Mensen in keuken

Pakketverzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een pakketverzekering. Wil je jouw ervaring met ons delen? Laat hem achter via het klanttevredenheidsformulier. In totaal kregen we al meer dan 32.000 reviews.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Bijna een uur in de wachtrij gestaan , en alleen maar mogen aanhoren dat ik nog even geduld moest hebben.

Anouk uit Oldenzaal, 25 januari 2022

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Promovendum - 25 januari 2022

Prima geholpen , adviseur was deskundig en snel

Jos uit IJsselstein, 21 januari 2022

Vriendelijk, duidelijk kortom helder verhaal.

Ad uit Boekel, 13 januari 2022

Gewoon in één goed geholpen bij een niet al te makkelijke vraag. Helemaal tevreden.

Bas uit Vleuten, 12 januari 2022

Prima geholpen met al mijn vragen.

Theo uit Utrecht, 4 januari 2022

Bijzonder aangenaam verrast door Promovendum: bleek dat ik dubbel verzekerd was nadat ik ben gaan samenwonen. De dubbel betaalde premie kreeg ik terug! Samen met de medewerker al mijn verzekeringen even doorgelopen en gecheckt. Echt superservice!

Margriet uit Duiven , 29 december 2021

Een Servicemedewerkster heeft mij goed geholpen om mijn emailadres te activeren

Ria uit Holten, 28 december 2021

Prima geholpen met informatieverzoek over onze verzekeringen!

`Frans uit Bennekom, 27 december 2021

Verschillende malen telefonisch overleg gehad betreffende het afsluiten van passende verzekeringen. Nu verzekeringen op maat, fijn en snel geregeld!

Shirly uit Hendrik ido Ambacht, 10 december 2021

Snelle afhandelingen zowel via telefoon als per mail

Lloyd uit Eindhoven, 9 december 2021

prima en correct geholpen, snel een offerte met specificatie ontvangen via een verzekeringsadviseuse, waarvoor dank

roger uit Geleen, 1 december 2021

Goed en goedkoop geholpen!

Emile uit Soerendonk, 17 november 2021

Jammer genoeg is het om onduidelijke redenen niet mogelijk om mijn No-Claim pakket online in te zien. Ik vindt dat wel jammer.

Nico uit Zoetermeer, 8 november 2021

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen jouw feedback over de Online Omgeving hierin mee. Bedankt!

Vriendelijke groet, Promovendum - 8 november 2021

Wederom volledig en uitstekend geholpen door een deskundige medewerker inzake de door mij gestelde vragen inzake de pakketkorting i.v.m. verdwijnen zorgverzekering per 1 januari 2022!!

Jan uit Groningen, 26 oktober 2021

Uw medewerker heeft ons erg goed geholpen; was erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Marlieke uit Winsum, 25 oktober 2021

Prettige ervaring op service niveau. Ik werd door middel van een terugbelverzoek, keurig gebeld en een mooi pakket kunnen afnemen.

F.M. uit Spijkenisse, 18 oktober 2021

Prima en snel geholpen

marjan uit Haaksbergen, 11 oktober 2021

Super deskundig en vriendelijk personeel. Ik ben direct geholpen en ze komen hun afspraken na zoals je mag verwachten.

Bas uit Mierlo, 13 september 2021

Mijn partner en ik zijn gaan samenwonen op hetzelfde adres en wilden onze verzekeringen samenvoegen. We zijn prima geholpen. De wijzigingen zijn snel doorgevoerd.

Ton uit Arnhem, 27 augustus 2021

snel en efficiënt geholpen met het veranderen van incassorekening. het was bovendien een heel plezierig gesprek.

Olivier uit Heemstede, 25 augustus 2021

Toen ik de telefoon in eerste instantie ter hande nam, was me een boel onduidelijk en overviel me al het geregel. Tijdens het telefonisch contact met de medewerker werd alles stap voor stap meer duidelijk en nu weet ik precies wat ik moet doen. Bedankt!

Paul uit Groningen, 26 mei 2021

Vlotte service, duidelijke uitleg en scherpe prijs.

S.L. uit Venlo, 4 mei 2021

Vriendelijk met kennis van zaken: efficiënt!

T uit Heerenveen, 22 april 2021

Snel en prima overzicht ontvangen van mij. Ingediende schades

Ricardo uit Schiedam, 10 maart 2021

Geholpen door vriendelijke, behulpzame dame die mijn inlegprobleem heeft opgelost.

Albert uit Zevenbergen, 9 maart 2021

Snelle reactie op gestelde vraag gekregen. Duidelijke uitleg.

Henri uit Den Haag, 1 maart 2021

Snel en doeltreffende assistentie

Franz uit Weert, 18 februari 2021

Snel telefonisch contact, daarna binnen een kwartier een overzicht per mail gekregen waar ik om gevraagd had.

Erg tevreden !!!!

Sjef uit Rijen, 2 februari 2021

Goede communicatie mogelijk, zowel mail als telefonisch. Antwoord op mijn vragen. Opzegservice loopt vooralsnog goed. Goedkopere maandpremie met meer dekking.

Marten uit Amsterdam , 1 december 2020

Een pakket verzekeringen bij Promovendum ondergebracht tegen een scherpe prijs. Hierbij goed geholpen. Vlotte service.

Henk uit Baarlo, 1 december 2020

8,3

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail