Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

efficiente en adequate afhandeling, waarvoor dank!

André uit Wijchen, 23 juli 2021

Vriendelijk, efficiënt en effectief geholpen. Duidelijk uitgelegd welke stappen worden gezet.

PPJ uit Lewedorp, 21 juli 2021

vlotte en correcte aanwijzing voor schadeafhandeling

Paul uit Dordrecht, 20 juli 2021

Snel en duidelijk geholpen

Mark uit Laren, 19 juli 2021

Super snel en vriendelijke geholpen!

Reinier uit Zeist, 19 juli 2021

We zijn vanmorgen uitstekend geholpen door uw medewerker. Goed meegedacht en goed naar ons geluisterd.

tjalle uit Dronten, 16 juli 2021

Top geholpen door de medewerker. Exceeding expectations. Hulde.

Raymond uit Veenendaal, 6 juli 2021

Dank voor de vriendelijke en informatieve hulp

Wietske uit Warnsveld , 1 juli 2021

Door omstandigheden helaas onze vakantie moeten annuleren. Alles zeer snel en netjes opgelost. Erg tevreden!

Sander uit Oldenzaal, 15 juni 2021

De medewerker heeft mij zeer integer te woord gestaan m.b.t. een annulering n.a.v. verdrietige familieomstandigheden.
Dit waardeer ik enorm.
Ook de beloofde e-mail werd binnen een uur verstuurd.
Hartelijk dank!

Greetje uit Hoevelaken, 8 juni 2021

Na ons verhaal aan de schadebehandelaar verteld te hebben, kregen we vandaag een geschenkset met veel beterschap. Erg attent!! Toch hopen we de verzekering niet nodig te hebben en alsnog te kunnen gaan.....

Sander uit Oldenzaal, 27 mei 2021

Het bedrag vandaag laten verhogen ivm de oplopende reiskosten. Ging goed. was duidelijk en kundig.

Nico uit Heiloo, 25 mei 2021

Uw medewerker toonde alle begrip tijdens mijn telefonische toelichting. Waarvoor nogmaals mijn dank.
Ben erg blij met de afhandeling.

W uit Hoofddorp, 21 mei 2021

Wanneer je een reis door omstandigheden moet annuleren dan is dat al vervelend genoeg. De schadebehandelaar heeft ons vriendelijk geholpen en gaf ook duidelijk aan waar wij wel / geen aanspraak op konden maken.

Tamara uit Wateringen, 19 mei 2021

Vriendelijk aangesproken waarbij we echt oprecht even contact hadden, niet alleen maar “woorden”

M uit Soest, 17 mei 2021

Beetje lange wachttijd maar daarna prima geholpen!

Diana uit Ermelo, 16 april 2021

Correct en snel afgehandeld, vriendelijke en met kennis van zaken sprekende medewerkster

Ad uit Beek en Donk, 15 april 2021

vragen kort en bondig en excellent beantwoord!

Robert uit Bussum, 8 april 2021

Prima telefonisch contact, vriendelijke mevrouw met een heldere, duidelijke uitleg

Ad uit Beek en Donk, 6 april 2021

Goed geholpen door vriendelijke medewerkster!

Chandra uit Dordrecht, 2 april 2021

Duidelijke uitleg van de voorwaarden

Josine uit Den Haag, 1 april 2021

geweldige service en attentheid

Jan Willem uit Soest, 25 maart 2021

Over onze annuleringsverzekering hebben wij met de schadebehandelaar gesproken en de afzegging van onze reis ivm ziekte komt helemaal goed.
En ontzettend bedankt voor het prachtige boeket bloemen,
Geweldig!! en heel attent, wat een verrassing!!

Jan Willem uit Soest, 20 maart 2021

Goed en duidelijk te woord gestaan en uitleg over het te volgen traject ontvangen

Fred uit Lekkerkerk , 15 maart 2021

Vriendelijke, geduldige medewerkster!!

Chandra uit Dordrecht, 15 februari 2021

Ongedaan maken opzegging is verwerkt.

Philip uit Amsterdam, 14 januari 2021

Wachttijd op antwoord is te lang. Ik heb z.s.m. de vraag gesteld n.a.v. het afsluiten van een verzekering. Met de vraag of een geboekte reis ook onder de voorwaarden valt. Dat is het geval als je de reis maximaal 7 dagen voor afsluiten verzekering afsluit. Wel lastig als je dan later dan 7 dagen antwoord krijgt.
De situatie valt binnen de regels dus er is geen probleem ontstaan. Geen verdere actie nodig.

Rolf uit Gouda, 13 januari 2021

We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij verbeteren iedere dag en nemen jouw ervaring hierin mee. Bedankt voor jouw feedback!

Vriendelijke groet, Promovendum - 13 januari 2021

Zeer attent, snel en vakkundig afgewikkeld.

Marc uit Tilburg, 7 januari 2021

Zeer snelle afhandeling van de annuleringsschade.

Piet uit Oostvoorne, 7 januari 2021

Annulering werd vriendelijk met aandacht voor menselijke kant en situatie zorgvuldig, deskundig en snel afgewikkeld.

Ad uit Amersfoort, 31 december 2020

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail