Mensen rennen naar auto

Wat is een schadeverzekering voor inzittenden?

Bij een autoverzekering kan je jezelf aanvullend verzekeren met een schadeverzekering voor inzittenden. Wat je misschien niet verwacht is dat de schadeverzekering voor inzittenden vooral belangrijk is voor de bestuurder, en niet voor medepassagiers. Wanneer je als bestuurder zelf een ongeval veroorzaakt, kun je de schade vergoed krijgen vanuit de schadeverzekering voor inzittenden. Denk hierbij aan letselschade, maar ook aan schade aan kleding of bagage. Dit geldt ook voor eventuele inzittenden die schade oplopen door het ongeluk. Schade aan spullen krijg je tot 2.500 euro vergoed.

 

Bij Promovendum zit standaard een ongevallen inzittendenverzekering bij jouw autoverzekering inbegrepen. Deze verzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van de bestuurder en medepassagiers. De schadeverzekering voor inzittenden kun je voordelig afsluiten bij jouw autoverzekering. Vink deze optie aan in het aanvraagformulier. Bereken je premie in 1 minuut. Heb je al een autoverzekering bij Promovendum? Bel 078 648 13 00 en wij helpen je graag verder.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Optioneel met inflatiebeschermer! Jouw overstap regelen wij. 

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail