mensen in keuken

Hoe kan ik me uitschrijven voor jullie nieuwsbrieven?

Wij versturen twee soorten e-mails. Voor e-mails met verplichte informatie over jouw verzekeringen kun je je niet afmelden. Denk aan e-mails met als bijlage jouw nieuwe polisblad, of mails over de premie of voorwaarden. Daarnaast sturen wij je e-mails met informatie of aanbiedingen waarvan wij denken dat deze interessant voor je zijn. Onderaan deze nieuwsbrieven staat de mogelijkheid om je af te melden. Als je je via deze link afmeldt, ontvang je dit type nieuwsbrieven in de toekomst niet meer. Je kunt ons ook een e-mail sturen met de vraag je af te melden.

 

Wil je de nieuwsbrieven op een ander e-mailadres ontvangen? Wijzig jouw e-mailadres.

 

Postmailings

We versturen twee soorten post. Voor post met verplichte informatie over jouw verzekeringen kun je je niet afmelden. Denk aan de groene kaart, als je die opvraagt om per post te ontvangen of brieven over de premie of voorwaarden. Daarnaast sturen we je post met informatie of aanbiedingen waarvan we denken dat deze interessant voor je zijn. Via het formulier hieronder kan je je afmelden voor de postmailings en e-mailings die niet verplicht zijn. Wij zorgen er dan voor dat je in de toekomst geen postmailings meer van ons ontvangt.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail