herfstbladen

Herfstvakantie 2025: de data van Noord-, Zuid- en Midden Nederland

Gepubliceerd op 29-12-2023
3042 keer gelezen

Ben jij van het vooruitplannen en wil je een vakantie boeken in de herfstvakantie van 2025? Dan is het handig dat je alvast een beetje weet in welke week de herfstvakantie valt. Bekijk hier de voorlopige data van de herfstvakantie in 2025 voor de regio’s Noord-Nederland, Zuid-Nederland en Midden Nederland.

 

Wanneer is de herfstvakantie in 2025?

De start van de herfstvakantie in 2025, is per regio verschillend. Zie hieronder de data, voor de regio’s Noord-, Zuid- en Midden Nederland:

 

RegioHerfstvakantie 2025
Noord-Nederland18 t/m 26 oktober
Midden Nederland18 t/m 26 oktober
Zuid-Nederland11 t/m 19 oktober

 

Herfstvakantie 2024

Wil je toch eerder in de herfst op vakantie? Bekijk dan de data voor de herfstvakantie in 2024

Auto icoon

Op reis met 20% lagere autopremie?

Leuk weetje: hierdoor hebben wij een herfstvakantie!

Nu je toch hier bent beland, kunnen wij ook een leuk weetje met je delen. Zo hebben we de herfstvakantie te danken aan de oer-Hollandse aardappel. In de tijd dat alle oogsten nog met de hand werden binnengehaald, hielpen kinderen in het najaar hun ouders met dit werk. Hierdoor verzuimden veel kinderen van school. En om dit tegen te gaan, werd de herfstvakantie in het leven geroepen.

 

Met de auto weg in herfstvakantie?

Bij Promovendum bieden wij een autoverzekering tegen een zeer lage premie. Dit komt omdat onze doelgroep, hoger opgeleiden, gemiddeld minder schade heeft. En als je nu overstapt naar een autoverzekering van Promovendum krijg je 20% korting op je huidige autopremie! Bekijk de voorwaarden voor meer informatie. 

Voordelige autoverzekering?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail