Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

De annulering doorgeven via de mijn omgeving ging snel en gemakkelijk. Daarna werd het snel afgehandeld. Na het afhandelen had ik de dag erna al het geld op mijn rekening.

Koen uit Dordrecht, 24 juni 2024

Gezien voorgeschiedenis had Promovendum veel sneller kunnen handelen. Daarnaast is de communicatie met de klant onvoldoende.
Er wordt bv niet eens een simpel bericht van ontvangst gegeven bij mailcontact.
Teruglezen op eigen account is ook geen mogelijkheid.
Mijn ervaring is dat ik dus overal achteraan moet gaan: hebben jullie de info ontvangen? Wat gebeurt er nu verder? Waarom heb ik geen mailtje gehad? Er valt dus nog veel te verbeteren.

Erik uit Maarssen, 19 juni 2024

Bedankt voor je feedback. We kunnen ons voorstellen dat je teleurgesteld bent en bieden onze excuses aan voor de problemen die jij hebt ervaren. Een van onze Schadebehandelaars neemt binnenkort contact met je op om deze kwestie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 juni 2024

Slecht. Duurt veel te lang, slechte communicatie en dan uiteindelijk natuurlijk toch te weinig uitbetalen. Ik zou me kapot schamen als Promovendum zijnde. Wat laat je je kennen zeg. Triest.

Marcel uit Naaldwijk , 19 juni 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag de gelegenheid aangrijpen om je ervaring te verbeteren. Daarom zal een van onze Schadebehandelaars zo snel mogelijk contact met je opnemen om deze kwestie verder te bespreken en een passende oplossing te vinden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 juni 2024

Duidelijke en snelle afhandeling.

Jos uit Munstergeleen, 19 juni 2024

Prima geholpen. Wel lastig dat huisarts in het kader van de AVG geen geneeskundige verklaring wilde afgeven.

Arjan uit Losser, 18 juni 2024

Goed geholpen en afgehandeld.

Maria uit De Lutte, 18 juni 2024

Vakantie moeten annuleren om medische redenen.
Gebeld en situatie uitgelegd en toezegging dat dit is gedekt.
Schademelding gedaan en gevraagde informatie aangeleverd.
Vervolgens hoor je niets meer en daarom gebeld, proces ligt stil omdat er meer info nodig is. Info aangeleverd, wachten en dan komt er een verzoek om weer meer info ( afspraken in ziekenhuis) aan te leveren. Vervolgens weer 15 dagen wachten.
Medewerkers aan de telefoon of chat zijn aardig en doen hun best maar promovendum heeft het proces van schadeafhandeling niet op orde.
Vraag direct na een schademelding alle benodigde informatie op en niet dakpansgewijs gewijs, dat geeft vertraging en irritatie

Tom uit Bergambacht , 17 juni 2024

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik begrijp de teleurstelling. Op dit moment zijn de reactietijden vooral met betrekking tot de schadeafhandeling niet zoals je van ons zou mogen verwachten. We werken er hard aan om dat te verbeteren, maar daar ben jij nu niet mee geholpen. Je kunt ons voor een update altijd bereiken via de chat of telefoon. Je tip nemen we mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 juni 2024

Ten eerste ben ik dik tevreden met Promovendum als verzekeraar en ten tweede ben ik aangenaam verrast door de Specialist Schaderegeling met een Beterschap kaartje omdat ik door een flinke blessure helaas m’n reis moest annuleren.
Zulke service heb ik eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt.
Wat mij betreft dus 5 sterren voor Promovendum.
Van advies t/m evt schade afhandeling verloopt alles goed en snel bij dit bedrijf.
Echt een aanrader dus. Ook qua prijzen.

R uit Rotterdam, 12 juni 2024

Helaas moesten wij om gezondheidsredenen onze geplande vakantie annuleren. Promovendum heeft onze schade vlot en naar onze zin afgehandeld.

Greet uit Harderwijk, 6 juni 2024

Correcte afwikkeling van de claim.

HC uit Leiden, 31 mei 2024

Snel en correct antwoord op mijn vraag waarom de premie afwijkt.
Heeft bij nader inzien met indexatie te maken.

Theo uit Oosterhout, 30 mei 2024

Vakantie moeten afzeggen voor medische ingreep, gebeld of alles netjes is aangeleverd met als antwoord ja alles is binnen en dan na alle werkdagen weer eens een mail krijgen dat er meer info moet aangeleverd worden! Alleen maar laten wachten om het verzekerde deel nog niet hoeven uit te betalen! En nu na nog meer aanleveren weer laten wachten zeker, een grote schande hoe jullie hier mee om gaan!!

Robert uit Zandvoort , 30 mei 2024

Bedankt voor het toelichten van je review. We vinden het spijtig dat je niet tevreden bent over de voortgang van je schademelding. We begrijpen dat het vervelend is dat de reactietermijn momenteel hoger ligt dan gebruikelijk. Je Schadebehandelaar neemt contact met je op om de situatie te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 30 mei 2024

De afhandeling van deze simpele annulering duurt erg erg erg lang !!
Nu weer een nieuw bewijsstuk aanleveren en maar weer vertragen.
Dat is niet klantvriendelijk.
Daar ben ik zwaar ontevreden over.

Hans uit Enschede , 28 mei 2024

Bedankt voor jouw review. Onze Schadespecialisten doen er alles aan om de duur van de schadeafhandeling zo kort mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat er, gedurende de afhandeling, aanvullende stukken opgevraagd worden. Op deze manier kan de schadespecialist het dossier juist beoordelen. Graag leggen we de reden hiervan persoonlijk aan je uit en zorgen we graag voor opheldering. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op!

