Mensen rennen naar auto

Wat zijn de voordelen als ik mijn auto laat repareren bij een aangesloten herstelbedrijf?

Reparatie door een schadehersteller die met ons samenwerkt, biedt jou voordelen. Welke dat zijn lees je hieronder:

 

Bij autoschade

Bel bij autoschade 078 648 13 18 om direct gebruik te maken van de voordelen van onze Schade Alarm Service.

 

  • Er wordt niet met jouw auto gereden als je dat niet wilt. Wij kunnen er altijd voor zorgen dat er een sleepwagen wordt ingezet.
  • Een auto nodig? Geen zorgen. In de meeste gevallen krijg je een gratis leenauto.
  • Je hebt geen omkijken naar reparatiekosten, want wij verrekenen alles direct met het schadeherstelbedrijf.
  • Je krijgt altijd 4 jaar garantie op de gerepareerde onderdelen. Reparaties worden gedaan met originele onderdelen. Het kan voorkomen dat deze tijdelijk niet geleverd kunnen worden. Om jouw auto zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen, kan in dat geval voor kwalitatief gelijkwaardige onderdelen gekozen worden. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met jou!
  • We werken alleen samen met kwaliteits-schadeherstelbedrijven. Zo weet je zeker dat jouw auto uitstekend hersteld wordt.
  • Kan jouw auto hersteld worden en maak je gebruik van de Schade Alarm Service, dan betaal je in veel gevallen geen eigen risico. Laat je jouw auto repareren bij een niet-geselecteerd bedrijf? Dan geldt er een eigen risico van 500 euro.

 

Bij ruitschade

Bel bij ruitschade 078 648 13 19 en maak gebruik van onze Autoruitschadeservice.

 

  • Laat je een ‘sterretje’ in jouw autoruit repareren bij een door ons geselecteerd schadeherstelbedrijf? Dan heb je geen eigen risico.
  • Heb je schade aan jouw autoruit en moet de ruit vervangen worden? Dan geldt er een eigen risico van 75 euro als je de ruit laat vervangen bij een door ons geselecteerd schadeherstelbedrijf. Bij een niet-geselecteerd bedrijf is dit 500 euro.

 

Met de term ‘eigen risico’ wordt onze standaardregeling voor het eigen risico bedoeld. In bijzondere gevallen kan het zijn dat je een ander eigen risico hebt. Je vindt dit terug op jouw polis. Deze download je makkelijk via Mijn Promovendum.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail