Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Al jaren ben ik klant bij Promovendum, voor de ziektekostenverzekering en een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Gelukkig hebben mijn man en ik in die jaren nooit een schade hoeven indienen op de laatste twee verzekeringen. Mijn man is in maart van dit jaar helaas overleden zodat ik met hem geen reisjes meer kan boeken.
In september van dit jaar heb ik met een vriendin een reisje geboekt maar helaas is zij ziek geworden en konden we niet gaan. Zij kreeg via haar verzekering het volledige bedrag uitgekeerd maar helaas krijg ik maar 75 % van mijn deel van de kosten omdat het een vriendin betreft. Mijn fout dat ik die voorwaarde niet heb gelezen maar ik vind het toch wel triest om
een zo'n relatief klein bedrag niet te vergoeden terwijl ik/wij al zoveel jaren premie hebben betaald. Ik was gelukkig niet ziek maar wel slachtoffer van de situatie. Jammer Promovendum!!!!

Marianne uit Apeldoorn, 30 november 2022

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat de vergoeding niet aan je verwachtingen voldoet. Dit vinden we jammer. We nemen je feedback mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 november 2022

perfect en vriendelijk geholpen!!

Jos uit Zuid-Beijerland, 30 november 2022

In het verleden toen ik nog studeerde (lang geleden) was ik al tevreden over Promovendum, maar dit keer heeft de afhandeling van een annulering alle verwachtingen overtroffen. De reden voor een annulering zijn eigenlijk nooit leuk en je boekt geen vakantie met het idee dat je wilt annuleren. Dus toen ik om gezondsheidsredenen moest annuleren, trof ik niet alleen een meedenkende werknemer (het juiste formulier werd direct meegestuurd bijvoorbeeld), maar ook een luisterend oor. De bos bloemen die ik later ontvangen heb, hebben echt mijn dag gemaakt. Dit was totaal niet nodig, maar soms is dat precies wat een mens nodig heeft: een lief gebaar van een volledig vreemde: Top! Nogmaals mijn dank!

Anne Marie uit Voorhout, 26 november 2022

het invullen op de computer lukte, maar het verzenden niet.....

wopke uit Ureterp, 23 november 2022

Wat vervelend dat het verzenden niet lukte. We zien dat je het nu per post hebt verstuurd. Dat is uiteraard ook prima! Ons Schadeteam wacht de documenten geduldig af en neemt contact met je op zodra we alles hebben ontvangen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 23 november 2022

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan bij de melding van de schade. Schademeldingsformulier werd per ommegaande toegestuurd en schade werd snel afgewikkeld. Uitermate tevreden over de gehele afhandeing.

Jo uit Vught, 23 november 2022

Heel begripvol en duidelijk was hij.

Anand uit Rotterdam , 21 november 2022

Veel te traag in reageren en teleurstellend & in onze optiek onrechtvaardige resultaat m.b.t. reden afwijzing van de claim.

Huub uit Elbrug, 19 november 2022

Bedankt voor je review, Huub. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je schademelding van begin deze maand. We begrijpen dat je het zo snel mogelijk vergoed wilt zien. Ons Schadeteam neemt spoedig contact met je op om je vragen van vandaag te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 november 2022

Correct en klantgericht afgehandeld

Albert uit Bussum, 15 november 2022

Bedankt voor het compliment. Fijn om te lezen dat je ervaring met ons Schadeteam en het proces positief is! Dit geven we door aan onze afdeling Schade.

Vriendelijke groet, Promovendum - 15 november 2022

Vriendelijk, accuraat en direct geholpen. Ik moest helaas mijn reis annuleren vanwege gezondheidsproblemen. De afhandeling van de annulering door Promovendum ging soepel en snel en dat is erg fijn in een toch wel vervelende situatie.

Anke uit Heemstede, 14 november 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat je jouw reis hebt moeten annuleren. Wij wensen je veel beterschap toe!

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 november 2022

Luisterend oor en heldere uitleg van de procedure.
Direct een mail ontvangen met alle info.

Ferry uit Tilburg, 10 november 2022

Prima uitgevoerd! Ik wilde de aanpassing eerst nog even met mijn echtgenote bespreken. Na akkoord heb ik teruggebeld. Servicemedewerkster zelf was niet te bereiken echter haar collega, heeft de aanpassing probleemloos opgepakt.

Bert uit Culemborg , 8 november 2022

Annulering i.v.m. het overlijden van een goede vriend. In de eerste plaats waren we al verrast dat die mogelijkheid bestond. Na het eerste contact was er even een hobbel, een niet verzonden/aangekomen email. Maar dat was snel vergeten door de vriendelijke telefooncontacten. Na aanlevering van alle stukken ( wel veel maar logisch) hebben we nu binnen 2 weken bericht dat we krijgen uitbetaald.

