Mensen rennen naar auto

Independer Autoverzekering

Vergelijk je je autoverzekering via Independer? Dan zul je de Promovendum autoverzekering niet tegenkomen. Benieuwd waarom en hoe je wél de Promovendum autoverzekering kan vergelijken? Lees dan snel verder. 

Benieuwd naar lage autopremie? 

"Waarom staat de autoverzekering van Promovendum niet op Independer?"

Document met vinkjes

Vergelijkingswebsites vragen een commissie

Vergelijkingswebsites vragen een vergoeding aan aanbieders van autoverzekeringen. Bij Promovendum vinden we het belangrijk om onze premie laag te houden. Wanneer een commissie te hoog is, laten we het aan ons voorbij gaan. En dat is ook de reden dat de Promovendum autoverzekering niet op Independer staat.

 

De beste icoon

Benieuwd naar de Promovendum autoverzekering?

Via Independer kom je de Promovendum autoverzekering niet tegen. Ben je op zoek naar een écht goede autoverzekering? Kijk dan snel bij Promovendum! Benieuwd naar onze lage premie? Bereken premie in 1 minuut.

Kortingspercentage icoon

Maak gebruik van 20% overstapkorting!

Autoverzekering aan het vergelijken omdat je minder autopremie wil betalen? Stap over naar Promovendum. Wij richten ons op hoger opgeleiden, een doelgroep die gemiddeld minder schade heeft. En dat merk je in de premie! Wanneer je nu overstapt, verlagen wij je huidige autopremie met 20% (zie voorwaarden). 

Daarom Promovendum

Echt goede autoverzekering

  • Zeer lage premie
  • Gratis leenauto vanaf WA+
  • Inclusief ongevallenverzekering voor inzittenden

Service waar je blij van wordt

  • Snel antwoord op vragen, snelle service
  • We werken met de beste schadeherstellers
  • Jouw overstap regelen wij gratis

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Auto inpakken voor vakantie

Benieuwd naar je autopremie?

Contact

Chat Bel Mail