Zorgzoeker: vind uw zorgverlener

Zoekt u een zorgverlener bij u in de buurt? Gebruik onze Zorgzoeker. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt.Hoe werkt de Zorgzoeker?

In onze Zorgzoeker vindt u de zorgverleners met wie wij afspraken hebben gemaakt over behandelingen. Dit zijn er meer dan 32.000! Zo kunt u naar alle huisartsen en tandartsen in Nederland.

De informatie in de Zorgzoeker is actueel. Wij werken deze dagelijks voor u bij. Kunt u uw zorgverlener niet vinden? Bel dan 078 648 13 13. Wij kijken graag met u mee.

"Wij hebben afspraken met meer dan 32.000 zorgverleners in Nederland."

In de Zorgzoeker vindt u een totaal overzicht van alle zorgverleners in Nederland. U kunt uw zoekopdracht filteren door te zoeken naar een plaatsnaam of postcode. Zo krijgt u meteen alle zorgverleners in uw omgeving te zien. Kunt u bij een zorgverlener terecht? Dan ziet u een vinkje staan.

Een voorbeeld: vind een zorgverlener

Stel, u bent op zoek naar een gecontracteerde fysiotherapeut in uw woonplaats Den Haag. U wilt hiervoor niet verder reizen dan 5 kilometer.

1. Ga naar de Zorgzoeker.
2. Kies de juiste zorgsoort. In dit geval ‘Algemene fysiotherapie’.
3. Vul bij Plaats ‘Den Haag’ in om een zorgverlener bij u in de buurt te vinden.
4. Klik op Zoeken. De Zorgzoeker toont nu alle fysiotherapeuten bij u in de buurt. De fysiotherapeut bovenaan is het dichtstbijzijnd.
5. Klik bij ‘Binnen een straal van’ op 5 kilometer. De Zorgzoeker laat een lijst met zorgverleners zien waar u uit kunt kiezen.

"Kunt u uw zorgverlener niet vinden? Wij kijken graag met u mee.
Bel 078 648 13 13."

Waarom een gecontracteerde zorgverlener?

Als u kiest voor een zorgverlener waarmee wij een contract hebben, heeft dit meerdere voordelen.

  • U kunt vertrouwen op de kwaliteit van de zorgverlener.
  • U hoeft de nota niet zelf voor te schieten.
  • U betaalt nooit te veel voor uw behandeling.

Natuurlijk bent u vrij in uw zorgkeuze. Kiest u toch voor een zorgverlener waarmee wij geen contract hebben? Houd dan wel rekening met een lagere vergoeding.

Een zorgverlener vinden?


Ga naar de Zorgzoeker