Mensen rennen naar auto

Bij welke schades krijg ik een gratis leenauto?

Promovendum werkt samen met uitstekende schadeherstelbedrijven. Wanneer jij jouw auto laat repareren bij een aangesloten herstelbedrijfkrijg je tijdens de reparatieperiode in de volgende gevallen gratis een leenauto:

 

  • Met onze Allrisk autoverzekering krijg je een leenauto bij alle schades, met uitzondering van ruitschade.
  • Met onze WA Beperkt Casco verzekering krijg je een leenauto bij diefstal, inbraak-, hagel-, brand- of stormschade. En bij een aanrijding met een dier of andere verhaalbare aanrijdingsschade. Je krijgt de leenauto nadat de aansprakelijkheid door de verzekeraar van de wederpartij is erkend.
  • Met onze WA verzekering krijg je een leenauto als de schade van een aanrijding verhaald kan worden op de tegenpartij. Dit kan pas als de tegenpartij aansprakelijkheid heeft erkend.

 

Goed om te weten: het kan soms enige tijd duren voordat de aansprakelijkheid door de wederpartij is erkend. Is jouw voertuig niet te herstellen? En dus total loss verklaard? Neem dan telefonisch contact op met een van onze schadespecialisten. Zij nemen dan de mogelijkheden van een leenauto met je door.

 

De leenauto wordt op dezelfde manier verzekerd als jouw auto. Bijkomende kosten zoals brandstofkosten worden niet vergoed.

 

Leenauto bij elektrisch voertuig

Heb je schade met jouw elektrische of hybride auto en krijg je een leenauto? Het kan dan gebeuren dat dit een benzineauto is. Bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld benzine, betaal je zelf. Hier is geen vergoeding voor.

 

Autoschade?

Neem dan contact op met ons schadeteam: bel 078 648 13 18 of meld jouw schade onlineHeb je direct hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met onze Alarmcentrale via 078 648 13 23.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail