Auto inpakken voor vakantie

Doorlopende annuleringsverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen over onze annuleringsverzekering. Heb je zelf een ervaring die je graag wilt delen? Dat kan via het klanttevredenheidsformulier.

 

Ervaring plaatsen

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Doorlooptijd van de afhandeling is te lang.
Nadat ik gebeld had, werd het opgepakt en was het binnen korte tijd afgehandeld.

Fred uit Veenendaal, 19 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je eerst lang moest wachten op de afhandeling. Uiteraard vinden wij het prettig om te lezen dat je alsnog een positieve ervaring met ons Schadeteam hebt gehad.

Vriendelijke groet, Promovendum - 19 oktober 2021

Gebeld met de vraag of we onze reis kunnen annuleren vanwege ongeval dochter, echter hier geen snel en duidelijk antwoord opkregen. Moesten maar annuleren en 5 dagen afwachten of we het geld wel terug krijgen.

Bert uit Hoogeveen, 18 oktober 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Dat moet niet makkelijk zijn geweest, wat vervelend om te lezen. Uiteraard is dit niet gegaan zoals het hoort. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 18 oktober 2021

Prima geholpen, klantvriendelijk en snel.

Marian uit Enschede, 13 oktober 2021

Snelle reactie, duidelijk aangegeven, wat te doen.
Ook snel de teruggave geregeld.
Dank.

Trudy uit Duiven, 12 oktober 2021

Een erg prettig, empatisch contact en een snelle afwikkeling.

Andre uit Nunspeet, 12 oktober 2021

Zeer snelle afhandeling.

René uit Apeldoorn, 11 oktober 2021

Goed en snel geholpen. Wachttijd was wel iets te lang (10 min)

Mohamed uit Oisterwijk , 6 oktober 2021

Wat goed om te horen dat jouw ervaring zo positief is! Dat je lang moest wachten, dat is uiteraard niet hoe het hoort. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimun te beperken. Wij nemen jouw opmerking hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 6 oktober 2021

Een poging om een chat op te bouwen verliep als volgt:
* Start met opgeven van naam en het stellen van mijn vraag
* Na 30 seconden: "Wij zoeken een medewerker die u kan helpen ...."
* 1 minuut daarna: "Het is op dit moment erg druk in de chat. We vragen nog heel even uw geduld".
* 1 minuut daarna: "Sorry, het is nog steeds erg druk in de chat. Blijf nog even wachten of stel uw vraag via de mail"
* 2 minuten daarna: Verbinding werd zondermeer verbroken met als verklaring "The connection to the server has been restored".
Conclusie: Als je een service niet kan bieden, wek die verwachting dan ook niet.

Jaap uit Utrecht, 4 oktober 2021

Hartelijk dank voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een collega van ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw vragen met je door te nemen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 4 oktober 2021

Zeer professioneel en behulpzaam

Anonyme uit Eindhoven, 4 oktober 2021

Erg goed, een medewerker van het schadeteam heeft ons snel en goed geholpen

Marjolijn uit Hellevoetsluis, 30 september 2021

Prima, vlot, prettig!

Nol uit Amsterdam , 17 september 2021

Ontzettend fijn te woord gestaan nadat wij meer informatie wilden hebben over het annuleren van de vakantie ivm ziekte. Dat hielp ontzettend en maakte het allemaal een stukje beter.

Lisanne uit Leiden, 14 september 2021

Prima geregeld. Fijn en dank

Jacqueline uit Pijnacker, 13 september 2021

top! vriendelijk, duidelijk verhaal.

nicolette uit Haarlem, 12 september 2021

Vanwege een overlijden in de familie moesten we onze caravan-groepsvakantie na 10 dagen afbreken. De resterende dagen die we niet hebben genoten zijn zonder discussie vergoed.

Henk uit Rijsenhout, 10 september 2021

Ik ben erg tevreden over de service en reactie snelheid van Promovendum.

Stein uit Eelderwolde , 10 september 2021

Netjes en redelijk snel behandeld

Matthijs uit Helmond, 10 september 2021

Gebeld met de schadebehandelaar zou even kijken of alle stukken er waren en dan zaak afhandelen.dit is inderdaad gebeurt vond ik
Klasse.top de schadebehandelaar en top promovendum
Dit is de verzekeraar.
Goeie maatschappij met medewerkers die klant ook graag willen
Helpen en dat is een heel groot pree zijn uiterst vriendelijk enklantgericht.

Willy-Jan uit Arnhem, 9 september 2021

Eerlijk is eerlijk, ik ben verrast door de lange doorlooptijd die jullie hanteren voor mijn schadeclaim.

Met vriendelijke groet,
Charles

Charles uit Amsterdam, 7 september 2021

Bedankt voor jouw uitgebreide ervaring. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen jouw opmerkingen hierin mee.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 september 2021

Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de in te sturen formulieren en het dosier is keurig afgewikkeld en gesloten. Bedankt.

Albert uit Kimswerd, 3 september 2021

Vriendelijk geholpen door de schadebehandelaar :)

Vanya uit Vlaardingen , 1 september 2021

Claim is vriendelijk behandeld en naar tevredenheid afgehandeld.

Hans uit Heemskerk, 1 september 2021

Prima te woord gestaan. Vriendelijke en heldere uitleg.

Fons uit Zaandijk, 30 augustus 2021

Goed; zeer vriendelijk, en ontzettend aardig dat hij aanbood een cadeautje voor Iskander op te sturen (voetbal). Iskander was er echt heel blij mee.

M.L. uit Nijmegen, 26 augustus 2021

Helder en duidelijk bij proces rond afhandelen schade. Vriendelijk.
Vlotte afhandeling

John uit Valkenswaard, 24 augustus 2021

Vriendelijke reactie. Verder nog in behandeling

Hans uit Eindhoven, 19 augustus 2021

Helder, adequaat en snelle hulp van Promovendum!

J uit Odijk, 18 augustus 2021

Vriendelijk en snel geholpen.

Hans uit Heemskerk, 17 augustus 2021

Keurig en netjes afgewerkt. Top.

PMM uit Vinkel, 17 augustus 2021

Vriendelijk en snel geholpen!

Caroline uit Heemstede, 13 augustus 2021

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail