Tolbadge Frankrijk 2020: AREA of Bip&Go kopen?


Rijdt u binnenkort naar Frankrijk of erdoorheen? Dan krijgt u vast te maken met tol en.. lange rijen voor de poortjes door de drukte. Wilt u vliegensvlug doorrijden? Dan is de tolbadge voor Frankrijk een aanrader!

tolbadge Frankrijk 2020

Tolbadge Frankrijk: wat is het?

Een tolbadge is een kastje waarmee u elektronisch betaalt op bijna alle Franse tolwegen. U plaatst het kastje achter uw achteruitkijkspiegel. Vervolgens kunt u via speciale rijstroken de tolpoortjes voorbij rijden. Deze rijstroken worden met een grote ‘T’ aangegeven. Komt u aan bij zo’n tolpoortje? Wacht tot de badge een pieptoon geeft en de slagboom zal binnen een paar seconden open gaan. De tolbadge Frankrijk is gekoppeld aan uw rekeningnummer, waardoor de tolkosten automatisch worden afgeschreven. Handig!

Voordelen tolbadge Frankrijk

  • Niet meer stilstaan bij de tolpoortjes op tolwegen, dat scheelt tijd!
  • Geen geklungel met contant geld of creditcards.
  • Met de tolbadge is het ook mogelijk om meer dan 250 parkeerterreinen en – garages in Frankrijk betalen.

20% lagere autopremie?

Bereken in 1 minuut

Tolbadge Frankrijk kopen voor 2020

Wilt u een tolbadge kopen voor in Frankrijk? Dan kunt u in 2020 kiezen uit de volgende 2 opties.

1. TopEurop tolbadge AREA

Via AREA heeft u de keuze uit de volgende twee tolbadges:

  • Frankrijk, Spanje en Portugal - 11 euro
  • Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië - 15 euro

Verzendkosten zijn 4 euro en dan ligt de AERA tolbadge binnen 10 werkdagen bij uw op de mat. Verder betaalt u per land beheerkosten voor de maanden waarin u de tolbadge gebruikt: 1,70 euro per maand in Frankrijk en 2,40 euro per maand in Spanje, Portugal en Italië. Plus natuurlijk de kosten voor de tolwegen zelf! Let op: als u de badge langer dan twee jaar niet gebruikt, dan betaalt u alsnog 10 euro aan administratiekosten. De AREA tolbadge kunt u hier makkelijk online aanvragen.

2. Bip&Go

De Bip&Go-pas van Sanef is geldig op alle tolwegen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. De pas heeft 2 formules: eentje voor frequente gebruikers en een voor incidentele gebruikers:

  • Gaat u minstens 1x per maand over de tolwegen? Kies dan voor het jaarlijkse abonnement van 16 euro per jaar (Frankrijk). Rijdt u ook veel in Spanje, Portugal en/of Italië? Dan betaalt u 10 euro bovenop uw Frankrijk abonnement.
  • Neemt u maar een paar keer per jaar de tolweg? Kies dan voor de optie om per maand te betalen. Kosten: 1,70 euro per maand in Frankrijk en 2,50 euro per maand in Spanje, Portugal en Italië.

Bijkomende kosten zijn 10 euro voor ingebruikname, 10 euro verzendkosten naar Nederland en uiteraard uw gemaakte tolkosten. De Bip&Go tolbadge kunt u hier aanvragen.

Kosten tolbadge Frankrijk 2020 checken? Online inloggen, et voilà...

De kosten die u met de tolbadge in Frankrijk maakt, worden automatisch van uw rekening afgeschreven. Eenmaal weer thuis kunt u via de websites van AREA of Bip&Go inloggen. Zo ziet u precies wat en waar u heeft betaald. Uw account kunt u ook gemakkelijk online opzeggen.

Op autovakantie in Frankrijk?

Vergeet dan niet uw pechhulp te regelen, want 1 op de 5 vakantiegangers krijgt te maken met autopech. Promovendum biedt een supervoordelige pechhulp mét Europadekking. Waar u ook autopech krijgt: u wordt razendsnel geholpen!

Voordelige pechhulp nodig? In 1 minuut geregeld!

NL