Manny uit Harkstede, 7 november 2022

Geen goede ervaring. Veel onduidelijkheid geweest lange tijd. Ik heb meerdere malen moeten bellen omdat ik geen emails ontving, waar ze hadden gezegd dat ik binnen 5 dagen een email zou ontvangen. Tevens ben ik niet erg professioneel benaderd.

Claudia uit Amsterdam, 7 november 2022

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het mailcontact rondom jouw schademelding. Ons Schadeteam bespreekt je ervaring graag telefonisch met je. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2022

Duidelijke informatie, snelle afhandeling

Tjitske uit Monnickendam, 6 november 2022

Snelle afhandeling van de declaratie.

John uit Bunde, 4 november 2022

Tevreden over de fijne afhandeling.

John uit Venlo, 28 oktober 2022

Goede informatie, snelle afhandeling en uitbetaling.

Leo uit Helmond, 28 oktober 2022

Reis geannuleerd vanwege het overlijden van mijn schoonmoeder. Heel fijn te woord gestaan, netjes afgehandeld en zelfs een persoonlijk kaartje om ons sterkte te wensen in deze tijd. Kortom prima!!

Dik uit Geldermalsen, 27 oktober 2022

Beoordeling is eigenlijk geen 1 ster.
Ik heb een claim ingediend voor niet genoten reisdagen ivm een vertraging van een vlucht.
Deze valt onder de Annulering Polisvoorwaarden Artikel 4 lid b.
Promovendum wijst de claim af op basis van de Polisvoorwaarden van de Reisverzekering .
Idioot toch, dat je het als klant beter moet weten en scherp moet blijven opletten en meelezen.
Gelukkig zijn de klanten Hoger opgeleid, dus die kunnen dat wel.
Hoe zit het met de opleidingsniveau van de medewerkers?

Eddy uit Sleen , 25 oktober 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring niet positief is vanwege een schadeafwijzing. We bespreken jouw ervaring graag telefonisch met je. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 oktober 2022

Prima service maar wel wat lange response tijd. Ik heb vaak zelf contact op moeten nemen omdat terugkoppeling lang duurde.

Mindel uit Helmond, 20 oktober 2022

Dankjewel voor jouw review! We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee. Wel vinden wij het fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 oktober 2022

Vriendelijk en correct
Fijn contact en alles goed geregeld

Angelique uit Pijnacker, 20 oktober 2022

Telefonisch snel onze annuleringsverzekering verhoogt.

Erwi uit Valkenswaard, 17 oktober 2022

Ik werd goed geinformeerd en geholpen qua benodigde informatie om mijn reis te kunnen annuleren. uiteindelijk heeft de Schademedewerker dit snel en kundig verwerkt waardoor ik netjes mijn reissom terug kreeg gestort.

Patrick uit Venlo, 16 oktober 2022

vriendelijk geholpen, en snel bevestiging over het uitbetalen van de schademelding

Laura uit Amsterdam, 13 oktober 2022

Zeer vlotte afhandeling

Harry uit Lisse , 12 oktober 2022

Ik ben uitstekend te woord gestaan en geholpen door de medewerkers van promovendum. Ze namen alle tijd om rustig met mij door het formulier heen te lopen en te zorgen dat alles compleet is voor een soepele afhandeling.

Ron uit Zoetermeer, 12 oktober 2022

Erg onduidelijk: na beeindiging verzekering eerst restitueren, dan opnieuw afschrijven.

Arie uit Ouwsterhaule, 12 oktober 2022

Bedankt voor je review. Excuses dat er verwarring is ontstaan. Een collega van onze Financiële afdeling licht graag toe wat er gebeurd is en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 oktober 2022

Ik kreeg opeens een melding dat mijn verzekering werd opgeheven. Na telefonisch contact bleek dat ik dubbel verzekerd was. Slordig, maar ook vreemd dat ik dan eerst een mail kreeg dat mijn verzekering was opgeheven zonder toelichting.

Tim uit Leeuwarden, 12 oktober 2022

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid was over de verwerkte opzegging. We leren graag van jouw ervaring en nemen jouw feedback mee in onze evaluatie.

Vriendelijke groet, Promovendum - 12 oktober 2022

Zeer negatief, geen enkele coulance getoond.
Gemiste kans.

Elif uit Nijmegen, 11 oktober 2022

Bedankt voor je review! Wat jammer dat je niet tevreden bent doordat er geen coulance heeft plaatsgevonden. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 oktober 2022

Super afgehandeld, zeker gezien de situatie, zeer discreet

Pieter uit Breda, 11 oktober 2022

8,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail