Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Studenten aanvullende verzekering afgesloten. Nu probeer ik mijn fysiotherapie behandelingen te declareren, is dit afgewezen omdat ik hiervoor niet verzekerd ben. Echter zit dit wel in het studenten aanvullende verzekering pakket. Hoe kan dit?

Rutger uit Maastricht, 11 april 2014

Reactie Promovendum 11/4/2014

Beste heer de Vries, ons serviceteam neemt contact met u op om het uit te leggen.

Het indienen is gemakkelijk en de afhandeling is heel vlot gegaan. Maar doordat mijn zoon in dezelfde nota zat als mijn man en het wel noodzakelijk is om beide declaraties in te voeren is tweemaal dezelfde nota gebruikt. Dit heeft voor verwarring gezorgd en tweemaal een afhandeling, waarbij de tweede maal de afhandeling als reeds behandeld is aangemerkt. Daarnaast is het voor mij verwarrend dat er in beide gevallen gesproken wordt over De heer Zuur, aangezien het de ene keer mijn man en de andere keer mijn zoon betreft. Aangezien de declaratie in de bijlage verduidelijking geeft hoeft dit geen bezwaar te zijn, maar 4 e-mails op mijn telefoon, waar ik de bijlagen meestal niet bekijk, roepen nogal wat vragen van mijn kant op.

Astrid uit Markelo, 9 april 2014

Reactie Promovendum 11/4/2014

Beste mevrouw Wolters- Zuur, bedankt voor uw feedback. Wij gaan hiermee aan de slag.

Direct stoppen met de samenwerking met Caresco

Piet uit Marknesse, 9 april 2014

REACTIE PROMOVENDUM 10/04/2014

Beste heer Braaksma, bedankt voor uw feedback. Ons service gaat contact met u opnemen.

prima afgehandeld

J.N.M. uit Zwaag, 9 april 2014

PRIMA

JP uit Borger, 8 april 2014

Ik ben echt heel tevreden over de snelle afhandeling. De voortgang van de afhandeling via mail is ook erg prettig.

A.N. uit Gorinchem, 8 april 2014

De schade specialist heeft mij gisteren zeer goed voorzien van antwoord en hulp over de hoe te afhandelen zaak aangezien ik schade heb opgelopen met mijn auto.

Richard uit Zutphen, 8 april 2014

Graag zou ik een mogelijkheid zien om ingediende en verwerkte declaraties online snel terug te zien, zodat je weet wat klaar is en wat niet. Bij mijn vorige verzekeraar kon dat en dat vond ik erg makkelijk en praktisch.

Met vriendelijke groet,

Hendrine Dobbelaar

Hendrine uit Wassenaar, 7 april 2014

Snelle afhandeling van de nota's. Jammer dat ik de tandartsnota's niet meer toegezonden krijg.Dit ivm controle.
Rekeningen eigen risico goed gespecificeerd. Keurige en goed onderbouwde toelichtingen per telefoon.

I.Dijkstra uit Britsum, 6 april 2014

Hartelijk dank voor de snelle en prettige afwikkeling

J.Boshuizen uit De Kwakel, 6 april 2014

Promovendum keert lang niet alle geneesmiddelen uit. Ze betalen slechts goedkopere versies en moet er bijbetaald worden voor "originele" medicijnen c.q. merken. Daarom stappen wij volgend jaar over naar een zorgverzekeraar die wel de medicijnen vergoedt die we nodig hebben. Bij de apotheek kun je opvragen welke zorgverzekeraars jouw medicijn geheel vergoedt.

Martin uit Koog aan de Zaan, 5 april 2014

Reactie Promovendum 07/04/2014

Beste heer Fennema, ons serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om de regeling te verduidelijken.

prima vlot

Anne uit Bleskensgraaf, 4 april 2014

Zeer goede service, altijd direct en snel antwoord op complexe vragen.

Martijn uit Mijnsheerenland, 4 april 2014

Ik vind de informatieverstrekking over vergoeding kosten voor tandheelkunde tot nu toe onvoldoende. Criteria en omschrijvingen zijn niet transparant.

Anton uit Beverwijk, 4 april 2014

Reactie Promovendum 4/11/2014

Beste heer Van der Hulle, ons serviceteam neemt contact met u op om het te verduidelijken.

Uitstekende service

Sake uit Hardenberg, 4 april 2014

Ik heb veel goed ervaringen met Promovendum; snelle afhandeling van declaraties, lage premies. Maar ik heb ook een grote ergernis; de late verwerking van ziekenhuizenrekeningen, die onder het eigen risico vallen. Hier zitten rekeningen bij die soms meer dan een jaar oud zijn! Bij telefonische informatie wordt er doodleuk gezegd, dat het op de administratieve afdeling druk is geweest, door de afhandeling van nieuwe verzekerden.

Wiekard uit Nieuwegein, 4 april 2014

REACTIE PROMOVENDUM 07/04/2014

Beste heer Wiekard, Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam contact met u op.

Het te laat en te veel declareren van zorgverleners wordt in de hand gewerkt door verzekeraars, mede door Promovendum. Ik kreeg een jaar na dato onverwacht nog een afrekening ivm een late declaratie van het ziekenhuis, hoe kan ik controleren of dat klopt een jaar nadien? De vriendelijke Promovendum mevrouw begreep mijn boosheid en vond het heel vervelend voor mij en zei dat zij het ook niet kon helpen dat het ziekenhuis zo laat declareert. Ze vertelde dat het te maken had met de DBC's. Dat klopt niet want ik was eenmalig in het ziekenhuis om bloed te prikken, dus dan komen er geen nabehandelingen waardoor de DBC niet gesloten kan worden. Welke aanbieder komt zolaat nog met een rekening en hoe kan ik die nakijken? Onnodig en prijsopdrijvend. Ook in de oproep om deze ervaringen spreekt dat de verantwoordelijkheid bij de verzekerden wordt gelegd; hoe kunnen wij u helpen om de declaraties te controleren? Het is júllie taak om de kosten laag te houden, niet die van de verzekerden. Dus hier wat tips:
- leg de declaraties van dezelfde behandelingen van verschillende zorgverleners naast elkaar en vergelijk
- spreek met zorgverleners af dat ze voor eenmalige behandelingen binnen 4 weken hun declaratie indienen
- vraag verzekerden éérst of de rekening klopt alvorens de vergoeding uit te keren
- maak een dossier aan van zorgverleners die het níet goed doen, zodat bekend raakt waar de zwakke broeders zitten

Myra uit Den Haag, 4 april 2014

REACTIE PROMOVENDUM 07/04/2014

Best mevrouw Klee, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam gaat contact met u opnemen.

Digitaal heb ik nog niet geprobeerd, ik heb de rekening opgestuurd. De afhandeling is bijzonder snel en correct.

C. uit Zwijndrecht, 4 april 2014

Ik ben erg te spreken over de afhandeling. Online indienen, erg snel een reactie en binnen een week de afhandeling in de mail. Alleen het geld nu nog ontvangen, maar dat zal ook vast wel goed gaan.
Ik ben zeer te spreken.

Jeroen uit Gouda, 4 april 2014

Het serviceteam van promovendum werkt altijd snel. Ik heb elke keer als ik een vraag stelde, binnen 1 dag antwoord ontvangen. Prima

Wilco uit Delft, 4 april 2014

waar kan je een verwijsbrief (2zijden vaak) uploaden?
is het mogelijk om daar een speciale tool voor te realiseren?

Van uit Den Bosch, 3 april 2014

Het was beter geweest als jullie het declaratie formulier per post hadden toegestuurd,nu moest ik ze zelf uitprinten!

R uit Voorthuizen, 3 april 2014

REACTIE PROMOVENDUM 04/04/2014

Beste heer Iterson, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Ik ben zeer tevreden over jullie service. Snel, goed en zeer overzichtelijk op jullie site weergegeven.

Inge uit Den Haag, 3 april 2014

slecht, klant wordt misleidt. nog nooit een verzekering gehad met zoveel gedoe. raad het mensen ook zeker af.

Nobel uit Schoonhoven, 3 april 2014

Reactie Promovendum 03-04-2014

Beste heer Nobel, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt contact met u op.

Op zich erg makkelijk declareren. Wel vind ik het jammer dat je je zorgverbruik niet kunt inzien. Zo kun je makkelijk bijhouden waar je nog recht op hebt. Ook kun je zo zien welke rekeningen direct naar de verzekering zijn gegaan. Ik heb bij mijn vorige verzekering zo ontdekt dat er bij een zorgverlener fouten in de declaraties zaten.

De snelheid van het uitkeren mag ook iets sneller.

Elvira uit Berkel en rodenrijs , 3 april 2014

Reactie Promovendum 03/04/2014

Beste mevrouw Garcia Barros, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Goed geregeld!

M. uit Waalwijk, 3 april 2014

Scannen blijft een beetje lastig, maar dat ligt vooral aan mijn verbindingen en printer. Verder super gemakkelijk en vlot afgehandeld!

W.oving uit Middelburg, 3 april 2014

Ik vind het ideaal dat de declaraties nu digital ingediend kunnen worden. Scheelt postzegels en gaat sneller dan de post.

E.konst uit Elst, 2 april 2014

Jammer dat een verzekering voor hoger opgeleiden geen voorziening voor handen heeft om mn eigen gegevens in te kijken. Dat is wel wat teleurstellend.

G.Veenhuysen uit Muiden, 2 april 2014

Reactie Promovendum 02/04/2014

Beste mevrouw Veenhuysen, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons serviceteam gaat contact met u opnemen.

Een ervaring, alles is prima en snel afgehandeld.Het online gemak is wel goed, maar het kost me toch altijd weer tijd!

L.S.Kruit uit Hilvrsum, 1 april 2014

8,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail