Korting autoverzekering voor klanten

Tijdelijk 10% extra korting op uw autoverzekering

Omdat we minder kilometers rijden, is de kans op schade kleiner. Daarom verlagen wij tijdelijk uw autopremie. Wanneer u klant bent van Promovendum, bent u al verzekerd van een zeer lage premie. Tijdelijk krijgt u 10% extra korting op deze autopremie. Wij verrekenen dit automatisch, u hoeft hiervoor niets te doen. Hoe en wanneer u de korting van ons krijgt, leest u hieronder:

U betaalt uw autopremie per maand

Tot en met juni krijgt u 10% extra korting op uw autopremie. U ontvangt de extra korting op uw premie in de maanden mei en juni. Hierna betaalt u weer de normale premie. Wij verrekenen de korting automatisch vanaf de premieafschrijving in april.

U betaalt uw autopremie per kwartaal, half jaar of jaar

Ook u krijgt 10% extra korting op uw premie over de maanden mei en juni. De korting verrekenen wij voor u in juli en wordt hierna automatisch op uw rekening gestort.

Voorwaarden

  • U heeft uw autoverzekering aangevraagd voor 8 april 2020
  • Wij hebben uw kenteken niet afgemeld bij de RDW
  • De korting geldt voor de premie die u betaalt over de maanden mei en juni 2020

Wat is het verschil tussen de actie voor huidige en nieuwe klanten?

Als huidige klant krijgt u 2 maanden 10% extra korting op onze standaard lage autopremie. Nieuwe klanten krijgen naast de overstapkorting die we in het lopende jaar bieden, nu 5% extra korting op de premie die ze nu bij hun huidige verzekeraar betalen.

Vragen?

Heeft u vragen over de korting? Onze adviseurs helpen u graag: 078 648 13 00.

Andere verzekeringen

Wilt u meer weten over de vergoeding vanuit uw reisverzekering, annuleringsverzekering of zorgverzekering? Meer informatie vindt u op onderstaande themapagina’s.

Coronavirus en uw reis

Coronavirus en uw zorgverzekering