Mensen rennen naar de auto

Biedt Promovendum een goede verzekering?

Onze verzekeringen staan bekend om de lage premies én hoge kwaliteit. We doen er alles aan om de dekking van onze verzekeringen precies te laten aansluiten bij de wensen van onze doelgroep. Welke verzekering je ook kiest: onze dekkingen zijn uitgebreid zodat als er wat gebeurt, wij jouw vangnet zijn. Of je nu autopech krijgt, waterschade in je huis, of je koffer gestolen wordt op vakantie: we helpen je! Alle afdelingen zijn telefonisch te bereiken. Liever contact via e-mail of chat? Dan kan ook! En bij spoed staan we uiteraard 24/7 voor je klaar.

 

Reviews

We kunnen je zelf vertellen hoe goed we het doen, maar veel belangrijker is natuurlijk: wat vinden onze klanten? Gemiddeld scoren we een 8,4 als klantbeoordeling. En daar zijn we trots op! We werken elke dag hard om het voor jou als klant leuker te maken. Onze hele organisatie is hierop ingericht. Bekijk hier alle reviews. Als klant van Promovendum kun je ook jouw ervaring achterlaten. Graag zelfs! Goed om te weten: op onze website vind je niet alleen positieve, maar ook kritische reviews. Met uitzondering van reviews die niet voldoen aan goed fatsoen, wederzijds respect of privacygevoelige informatie bevatten.

 

Onze verzekeringen

Benieuwd naar onze verzekeringen? Bekijk ze hier en bereken supersnel jouw op maat gemaakte premie online. Afsluiten is zo gedaan: vul je aanvullende gegevens in en klaar! Ben je al ergens anders verzekerd? Dan regelen wij gratis jouw overstap.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail