Geen zorgen

'Geen zorgen' is voor ons geen loze kreet. Waarom niet? Dat leest u hieronder.


Wij zijn kritisch

Wij zijn kritisch en stellen hoge eisen. Aan de met ons samenwerkende partners, aan zorgverleners, maar zeker ook aan onszelf. Zodat u de zekerheid heeft dat, waarvoor u ons ook nodig heeft, goed en snel wordt opgelost. Daar staan wij voor en daar mag u ons aan houden.


Wij willen uitblinken

Wij willen steeds beter worden. Uitblinken in serviceverlening. Wij zijn daarbij niet bang voor kritiek of lastige vragen. Integendeel. Wij gebruiken die kritiek als een springplank bij de ontwikkeling en groei van ons bedrijf en om onze serviceverlening naar onze klanten op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Daarom onderzoeken wij regelmatig hoe tevreden onze klanten zijn en vragen wij op onze website om uw feedback. Dat kan over diverse onderwerpen gaan. Of het nu onze bereikbaarheid is, de website of de manier waarop u te woord wordt gestaan, u kunt er zeker van zijn dat wij alle informatie serieus nemen.

25% korting op uw huidige autopremie?

Premie berekenen

Geen zorgen, voor iedereen

Wij willen graag dat ons motto 'geen zorgen' ook geldt voor mensen voor wie het dagelijkse leven met stromend water, school en een niet lekkend dak boven hun hoofd niet zo vanzelfsprekend is als voor ons. Op diverse plaatsen op de wereld proberen wij het leven van onze medemens daarom wat draaglijker te maken. Dit doen wij onder andere door middel van de stichting 't Groenland. Deze stichting steunt diverse projecten in onder andere Ghana, Kenia en Oeganda waar scholen, kindertehuizen en hospitaals gebouwd worden.


Bekijk ook