Mensen rennen naar auto

Kan ik mijn auto of bestelbus zakelijk bij jullie verzekeren?

Wij verzekeren alleen personenauto’s voor privégebruik. Daarom is het niet mogelijk om jouw auto zakelijk bij ons te verzekeren. Auto’s met een grijs kenteken, bestelauto’s en taxi’s verzekeren wij niet. Wel is het mogelijk om een auto bij ons te verzekeren die zakelijk is gekocht, maar privé wordt gebruikt.

 

Om te bepalen of het gaat om een zakelijke autoverzekering, kijken we naast de gebruikelijke acceptatiecriteria ook naar het gebruik van de auto. We kijken naar de volgende punten:

  • Je bent directeur/eigenaar van de onderneming.
  • Je bent de hoofdbestuurder van de auto en de auto wordt niet gebruikt door collega’s.
  • De auto wordt niet gebruikt voor zakelijk vervoer van personen. Bijvoorbeeld taxivervoer en Uber. (Alleen AutoMaatje is toegestaan.)
  • De auto wordt niet gebruikt voor het vervoer van zakelijke goederen. Denk aan materialen, gereedschappen, etenswaren of postpakketten.
  • De auto is geen bestelbus en heeft geen ‘grijs’ kenteken.

 

Voldoet jouw aanvraag aan de punten hierboven? Dan kun je meestal gewoon gebruikmaken van onze zeer voordelige autoverzekering. We zullen je aanvraag wel altijd nog even beoordelen. Een zakelijke autoverzekering kun je niet online aanvragen. Neem daarom altijd contact op met één van onze adviseurs. Bel 078 648 13 13 om jouw verzekering aan te vragen.

 

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail