kind spelen in tuin

Wat kost een rechtsbijstand­verzekering per maand?

De maandelijkse kosten voor een rechts­bijstand­verzekering zijn afhankelijk van welke dekking je kiest: Ideaal, Excellent of Superieur. In slechts 3 klikken bereken je jouw premie. Liever iemand spreken? Bel naar 078 648 13 13. We beoordelen jouw aanvraag zo snel mogelijk en helpen je graag bij vragen! 

 

Met een rechts­bijstand­verzekering blijf jij niet met een torenhoge rekening voor juridische hulp zitten. De kosten hiervoor zijn namelijk niet mis. Met een rechts­bijstand­verzekering van Promovendum verzeker je jezelf van juridische hulp in situaties waar je er niet alleen voor wil staan. Iedereen kan met een vervelend juridisch conflict te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ontslag, een geschil in het verkeer of een consumentenkwestie waar je zonder hulp niet uitkomt. Promovendum richt zich op hoger opgeleiden, een doelgroep die gemiddeld minder schade heeft. Hierdoor bieden we jou een zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

Rechtsbijstandverzekering icoon Promovendum

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten?

Regel het bij Promovendum. Extra voordelig en onze juridische specialisten staan voor je klaar!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze rechtsbijstandverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail