreeg antwoord op mijn vraag.

Ineke uit Doetinchem, 14 december 2021

De afhandeling van mijn schademelding is volgens mij prima verlopen...denk ik....
Het zou prettig zijn geweest, wanneer ik ergens een overzicht kon inzien, waarin is opgenomen wat de termijnen voor afschrijving van diverse producten is. Dat had mij en de schade afhandelaar tijd gescheeld.
Maar alsnog dank voor de be- en afhandeling van mijn claim.

Patrick uit Hoofddorp, 10 december 2021

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! Wat fijn om te lezen dat je de afhandeling als prettig hebt ervaren. De tip over het overzicht nemen wij mee in ons verbeterproces. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 10 december 2021

Goede service, begripvol en de beloftes worden nagekomen.

Derek uit Leeuwarden , 9 december 2021

Na enige strubbelingen keurig geregeld

christiaan uit Voorburg, 8 december 2021

goede reactie op mijn vragen.

Piet uit Zwolle, 8 december 2021

Vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Remon uit Zwaag, Hoorn, 7 december 2021

ik zou het wel fijn vinden als jullie vanuit het buitenland bereikbaar zijn op een onkostenvriendelijke manier. Ik moest wel internationaal bellen want jullie admini loopt enigszins achter en ik wilde perse per 1 dec de polis wijzigen.

stanley uit Amsterdam, 3 december 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! We vinden het fijn om te zien dat deze positief is. Ook willen wij jou bedanken voor het delen van jouw tip. Wij verbteren iedere dag en nemen jouw tip hier uiteraard in mee!

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 december 2021

Er is GEEN afspraak gemaakt dat deze verzekering minimaal 1 jaar moest duren.

J.L.A. uit Prinsenbeek, 2 december 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting voldoen. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 december 2021

Goed en professioneel geholpen.

Wim uit Groningen , 29 november 2021

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail