Mensen rennen naar auto

Autoverzekering met pechhulp dekkingen

Kies Promovendum! Naast onze lage premie voor de autoverzekering met pechhulp, bieden we uitstekende voorwaarden. Zo kun je profiteren van onze thuisbrengservice, een gratis leenauto bij schade en onze occasionregeling.

 

Auto dekking

WA
Beperkt Casco
Allrisk
Letsel aan andere personen
Letselschade verhaalservice

Aangereden en is iemand anders schuldig? En heb je hierdoor letselschade opgelopen? Schakel onze Letselschadehulp in en wij verhalen de schade kosteloos voor je. Zo kan jij je focussen op je herstel.

Ongevallen­verzekering inzittenden

Met de ongevallenverzekering voor inzittenden krijg je een uitkering na een ongeval. De uitkering bij overlijden is maximaal 7.500 euro per inzittende. Bij blijvende invaliditeit is dat maximaal 25.000 euro per inzittende. Voor een vergoeding van materiële schade zoals bagage sluit je de schadeverzekering inzittenden af.

Schade aan objecten en andere auto’s
Verzekerd in alle EU landen

Geldig binnen de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zwitserland en het Europese deel van Turkije. Bekijk de groene kaart voor de volledige lijst.

Botsing met loslopende dieren
Brand-, storm- en hagelschade
Diefstal en inbraak
Leenauto met haal- en brengservice

Tijdens de reparatieperiode en bij diefstal krijg je een gratis leenauto tot je beschikking. Jouw auto wordt door een bij ons aangesloten schadehersteller opgehaald voor reparatie en de schadehersteller levert deze ook weer netjes bij je af (thuis of op jouw werk).

Reparatie met originele onderdelen
Ruime nieuwwaarde­regeling

Ben je de eerste eigenaar van de auto en is je auto nog geen 3 jaar oud? Dan vergoeden wij bij diefstal en total loss de huidige aanschafwaarde van eenzelfde auto, tot 100% van de verzekerde nieuwwaarde. 

Ruime occasion­regeling

Heb je een occasion (tweedehands auto)? Bij diefstal of total loss binnen een jaar na aanschaf krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je moet wel beschikken over de originele aankoopnota en de auto mag niet ouder zijn dan 7 jaar. Daarnaast moet de auto aangekocht zijn bij een autobedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en lid is van de BOVAG.

Sterretje in je ruit

Als je naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je geen eigen risico (in plaats van 250 euro bij een niet aangesloten herstelbedrijf). Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op jouw polis.

Aanrijding door eigen schuld
Slippen, omslaan en te water raken
Vandalisme aan auto
Schadeverzekering inzittenden

Met een schadeverzekering inzittenden zijn jij en jouw medepassagiers (inzittenden) uitgebreid verzekerd voor grote ongevallen en kleinere schades. Van (blijvend) letsel en overlijden tot materiële schade zoals kleding of bagage. Alle schade na een ongeval is verzekerd tot een bedrag van 1 miljoen euro.

Verkeersrechts­bijstand

Wij zorgen ervoor dat je professionele, juridische hulp krijgt wanneer er schade is toegebracht aan jou of je auto. Bijvoorbeeld als het onduidelijk is wie er schuldig is aan de schade.

Eigen risico ruitvervanging eigen auto

Als je naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je bij ruitvervanging 75 euro eigen risico (in plaats van 500 euro bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf). Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen. Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op jouw polis.

n.v.t. € 75 € 75
Eigen risico schade aan eigen auto

Als je met je auto naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heb je geen eigen risico (in plaats van 500 euro bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf). Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen. Als je een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vind je dit terug op jouw polis.

n.v.t. geen geen
Kies je dekking WA Beperkt Casco Allrisk

Pechhulp dekking

NL
EU
Berging van jouw aanhanger of caravan
Pechhulp in Europa
Berging van jouw auto
Pechhulp in eigen woonplaats
Reparatiehulp langs de weg
Vervangend vervoer (voor auto’s jonger dan 12 jaar)
Vervoer van alle inzittenden naar oorspronkelijke bestemming of terug naar huis
Kies je dekking Premie berekenen Premie berekenen

Het dekkingsoverzicht is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Zoeken binnen de website

Contact

Chat Bel Mail