Mensen rennen naar auto

Kenteken auto overschrijven in de avond: waar kan dat?

Laatste update: 11 november 2022. Je hebt een auto aangeschaft, gefeliciteerd! Nu alleen nog het kenteken van de auto overschrijven en hij is officieel van jou. Is het al na vijf uur? Dan moet je op zoek naar een plek waar jij het kenteken ’s avonds kan overschrijven. Weten waar en hoe dat kan? Wij zochten het voor je uit!

 

Kenteken ’s avonds overschrijven: jouw opties

 

1. Overschrijven bij kentekenloket of postkantoor

Wil je in de avond een auto op jouw naam zetten? Dan kan je op verschillende plekken terecht. In sommige steden vind je kantoren van Stichting Kentekenloketten die tot negen uur ’s avonds open zijn. Maar er zijn ook postkantoren waar je ’s avonds je kenteken auto over kan schrijven, vaak in supermarkten. Goed om rekening mee te houden: de openingstijden van supermarkten verschillen nogal, check van te voren of de jouwe tot laat open is.

 

2. In de avond online auto overschrijven!

Je kan tegenwoordig online je kenteken overschrijven bij het RDW. Handig als je ’s avonds nergens meer terecht kan. Zo vanuit je luie stoel! Houd je DigiD bij de hand en log in op de website van RDW. Heb je deze zes stappen voor het online overschrijven doorlopen? Dan krijg je jouw tenaamstellingscode en het vrijwaringsbewijs gelijk via de mail opgestuurd en is het kenteken van je auto overgeschreven. Nu alleen nog een autoverzekering afsluiten en je mag de weg op!

 

Auto verzekeren in de avond? Dat kan bij Promovendum!

Heb je de tenaamstelling van je nieuwe auto bij de hand? Dan kan je ook ’s avonds de voordelige autoverzekering van Promovendum aanvragen. We staan iedere werkdag tot half negen ‘s avonds telefonisch voor je klaar via 078 648 13 13. Maar online kan jij op elk tijdstip je autoverzekering aanvragen. Van ’s ochtends vroeg tot midden in de nacht. Onze autopremie is hartstikke voordelig. Onze doelgroep, hoger opgeleiden, heeft gemiddeld minder schade. Dat zie je terug in de premie. Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut.

Onze autopremie 20% lager? 

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail