Verschillen budgetpolis en naturapolis

Wat zijn de verschillen?

Er zijn diverse soorten zorgpolissen op de markt. Zo kunt u kiezen voor een naturapolis of een budgetpolis. Maar met welke bent u beter af en wat biedt Promovendum u? Lees verder!

In het kort

Budgetpolis

Deze zorgpolis is goedkoop maar u krijgt er vaak ook weinig voor terug. U kunt maar bij een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners terecht. Dat geldt ook voor ziekenhuizen. U loopt het risico dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. Soms is contact alleen maar online mogelijk.

Naturapolis

Een naturapolis wordt het meest gekozen om de prijs- en kwaliteitverhouding. U heeft een zeer ruime zorgkeuze, doordat de zorgverzekeraars goede afspraken hebben gemaakt met zorgaanbieders door het hele land. Hierbij wordt scherp gelet op kwaliteit. Zo heeft u altijd toegang tot goede zorg bij u in de buurt.

Promovendum zorgverzekering

Echt goede zorgverzekering!

Promovendum biedt géén budgetpolis, omdat het te weinig zekerheid en kwaliteit biedt. Wij willen het beste voor onze klanten. Daarom bieden we een écht goede naturapolis. Bij uw basisverzekering krijgt u een Tandongevallenverzekering cadeau!De beste zorg

In totaal kunt u terecht bij ruim 32.000 zorgverleners die wij met zorg selecteren. Wij sluiten met alle ziekenhuizen een overeenkomst. Ook wanneer een ziekenhuis nog op ‘in behandeling’ staat in onze Zorgzoeker, krijgt u zorg die onder de basisverzekering valt gewoon volledig vergoed.Zeer tevreden klanten

Promovendum scoort hoog op klanttevredenheid. U belt of mailt wanneer het u uitkomt, ook 's avonds. Zorgdeclaraties kunt u makkelijk indienen. Per post of online, wat u wilt. In vrijwel alle gevallen verrekenen wij deze zelfs direct met onze zorgverleners.

Benieuwd naar onze zorgverzekering?


Bereken uw premie in 1 minuut

Deze informatiepagina is zorgvuldig voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer informatie vindt u in de uitgebreide voorwaarden van de zorgverzekering en studentenzorgverzekering.