Mensen in keuken

Pakketverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een pakketverzekering. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. In totaal kregen we al meer dan 32.000 reviews.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze voldoen aan ons privacybeleid en reviewbeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Goede service. Snel reactie per e-mail.

Esther uit Barendrecht , 9 juli 2020

Nou bedankt voor uw bericht; maar vlgs. mij was toen niet duidelijk dat dat maar voor 2 maanden gold en dan nu alleen nieuwe verzekerden, wordt er niet bijgezegd in de reclame! M.a.w. nou misleiding wil ik niet zeggen, maar zit er niet ver vanaf.

R uit Emmen, 2 juli 2020

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 2 juli 2020

Keurig antwoord gekregen op mijn vragen over mijn nieuwe verzekeringen en adequaat geholpen waar nodig.
Keurige service!

Mark uit Stadskanaal , 30 april 2020

Erg netjes, snel en zorgvuldig geholpen, zeer tevreden tot nu toe!

Simon uit Zutphen, 16 april 2020

Fijn zo snel antwoord.

Erwin uit Uden, 15 april 2020

Snelle en professionele reacties!

Bart uit Almere, 29 februari 2020

Heel positief. Vanuit rust goed doorvragen en georganiseerd antwoorden.

Christiaan uit Streefkerk , 25 februari 2020

Lekker snelle en duidelijke antwoorden: daar hou ik van!

B uit Almere, 30 januari 2020

Uitstekend geholpen om totaalpakket aan verzekeringen samen te stellen. Ook de voorwaarden waren uitstekend!

Ralph uit Oosterhout, 30 januari 2020

Netjes en helder zowel per mail als aan de telefoon ben ik geholpen en ook zeer snel.
Het betrof echter waarborg fonds en die zie ik in het lijstje niet staan dus ik weet niet wat ik moet aanvinken daarom maar pakket gedaan want er stond geen anders bij om te vinken

Helene uit Haarlem, 26 januari 2020

Beste Helene, bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, Promovendum - 26 januari 2020

Snelle en adequate aanbieding ontvangen in een prettige communicatie vice versa.

Hans uit Heiloo, 23 januari 2020

Heel prettig geholpen door de medewerkster en heb snel het beloofde overzicht ontvangen

Rienk uit Zwolle , 15 december 2019

Een vraag over de toegang tot onze pakket-verzekering via internet is binnen enkele dagen beantwoord

Jan uit Papendrecht, 15 december 2019

Gemaakt foutje werd snel hersteld.

Leon uit Herkenbosch, 15 december 2019

Ik vroeg om een specificatie van de jaarrekening die ik dezelfde dag heb ik ontvangen. Ook kreeg ik de gevraagde bevestiging van een schorsing.

Vincent uit 1261kb Blaricum, 28 november 2019

prima gesprek. goed geholpen

cor uit Peize, 19 november 2019

Erg netjes dat er iemand controleert als alle verzekeringen nog up too date zijn en deze waar nodig aanpast. Dank jullie wel

Johan uit Weert, 13 november 2019

Ik vind het vreemd dat ik, na een schadeclaim bij de reisverzekering, een premieverhoging krijg op al mijn verzekeringen bij Promevendum.

Paul uit Staphorst, 7 november 2019

Beste Paul, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, Promovendum - 7 november 2019

Prettig telefoongesprek gehad met Promovendum betreffende premie pakketverzekering. Erg gunstig, goede voorwaarden dus ga waarschijnlijk over

Ronald uit Halsteren, 7 november 2019

Vriendelijk en met kennis van zake

Jan Jaap uit Rijswijk, 1 november 2019

Ontzettend fijn dat er goed geluisterd is en de splitsing van de verzekeringen heeft plaatsgevonden. Ook fijn dat er een uitleg bijgevoegd is, waarom bepaalde verzekeringen niet veranderd zijn!

Beatrice uit Abbekerk, 16 oktober 2019

prima van informatie voorzien

Jos uit IJsselstein, 14 oktober 2019

Snelle en zeer fijne en kundige afhandeling.

Paul uit Zaltbommel , 26 september 2019

Vriendelijk, snel en zorgvuldig!

Kees uit Bleiswijk, 3 september 2019

snel en duidelijk antwoord.

Frans uit Bergen, 31 augustus 2019

Zeer prettig gesprek, waarbij ik duidelijk geinformeerd werd over de mogelijkheden, nogmaals bedanklt voor je hulp.

Jeroen uit Almere, 28 augustus 2019

Minimale wachttijd aan de telefoon, Netjes teruggebeld en gedegen antwoord.
Prima

Barry uit Zoetermeer, 26 augustus 2019

Super had alleen graag alles in pakket gehad en dan ook een nota maar helaas gaat dat niet verbeter puntje misschien om klant die keuze te geven
Verder voor mij super maatschappij

Karel uit Zaandam, 13 augustus 2019

Altijd een snelle reactie

Gudy uit Loon op Zand, 10 augustus 2019

snel to the piont vriendelijk correct

karel uit Zaandam, 26 juli 2019

8,3

Dit is de gemiddelde waardering door Promovendum klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail