Mensen op de bank in woonkamer

Financieel advies via Promovendum: dit doen wij voor jou

Ga jij binnenkort verhuizen, wil je op je maandlasten besparen of wil je alvast voorsorteren op de toekomst? Óf denk je aan verduurzamen en verbouwen? Goed financieel advies is essentieel! Bij Promovendum hebben we ruim 40 jaar ervaring in huis. Met onze kennis en vernieuwende oplossingen doen wij er alles aan om jouw wensen te realiseren.

Jouw hypotheekopties weten?


Plan je gratis gesprek

Voordelen financieel advies via Promovendum

De beste icoon

Jarenlange ervaring

We werken samen met ons zusterbedrijf Academica. Hierdoor hebben we ruim 40 jaar ervaring in onafhankelijk financieel advies. Bij ons is altijd méér mogelijk. Zo krijg jij de beste hypotheekdeal!

Glimlachend persoon icoon

Onafhankelijk advies op maat

Onze experts geven persoonlijk financieel advies dat bij jouw wensen en opties aansluiten. We kijken zorgvuldig naar jouw situatie en de mogelijkheden die daarbij passen. Doordat we álle voorwaarden en rentes vergelijken, vinden we een passende hypotheek voor jou!

Vijf sterren icoon

Van a tot z geregeld

Een hypotheek afsluiten is vaak spannend, maar moet geen stress opleveren. Daarom regelen wij jouw hypotheekaanvraag van a tot z. Jij levert de stukken aan, wij gaan voor jou aan de slag! Fijn en zorgeloos.

Dit doen wij voor jou:

Adviesgesprek

Woning kopen? We vinden een passende hypotheek!

Of je nu een nieuwbouwwoning, zelfbouwwoning of een bestaande woning koopt, via Promovendum vinden we een passende hypotheek met de scherpste rente voor jou. Dat komt doordat wij álle rentes en voorwaarden in de markt vergelijken. Mooi meegenomen!

Groen huis met gras als achtergrond

Verduurzamen? Promovendum heeft de kennis in huis

Denk jij na over het verduurzamen van je woning? Bijvoorbeeld door isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook weten we hoe je verduurzamen voordelig kan financieren en welke subsidies je hiervoor kan aanvragen.

huis verbouwen hypotheek

Verbouwing financieren? Hypotheek biedt mogelijkheden

Wil jij graag een nieuwe badkamer, keuken of zelfs een aan- of opbouw? Wanneer je een grote verbouwing doet, zijn er veel manieren om dat te financieren. Dat kan bijvoorbeeld via je hypotheek. De ene keer is een volledig nieuwe hypotheek handig, de andere keer past een tweede hypotheek het best bij je situatie. Promovendum weet altijd de beste oplossing voor je wensen.

honderden euro's per maand op je hypotheek besparen

Besparen op je maandlasten? Wij weten raad!

Hypotheeklasten zijn vaak het grootste aandeel van de maandlasten. Als je daarop kan besparen, is dat toch mooi meegenomen! We kijken graag mee naar jouw opties. Kan jij bijvoorbeeld een lagere rente krijgen? Of levert een andere hypotheekvorm jou meer voordeel op? Wij vinden de hypotheek die bij jou aansluit.

hypotheek en wijziging gezinssituatie

Wijziging in leefsituatie

Jouw financiële situatie kan flink wijzigen bij een overlijden, relatiebreuk, óf gezinsuitbreiding. Zo kan er bijvoorbeeld een inkomen wegvallen of juist extra maandelijkse kosten bijkomen. Of misschien ga je binnenkort wel met pensioen! Zorgen dat jouw hypotheek bij jouw huidige levensfase past, kan ingewikkeld zijn. Wij helpen je hier graag mee, zodat jij je op andere belangrijke dingen kan focussen. 

Ervaringen met financieel advies via Promovendum

★★★★★

"De ultieme hulp voor een hypotheek aanvragen. De adviseurs kijken echt naar jouw unieke situatie en nemen alles uit handen. Elke stap in het proces was vlekkeloos en prettig. Een hypotheek aanvragen is spannend maar door het vertrouwen van de adviseurs hebben we zonder zorgen kunnen wachten op het verlossende bindende aanbod."

- Iris uit Groningen op 12 augustus 2022

★★★★★

"Uitstekende service. Meedenken en net zo lang doorgaan totdat het goed en adequaat geregeld is voor de klant!! "

- Tim uit Geleen op 10 augustus 2022

★★★★★

"Ik had geen enkele ervaring met het oversluiten van een hypotheek, en vond dit best spannend. De adviseur heeft mij uitgebreid voorgelicht in begrijpelijke taal, tijd genomen wanneer het mij uitkwam, altijd snel gereageerd op vragen, volledig ontzorgd, vooruit gekeken en is zeer professioneel te werk gegaan. Al met al een aanrader om met hem te werken. "

- Job uit Doesburg op 8 augustus 2022

★★★★★

"Waren erg in de stres na een hypotheekgesprek bij de ing. of we het wel gingen halen om op tijd een hypotheek voor ons huis te krijgen. Gelukkig kon de adviseur ons geruststellen en gerust stellen dat het gaat lukken! Erg fijne manier geholpen en erg veel geleerd."

- Rob uit Den Haag op 27 juli 2022

Financieel advies nodig? Bespreek je opties!

Of je nu vragen hebt over jouw hypotheek of andere financiële zaken wilt bespreken, bel 078 648 13 48 of vul het formulier hieronder in. We nemen snel contact met je op!

Contact

Chat Bel Mail