mensen in keuken

Welke zorgverleners zijn bij jullie gecontracteerd?

Heb je een zorgverzekering bij Promovendum? Dan kun je naar ruim 32.000 zorgverleners in heel Nederland. Bijvoorbeeld naar iedere huisarts en tandarts.

 

Als je kiest voor een zorgverlener waar wij een contract mee hebben, heeft dit voordelen. Je kunt er op vertrouwen dat de behandeling voldoet aan de door ons gestelde eisen over kwaliteit en patiëntveiligheid. Je krijgt kosten altijd volledig vergoed en je hoeft zelf niks voor te schieten!

 

Vind een gecontracteerde zorgverlener

De zorgverleners waarmee wij een contract hebben, vind je terug in de Zorgzoeker. Kies in de Zorgzoeker voor de zorgsoort en vul jouw postcode in. Kies hierna hoeveel kilometers je wilt reizen. Klik dan op Zoeken. De Zorgzoeker laat dan een lijst met aanbieders zien waar je uit kunt kiezen. Aan het vinkje kan je zien dat er een contract is afgesloten.

 

Lagere vergoeding niet-gecontracteerde zorg

Voldoet een zorgverlener niet aan onze eisen over kwaliteit of patiëntveiligheid? Of brengt hij een te hoge vergoeding in rekening? Dan kan het zijn dat wij geen contract sluiten. Natuurlijk ben je vrij in je zorgkeuze. Wil je toch naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Houd dan wel rekening met een lagere vergoeding. Lees hier meer informatie.

Zorgverzekering icoon Promovendum

Voordelige zorgverzekering?

Een lage zorgpremie én ruime dekkingen? Kies voor de zorgverzekering van Promovendum. Jouw overstap regelen wij!

Bereken in 1 minuut
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze voordelige zorgverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail