Mensen rennen naar de auto

Autoverzekering Promovendum vergelijken 2022: dit moet je weten!

Heb jij nog zo’n dure autoverzekering? Dan ga je misschien je autoverzekering online vergelijken voor een lagere premie. Maar.. de Promovendum autoverzekering vind je niet op een vergelijkingswebsite. En met een reden! Lees welke dat is en waarom je vrijwel altijd minder betaalt bij ons.

 

Vergelijkingswebsites autoverzekering tonen niet alle premies

Nieuwe auto gekocht? Of heb je al een autoverzekering? Anno 2022 gaan veel mensen, die op zoek zijn naar een nieuwe autoverzekering, naar een vergelijkingswebsite. Maar feit: niet alle autopremies worden in die vergelijking meegenomen. Maar enkele partijen. Dus krijg je altijd allerlaagste autopremies te zien? Nope! Promovendum staat er ook niet bij.

 

Promovendum niet getoond, wél superlage premie!

Waarom de autoverzekering van Promovendum niet op zo’n vergelijkingssite staat? Omdat we dan een flinke commissie moeten betalen per aangevraagde autoverzekering. Wij willen natuurlijk voor jou de premie superlaag houden. En dat realiseren we onder andere door niet met onze autoverzekering op de vergelijkingswebsites te staan.

 

Waardoor is jullie autoverzekering vaak veel voordeliger?

Om 2 goede redenen krijg je bij ons een écht voordelige autoverzekering:

 

  1. Onze hoger opgeleiden doelgroep. We richten ons met de autoverzekering op hoger opgeleiden. Omdat deze groep gemiddeld minder schade heeft, kunnen we een extra lage premie bieden. En dat doen we!
  2. Bij overstap verlagen we je premie met 25%. Ja, we hebben in 2022 een mooie overstapactie! Heb jij ergens anders al een autoverzekering? Dan verlagen we jouw huidige premie met 25%, als je naar ons overstapt (zie voorwaarden). En dat regel je in een paar klikken. Dag, dure autoverzekering. Welkom bij Promovendum!

 

Benieuwd? Bereken je nieuwe autoverzekering!

We kunnen natuurlijk zeggen dat de Promovendum autoverzekering supervoordelig is, maar je kan ook even je kenteken invullen en het met je eigen ogen zien 😊. Bereken je premie in 1 minuut. Stap je over? Dan regelen we jouw overstap! Heb je vragen? Die beantwoorden wij in een handomdraai.

Onze autopremie 25% voordeliger?

Contact

Chat Bel Mail