Vriendelijke groet, Promovendum - 28 mei 2024

Zeer kundig en vriendelijk

Geert-Jan uit Erp, 28 mei 2024

Iedere keer weer nieuwe documenten opvragen. Dat kan toch in één keer??? Het voelt als 'aan het lijntje gehouden worden'.... Nu vraagt u per mail een document op maar de portal zegt dat aan alles is voldaan... Wat voelt dit slecht zeg...!!!

Jan uit Dronten, 27 mei 2024

Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat je niet blij bent met de aanvullende vraag die is gesteld. De online omgeving voor het schademelden is nieuw en nog volop in ontwikkeling. We zullen jouw feedback meenemen in het verdere optimalisatieproces. Fijn dat je de tip met ons deelt.

Vriendelijke groet, Promovendum - 27 mei 2024

Pas op het moment dat er schade is, weet je wat je aan een verzekeraar hebt. Nou, mijn complimenten in dit geval. Bij het online melden, werden direct de eerste gegevens opgevraagd. Tussentijds ontving ik nog één keer een e-mail voor aanvullende documenten. En 2 weken later bericht dat de verzekering tot uitkering overging. Top! Bij Promovendum doen ze wat ze beloven.

Joyce uit Hoensbroek, 22 mei 2024

Met lange tussenpozen worden nieuwe documenten aangevraagd, afhandeling duurt (te) lang.

Daniel uit IJsselstein, 14 mei 2024

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je reacties te lang vindt duren. De reactietermijn van ons Schadeteam is momenteel maximaal 15 werkdagen. We werken er hard aan om dit te optimaliseren.

Vriendelijke groet, Promovendum - 14 mei 2024

Moeizame afwikkelingen, omdat de vragen niet in een keer gesteld werden! We dachten alle vragen beantwoord te hebben en daarna komen er weer opnieuw vragen

N. uit Uitgeest, 11 mei 2024

Dank je wel voor je feedback! Deze informatie is waardevol voor ons. We nemen dit graag mee in het optimaliseren van onze processen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 11 mei 2024

Altijd goed bij Promovendum! Jammer dat m'n woning niet meer verzekerd kan worden omdat het boven horeca is, maar begrijpelijk. Anders had ik al mijn verzekeringen hier naar overgesloten.

Kay uit Dordrecht, 8 mei 2024

ik heb foto's gemaakt van de toe te voegen documenten, maar die worden niet geaccepteerd. Dus dat is jammer. Hoe nu verder? misschien ligt het probleemaan mijn kant. geen idee

lis uit Wassenaar, 3 mei 2024

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt bij het toevoegen van documenten. Om het probleem te onderzoeken en je verder te helpen, zal een van onze Schadebehandelaars binnenkort contact met je opnemen. We willen graag meer details verzamelen over de situatie en kijken hoe we je kunnen helpen om de documenten succesvol toe te voegen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 3 mei 2024

Is ronduit slecht. Voor de eerste keer "schade" gehad. De menselijke maat is ver te zoeken. Zelfs bij een overlijden in de familie wordt er nog getwijfeld of er sprake is van schade door een uitgestelde reis terwijl de overlijdensakte, rouwkaart, kosten omzetten tickets e.d. zijn overlegd .

je kan beter bij Unive iets meer per maand betalen, dan weet je tenminste dat je correct én als mens behandeld wordt.

w uit Spakenburg, 2 mei 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. We vinden het jammer om te lezen dat jouw schadeafhandeling niet positief is verlopen, dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Een van onze schadebehandelaars zal contact met je opnemen om deze kwestie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 mei 2024

Zelfs geen 1 ster! Deze beoordelaar heeft zitten slapen: ik krijg alleen vergoed wat de KLM mij al heeft terug betaald (dat bedrag moet worden afgetrokken van de ticketprijs), ipv het bedrag van ongeveer 900 euro! (wat mijn reisgenoot van jullie kreeg).

L uit Rotterdam, 25 april 2024

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, al begrijp ik dat deze niet positief is. Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in de afhandeling. Om deze kwestie verder te bespreken en jouw ervaring beter te begrijpen, zal een van onze Schadebehandelaars contact met je opnemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 april 2024

Supersnel en attent afgehandel, geen overbodige vragen.

Wim uit Venlo, 25 april 2024

Via telefoon de annulering doorgegeven en dit is erg goed gegaan.

N. uit Uitgeest, 20 april 2024

Graag zie ik snellere reacties op mijn email - maar vooral ook uitleg hoe u tot beslissingen re uitkeringen komt (en berekening van het bedrag) - zowel bij de reisverzekering en de annuleringsverzekering wordt dat totaal niet onderbouwd - dat is zorgwekkend.

Margot uit Heemstede, 20 april 2024

Dank je wel voor je waardevolle feedback! We kunnen ons voorstellen dat je een snelle en uitgebreide reactie wenst te ontvangen. Ons Schadeteam zorgt graag alsnog voor duidelijkheid en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 20 april 2024

Erg prettig gesprek. Goed en snel geholpen.

Gert uit Lisse, 18 april 2024

Correcte en tijdige afhandeling; makkelijke manier voor aanleveren stukken

Patrick uit Maren-Kessel, 17 april 2024

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je de afhandeling van jouw schade als correct en tijdig hebt ervaren. We streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en zijn blij dat je het aanleveren van documenten als makkelijk hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 17 april 2024

Snel, effectief, vriendelijk! Als een koning :-)

Armijn uit Blauwestad, 16 april 2024

Contact met vriendelijke mensen, die zowel empatisch als oplossingsgericht denken en handelen.
Buitengewoon prettig.

Geert uit Amsterdam, 12 april 2024

Ik werd erg vriendelijk benaderd door jullie, en begripvol en vertrouwenwekkend. Dank

Ton uit nunspeet , 11 april 2024

8,1

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail