kind spelen in tuin

Wat is een rechtsbijstand­verzekering?

Met een rechts­bijstand­­­verzekering ben je verzekerd voor de kosten voor juridische hulp en advies wanneer je bij een geschil betrokken raakt. En dat is een fijn idee, want deze kosten kunnen hoog oplopen. Denk bijvoorbeeld aan conflicten op het werk (wanneer je in loondienst bent), na een ongeval of met jouw aannemer. Maar zo zijn er meer situaties waarbij een rechts­bijstand­­verzekering zorgt dat je gedurende juridische kwesties er niet alleen voor staat. Let op: is er al een situatie waar een conflict uit kan ontstaan? Dan kan je daarvoor geen rechtsbijstand­­­­verzekering meer afsluiten.

 

Kom dus niet voor verrassingen te staan en ga voor een rechtsbijstand­­­­verzekering van Promovendum. Je hebt recht op juridisch advies en vrije advocaatkeuze. We richten ons op hoger opgeleiden, een doelgroep die minder schade heeft. Hierdoor bieden we je een zeer lage premie en uitgebreide dekkingen. Bereken je premie in 1 minuut. Heb je vragen of wil je iemand spreken? Bel ons op 078 648 13 13. We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk en helpen je graag bij het regelen van jouw overstap als dit nodig is.

Rechtsbijstandverzekering icoon Promovendum

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten?

Regel het bij Promovendum. Extra voordelig en onze juridische specialisten staan voor je klaar!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze rechtsbijstandverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail