Mensen rennen naar auto

Is mijn navigatiesysteem meeverzekerd op de autoverzekering van Promovendum?

De autoverzekering Beperkt Casco of Allrisk van Promovendum biedt dekking voor ingebouwde navigatiesystemen en entertainmentsystemen. Is jouw ingebouwde navigatiesysteem of entertainmentsysteem gestolen of beschadigd? Dan krijg je een vergoeding op basis van de vervangingswaarde, maar alleen als je bij schade gebruikmaakt van de diensten van een aangesloten schadeherstelbedrijf. Wij betalen dan de huidige nieuwprijs van een identiek systeem. Laat je de schade repareren bij een niet aangesloten bedrijf? Dan krijg je een vergoeding op basis van de dagwaarde. Het afschrijvingspercentage is dan 20% per jaar. Mobiele navigatie (zoals een los navigatiesysteem) is niet meeverzekerd op jouw autoverzekering. 


Heb je jouw autoverzekering voor 1 april 2014 afgesloten? Dan wordt bij schade of diefstal van jouw ingebouwde navigatiesysteem of entertainmentsysteem de vervangingswaarde vergoed. Bij een navigatiesysteem of entertainmentsysteem dat na de aanschaf pas aan de auto wordt toegevoegd, is de maximale vergoeding € 500. Mobiele navigatiesystemen vallen buiten de dekking.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail