Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Snelle service en duidelijke formulieren.

Anoniem uit Assen, 2 december 2015

Correct en snel geholpen.

Jeroen uit Rotterdam, 12 november 2015

Schade aan andermans auto veroorzaakt door mijn tweejarige dochtertje is keurig en snel vergoed.

Otten uit Leusden, 7 november 2015

nette service

J uit Berg en Dal, 6 november 2015

tot nu toe uitstekend (schadeaangifte)

Joke uit Den Haag, 29 oktober 2015

Snelle, adequate en vriendelijke behandeling van mijn schadeclaim.

Annelies uit Den Haag, 22 oktober 2015

correcte en zeer nette en snelle afhandeling. Hulde

Peter uit Meppel, 14 oktober 2015

Ik ben zeer tevreden over de correcte afhandeling van de schade

Thea uit Schinnen, 13 oktober 2015

Slecht, totaal geen inlevingsvermogen!

Wouters uit Haarlem, 9 oktober 2015

Beste heer Wouters, onze excuses voor uw negatieve ervaring. Wij betreuren dit ten zeerste en nemen contact met u op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

Tevreden.

Verbeterpuntje: De schadeformulieren waren erg bewerkelijk. T waren er 2 met heel veel herhaling en ook niet relevante zaken.

W uit Reeuwijk , 9 oktober 2015

Beste heer van der Bas, bedankt voor het delen van uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 9 oktober 2015

goed advies en snelle reactie.

Piet uit Hoogland, 6 oktober 2015

Nadat ik melding van de schade had gemaakt, werd ik direct goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Toen ik alle bescheiden had aangeleverd werd de melding correct en met spoed afgehandeld.Ik ben zeer te spreken over de afhandeling.

Dick uit Breda, 28 september 2015

Complimenten voor de snelle service en genomen actie!

Henrik uit Best, 11 september 2015

Goed geholpen en snel!

Manja uit Ede, 9 september 2015

5 sterren niet genoeg...

PC uit Rotterdam, 25 augustus 2015

Eenvoudige wijze van aanmelden en snelle reactie / afhandeling

R.A. uit Purmerend, 11 augustus 2015

Vriendelijke, meelevende dame die goed meer informatie vroeg dus dat geeft niet het gevoel dat Promovendum met geld strooit en dat is als klant erg fijn om te weten. Al met al keurig opgelost en snel geholpen. Was makkelijker geweest al de declaratie gewoon op de site ingevuld kon worden.

Amanda uit Hilversum, 3 augustus 2015

Vervelend ongelukje binnen een maand opgelost / compleet afgewikkeld, kon nog sneller als mijn printer een volle inktpatroon zou hebben gehad, niettegenstaande dit veel hulp en goede vlotte bejegening.
Hartelijk dank !

Douwe uit Aalden, 26 juli 2015

Schade naar tevredenheid hersteld. Zeer tevreden over vervangende leenauto.
Eigen auto netjes en zelfs van bennen gereinigd terugontvangen.
Dikke pluim voor dit schadebedrijf.

Met vriendelijke groet,

Klaas Wierenga

Klaas uit Assen, 16 juli 2015

Gaat om glasschade.
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Vlotte afronding. Meekijken of verzekering nog up-to-date is en advies geven hierover.

met vr. groet,

A.J. Schepers

A.J. uit Nw. Schoonebeek, 10 juli 2015

Zeer snel en adequaat afgehandeld. Heel fijn!!

Frits uit Naarden, 3 juli 2015

SNELLE AFHANDELING ZONDER VEEL GEDOE

F.W.A. uit Amersfoort, 4 juni 2015

zeer snel en duidelijk

Herman uit Baarn, 1 juni 2015

Schade veroorzaken aan spullen van een ander is nooit leuk. Na onze aangifte ervan werd eerst persoonlijk contact opgenomen om een en ander door te spreken. Op een vlotte wijze is dit vervolgens door Promovendum opgepakt en afgehandeld. Schade is gerepareerd, de andere partij is erg tevreden en wij hebben het gevoel dat we onze verplichtingen jegens de andere partij netjes en snel zijn nagekomen.

Ruud uit Someren, 10 maart 2015

zeer snelle service. 100% meegevallen!

Maarten uit Zwolle, 8 februari 2015

Vriendelijk, accuraat, begripvol en tot dusver goed geholpen door diverse medewerkers schadeteam

J uit Breda, 9 december 2014

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail