Kersttafereel in de nacht

Data kerstvakantie 2022 in Noord, Zuid en Midden Nederland

Gepubliceerd op 08-11-2021
2772 keer gelezen

Van plan eropuit te gaan in de wintervakantie van 2022? Dan is het handig om nu alvast de data van de kerstvakantie in 2022 erbij te zoeken en deze twee weken in je agenda te blokkeren.

 

Wanneer is het kerstvakantie in 2022?

De kerstvakantie vindt in 2022 plaats vanaf 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Het maakt niet uit of je in regio Noord, Midden of Zuid woont, alle Nederlandse basis-, middelbare en hogescholen zijn tegelijk vrij. Deze vakantie is verplicht en scholen mogen niet van deze data afwijken.

 

Of was je op zoek naar de data voor de kerstvakantie in 2021?

Wil jij nog een uitje of vakantie plannen voor de kerstvakantie van dit jaar? Bekijk dan de data voor de kerstvakantie van 2021.

Auto icoon

Met 25% korting op je autopremie de kerstvakantie in?

Geinig feitje: waarom vieren we in Nederland twee dagen kerst?

Hoewel de exacte geboortedatum van Jezus Christus niet bekend is, vieren we op 25 en 26 december Kerstmis om zijn geboorte te vieren. Wat een beetje vreemd is, want ken jij iemand met twee verjaardagen? Tweede Kerstdag is destijds ingevoerd voor de arbeiders die op 25 december moesten werken. Zo konden zij toch nog kerst vieren en genieten wij nu van twee vrije dagen – als ze een beetje gunstig vallen 😉

 

Met de auto op vakantie rond de kerst? Verzeker je auto voordelig!

Ben jij van plan om er met je auto op uit te gaan in de kerstvakantie? Dan kan jij vast en zeker een voordelige autoverzekering gebruiken. De doelgroep van Promovendum, hoger opgeleiden, maakt gemiddeld minder schade. En dat zie je terug in je premie. Stap je over? Dan verlagen wij je huidige autopremie met 25% (zie voorwaarden). Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut!

Onze autopremie 25% voordeliger?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail