mensen in keuken

Zorgverzekering vergelijken 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om je zorgverzekering te vergelijken! Waarop kun je het beste letten? Wat is slim om te weten? Lees snel verder.

 

1. Vergelijk op premie: collectiviteitskorting niet meer interessant

Heb jij nog een collectieve zorgverzekering? De collectiviteitskorting is gehalveerd door de overheid, sinds 1 januari 2020. Hierop je zorgverzekering vergelijken is nu minder interessant. Wel doen: kijken naar de hoogte van je zorgpremie én kwaliteit. Ben je bereid om je eigen risico te verhogen in ruil voor premiekorting? Goed om te weten: bij Promovendum krijg je ook een lage premie, zónder extra eigen risico. 

 

2. Vergelijk op aanvullende verzekeringen

Wat er nu gebeurt in zorgverzekeringsland: de aanvullende verzekeringen zijn 'uitgekleed'. Dit betekent dat jij jezelf minder ruim kan verzekeren voor zorg die buiten de basisverzekering valt. Denk aan fysio, alternatieve geneeswijzen et cetera. Tip: kijk goed welke zorgverzekering bij jou past en vergelijk goed!

 

Promovendum biedt één van de ruimste aanvullende verzekeringen van Nederland. Zo bieden wij een fysiovergoeding voor maar liefst 32 behandelingen.

 

3. Vergelijk op tandartsverzekering

Bijna alle tandartskosten vallen buiten de basisverzekering. Tandartskosten meeverzekeren? Kies de tandartsverzekering die bij jou past en kijk ook waar je terechtkunt met jou tandartsverzekering.

 

Bij Promovendum kun je terecht bij elke tandarts in Nederland. En naast tandartskosten worden ook de behandelingen bij de mondhygiënist vergoed. Jij kiest zelf het bedrag aan tandartskosten dat je wilt verzekeren.

 

4. Vergelijk op kwaliteit en zorgkeuze

Ga voor een echt goede zorgverzekering! Een goedkope zorgverzekering betekent vaak een lagere kwaliteit. Hoe merk je dat? Bijvoorbeeld dat je maar bij een beperkt aantal ziekenhuizen in Nederland terecht kunt en minder goede service krijgt. Denk aan een slechtere bereikbaarheid via de telefoon. 

 

Bij Promovendum staat klanttevredenheid op nummer 1. Wij helpen snel en je krijgt de beste zorg. Onze service wordt gewaardeerd met een 8,9!

 

Vergelijk je zorgverzekering, start bij Promovendum!

Bij Promovendum krijg je in 2021 een gratis tandongevallenverzekering bij onze basisverzekering! Benieuwd naar onze zorgverzekering? Bereken direct je premie.

Voordelige zorgverzekering?

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail