Mensen rennen naar de auto

Autoverzekering Promovendum vergelijken 2023: dit moet je weten!

Heb jij nog zo’n dure autoverzekering? Dan ga je misschien je autoverzekering online vergelijken voor een lagere premie. Maar.. de Promovendum autoverzekering vind je niet op een vergelijkingswebsite. En met een reden! Lees welke dat is en waarom je vrijwel altijd minder betaalt bij ons.

 

Vergelijkingswebsites autoverzekering tonen niet alle premies

Nieuwe auto gekocht? Of heb je al een autoverzekering? Anno 2023 gaan veel mensen, die op zoek zijn naar een nieuwe autoverzekering, naar een vergelijkingswebsite. Maar feit: niet alle autopremies worden in die vergelijking meegenomen. Maar enkele partijen. Dus krijg je altijd allerlaagste autopremies te zien? Nope! Promovendum staat er ook niet bij.

 

Promovendum niet getoond, wél extra lage premie!

Waarom de autoverzekering van Promovendum niet op zo’n vergelijkingssite staat? Omdat we dan een flinke commissie moeten betalen per aangevraagde autoverzekering. Wij willen natuurlijk voor jou de premie laag houden. En dat realiseren we onder andere door niet met onze autoverzekering op de vergelijkingswebsites te staan. Benieuwd?
 

Bereken in 1 minuut

 

Waardoor is jullie autoverzekering vaak veel voordeliger?

Dit komt doordat we ons met de autoverzekering richten op hoger opgeleiden. Omdat deze groep gemiddeld minder schade heeft, kunnen we een extra lage premie bieden. En dat doen we! We bieden je nu zelfs de mogelijkheid om je huidige autopremie met 20% te verlagen. Het enige wat je hoeft te doen? Is overstappen naar ons (zie voorwaarden). Jouw overstap regelen wij! 

 

Benieuwd? Bereken je nieuwe autoverzekering!

We kunnen natuurlijk zeggen dat de Promovendum autoverzekering voordelig is, maar je kan ook even je kenteken invullen en het met je eigen ogen zien 😊. Bereken je premie. Heb je vragen? Die beantwoorden wij in een handomdraai.

Onze autopremie 20% lager? 

Contact

Chat Bel Mail