Tolbadge Frankrijk 2017: doorrijden op tolwegen!


Rijdt u binnenkort naar Frankrijk of er doorheen? Dan krijgt u vast te maken met tol en.. lange rijen voor de poortjes als u pech heeft. Wilt u vliegensvlug doorrijden? Dan is de tolbadge een aanrader!

tolbadge Frankrijk 2017

Wat is een tolbadge?

Een tolbadge is een kastje waarmee u elektronisch betaalt op bijna alle Franse tolwegen. U plaatst het kastje achter uw achteruitkijkspiegel. Vervolgens kunt u via speciale rijstroken de tolpoortjes op tolwegen voorbij rijden. Komt u aan bij zo’n tolpoortje? Wacht tot de badge een pieptoon geeft en de slagboom gaat binnen een paar seconden open. De tolbadge is gekoppeld aan uw rekeningnummer. Tolkosten worden automatisch afgeschreven.

Voordelen tolbadge Frankrijk

  • Niet meer stilstaan bij de tolpoortjes op tolwegen, dat scheelt tijd!
  • Geen geklungel met contant geld of creditcards.
  • Met de tolbadge is het ook mogelijk om meer dan 250 parkeerterreinen en – garages in Frankrijk betalen.

20% lagere autopremie?

Bereken in 1 minuut

Tolbadge Frankrijk kopen voor 2017

Wilt u een tolbadge kopen? Dat kost eenmalig 11 euro. Verder betaalt u 2,50 euro voor de maanden waarin u de tolbadge gebruikt. Plus natuurlijk de kosten voor de tolwegen zelf! Let op: als u de badge langer dan een jaar niet gebruikt, dan betaalt u 10 euro aan administratiekosten.

Kosten checken? Inloggen via AREA, et voilà...

De kosten die u met de tolbadge maakt, worden automatisch van uw rekening afgeschreven. Eenmaal weer thuis kunt u via het Franse AREA inloggen. Zo ziet u precies wat en waar u heeft betaald. Via deze website kunt u uw account ook weer makkelijk opzeggen.

Op autovakantie in Frankrijk in 2017?

Denk aan het regelen van uw pechhulp, voordat u de Franse péage op gaat. Promovendum biedt een supervoordelige pechhulp mét Europadekking. Waar u ook autopech krijgt: u wordt razensnel geholpen!

Voordelige pechhulp nodig? In 1 minuut geregeld!

NL