Mensen rennen naar auto

Ik wil de dekking van mijn autoverzekering wijzigen. Per wanneer kan dat?

Dat hangt ervan af of je de dekking van de autoverzekering wilt verlagen of verhogen.

 

Dekking verlagen

Wil je de dekking van je autoverzekering verlagen? Bijvoorbeeld van WA + Beperkt Casco naar WA. Houd er dan rekening mee dat je de dekking pas na de looptijd van de contractperiode kan verlagen. Dat is meestal één jaar. Deze datum is de contractvervaldatum. Deze vind je terug op jouw polisblad. De dekking kan daarna direct worden verlaagd. 

 

Dekking verhogen

Wil je de dekking van je autoverzekering verhogen? Bijvoorbeeld van WA + Beperkt Casco naar Allrisk. Dan kan dat op elk gewenst moment binnen de looptijd van de verzekering, en 1 jaar na een verlaging van de dekking. Houd er wel rekening mee dat de aanpassing direct gevolgen heeft op de hoogte van je premie. Voor een goede beoordeling vragen we je dan om foto's van alle zijden van de auto te sturen. 
 

Wil je jouw autoverzekering wijzigen? Dat kan online of telefonisch via 078 648 13 00. Je ontvangt meteen alle informatie over jouw nieuwe autopremie.   

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail